telefon alıcam arkadaslar. evkurdan yada özşanaldan sony xperia z1 mı alsam ?
yada ıphone 5c mı hangısı alsam dıye dusunuyorum?
yorumlarınıza ıhtıyacım var .
bırde cızılmeye karsıda dayanıklı degılmı z1 ? konusu gecmemıste hıc merakettım.
tskler.
telefon alıcam arkadaslar. evkurdan yada özşanaldan sony xperia z1 mı alsam ?
yada ıphone 5c mı hangısı alsam dıye dusunuyorum?
yorumlarınıza ıhtıyacım var .
bırde cızılmeye karsıda dayanıklı degılmı z1 ? konusu gecmemıste hıc merakettım.
tskler.
doğuştan araba manyağı
iphone film cektirirsiniz oda cizilmez yerınızde olsam iphoneden yana kullanırdım tercihimi
lg g2 şu an açık ara testlerin hepsinde önde. İşlemci ekran ve kamera olarak. Bi OS samsung kadar kuvvetli değil
IN BOOST WE TRUST
lg optimus g pro derim
g2 ghz olarak üstün fakat artırılmayan hafıza 16 ve 32 olarak gelicek ve cıkarılmayan bataryası dezavantaj
ip4s den xperia Z ye geçtim mutluyumtavsiye ederim ekranın çizilmesi hakkında bilgim yok Z1 nasıldır bilmiyorum hep jelatinle kullandım ama su vs kesinlikle geçirmiyor.
Samsung s4 alma bencede gerisi tercih.htc one iyi diyolar fazla anlamam.Lg nin o bahsedilen model icin su an en iyi tel diyolar bende baktim bayagi hizli 4s e gore falan fiyat olarakta bi cogundan iyi.
bencede iphoneden yana
General mobile discovery, satisa ciktiktan sonra talepten dolayi fiyati artan tek telefon, parasina gore ozellikler cok fena ve inanilmaz hizli
CAN CEYLAN
Htc one al kardeşim![]()
binbir çeşit telefon kullandım .. bir çoğu üç aşşağı beş yukarı aynı sayılır .. şuan htc one kullanıyorum tavsiye ederim .. arayüz çok güzel bence .. kamerasını da beğeniyorum .. en güzel yanı da tasarımı bence .. çok çok güzel bir tasarımı var .. he bide güneş altında da ekran rahatca görülebiliyor..
Evkurdan 2700+ ya iphone 5 veriyorlardi. 5s e heralde 3300 3400 der o soyguncular fiyat o civarsa c) hicbiri.
sony de kendiliğinden ekran koruyucu var zaten hem önünde hem arkasında.
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
bence biraz daha bekleyin derim iphone 5s gelicek. ama min 2500 tl o kdar para verilir mi o da soru işareti bütçenizi bilemem. ama samsung galaxy s4 de çok iyi .
The Best or Nothing
Apple al kafan rahat olsundiğerleri hep heves ;(
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
arkadaslar fıyatları soyleyım sızedesony yokmus ellerınde samsung s4 87*24 ay 2088 tl kampanya varmıs.
ıphone 5 c ıse : a6 ıslemcılı ıos 7 lı : 120,74 * 24 ay = 2897 tl
s4 uygun geldı. 5 s ucuk onu soylemeyeyım arasında 1000 tl rakam oynuyor.
özsanalda 2700 verdıler s4 e nedersınız?
s4 mantıklımı? htc kullananlar var etrafımda sıkıntı yok performans camerası fln nasıl arastırcam.
cok tsk ederım herkese . cumartesı gunu alıcam cunku
htc de one x 70*24 ay = 1680 tl
xpreria z1 yok ? 20 megapiksel kamerası cok ıyı ekranı cok ıyı yapılmıs avea bayısınde 2200 tl ama kart yok![]()
doğuştan araba manyağı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)