Arkadaşlar golf 7ye niyetlendim ama tsi dsg , opsiyonel far falan filan derken ikinci elde dahi aşıyor şuan beni.Halihazırda devam eden bi işim var , yeni yıla doğru bittiğinde alıcam inşallah. Onu alana kadar mevcut imkanlarla model yenilemek düşüncesi ile basamak olarak bir süre polo kullanayım diyorum.
İlanlara baktığımda ilk sayfalar neredeyse full hasar kayıtlı(perttir yani muthemelen , basit bir iki bin liralık hasar için ilan metninde o damgayı vurmaz hiç bi kullanıcı heralde)
Bakıyorum , çok düşük kmlerde dizel dsg , yada benzin dsg , dolu araçlar neredeyse 1.2 benzin manuel boşline ama kazasız pololarla aynı fiyat.hatta daha bile ucuz olanlar var.
Sizce güzel bi kontrol sonucu emin olunursa alınır mı?Uzun süre kullanacak olsam karar benim olur , ve satmayacağım araçta asıl kıstas o anki kondüsyonudur.Pert kayıtlı ama güzel toplanmışsa ; uzun yıllar kullanmayı düşünüyorsam alır binerim.Ama satmayı düşündüğüm bir araçta ; ucuza aldığım aracı ucuza satarım mantığı işlermi vw poloda?Normalde markadan markaya değişir bu ama vw polo piyasası için bu durum nasıdır?
1.2 benzin manuel boşline aracı sıfırdan 750 kmye kadar kullandım kiralıkta.Gerçekten en boşu bile güzel ama almışken dolusu olsun ister tabi insan.Aynı rakam ve km de en basic motor şanzuman ve donanımdaki ama hasarsız polo mu rahat satılır , yoksa dizel dsg dolu ama hasar kayıtlı polo mu?