User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Vw polo hasar kayıtlı alınırmı?

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Vw polo hasar kayıtlı alınırmı?

Arkadaşlar golf 7ye niyetlendim ama tsi dsg , opsiyonel far falan filan derken ikinci elde dahi aşıyor şuan beni.Halihazırda devam eden bi işim var , yeni yıla doğru bittiğinde alıcam inşallah. Onu alana kadar mevcut imkanlarla model yenilemek düşüncesi ile basamak olarak bir süre polo kullanayım diyorum.
    İlanlara baktığımda ilk sayfalar neredeyse full hasar kayıtlı(perttir yani muthemelen , basit bir iki bin liralık hasar için ilan metninde o damgayı vurmaz hiç bi kullanıcı heralde)
    Bakıyorum , çok düşük kmlerde dizel dsg , yada benzin dsg , dolu araçlar neredeyse 1.2 benzin manuel boşline ama kazasız pololarla aynı fiyat.hatta daha bile ucuz olanlar var.
    Sizce güzel bi kontrol sonucu emin olunursa alınır mı?Uzun süre kullanacak olsam karar benim olur , ve satmayacağım araçta asıl kıstas o anki kondüsyonudur.Pert kayıtlı ama güzel toplanmışsa ; uzun yıllar kullanmayı düşünüyorsam alır binerim.Ama satmayı düşündüğüm bir araçta ; ucuza aldığım aracı ucuza satarım mantığı işlermi vw poloda?Normalde markadan markaya değişir bu ama vw polo piyasası için bu durum nasıdır?

1.2 benzin manuel boşline aracı sıfırdan 750 kmye kadar kullandım kiralıkta.Gerçekten en boşu bile güzel ama almışken dolusu olsun ister tabi insan.Aynı rakam ve km de en basic motor şanzuman ve donanımdaki ama hasarsız polo mu rahat satılır , yoksa dizel dsg dolu ama hasar kayıtlı polo mu?

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pert var pert var. Dostum iyi bakıldıktan sonra sıkıntı olacağını sanmam ben olumlu bakıyorum
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

PNR05 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Satarken kayıtlı araç net sıkıntı sebebi, kısa sürede değişim söz konusu olduğu için hiç girmemek lazım bence.

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uygun alir uygun satilir mantigi islemeyebilir. 2-3 parca boyali araca kazali gozle bakanlarla dolu ortalik satista illaki sikinti yaratir derim
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG

CRX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fiyat emsallerine gore % 25 veya daha fazla ucuzsa ve iyi yapilmissa kayda fln bakmam alirim
    CAN CEYLAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 aydır Polo 1.6 TDİ DSG bakıyorum.

Satılık olan dsg poloların pert kayıtlı olanların hepsi önden kazalı ist olanlara tek tek baktım.
    Hatta km 17 binde olan bir pert kayıtlı var telden konuştuğumuzda araçın arkadan kazalı olduğunu söylediler gittim baktım önden kazası var ve airbag açılmış ama bunu bayan sahibide bilmiyordu.

Bu kadar araıştan sonra 30-40 arası ne olduğunu bilmedğim polo alana kadar dod tan 2.el garantili araç almaya karar verdim.

samet_61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pert arabaları alıp catır catır satanda var ama bız yapamayız o yuzden hıc bulasma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uğraşmaya deymez onun yerine daha düşük bi model düzgün bi araç almak en mantıklısı tabi karar sizin

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok uyguna alabilirsen satarkende 3-4 bakmadan verebilirsin duşuk rakama ama bu kısa zamanda satılabilme olayı biraz sıkıntı diye düşünüyorum ilerde değiştirmeyi düşünüyorsan bence duzgun ve opsiyonlu alınmış olanını almanda fayda var

mümkünse hiçbirşey olmasa bile climatronic opsiyonlu bulursan super olur zaten nerdeyse geri kalan tum donanım sonradan takılabiliyor yanlış bilmiyorsam

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    hacı sen neden her 2 ayda bir araba arayışına giriyorsun

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok kısa sure kullanıp satma nıyetı varsa tamemen rısk olacaktır. uzun vade ıcın dusunursek cok uykun rakama alınırsa cok uygun rakam uzerınden de verılmesı kaydıyla mantıklı olabılır araç almak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya hasar kayıtlı ama düzgün 1.6tdi dsg , yada trameri temiz 1.2 benzin manuel boşline olacak.
    En çok arayacağım şey 1.2de kokpitin yumuşak plastik olmaması.motor ve şanzumanı saymazsak onun harici donanım vss çok ta dert değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hacı sen neden her 2 ayda bir araba arayışına giriyorsun
    Orta yaş bunalımı gibi bişey abi , coupe den , b , c , d sınıflarına kadar yüz bin çeşit araba geçiyo aklımdan.hele sonatadan sınra hepten yandı kafa , arada bi d lere bakıyorum.onun için bişey aliym de bitsin şu eziyet.sizde kurtulun bende.

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pert kayıtlı aracla pert olmayanın arasından en az % 25 fark olması lazım eger bu sekılde ıse rakamlar alabılırsın cunku her malın bır satıcısı var senın fıkrın dogru bosunun kazasıza bınceme dolusunun pertınede bınılır ama tabıkı fıyat farkı olmsı lazım ornek 35 e kazasızı varsa 27 ye pertı varsa pertı al sonucta ıkısıde senı ıstedıgn yere goturur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya hasar kayıtlı ama düzgün 1.6tdi dsg , yada trameri temiz 1.2 benzin manuel boşline olacak.
    En çok arayacağım şey 1.2de kokpitin yumuşak plastik olmaması.motor ve şanzumanı saymazsak onun harici donanım vss çok ta dert değil.
    1.2 leri kokpit kalitesi farklimiymis ya. polonun en buyuk ozellligi kendinden bir iki segment ustun araclarla aynı kalitede hatta bazilarina gore cok daha kaliteli olmasi. 1.2 polonun cokta bir anlami yok o zaman. Hasar kayitli polo yerinede ayni segment temiz baska araclara bakmaniz satim isini kolaylastirir dusuncesindeyim. Fiestalara bakabilirsiniz mesela

pirasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı porschemurat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 aydır Polo 1.6 TDİ DSG bakıyorum.

Satılık olan dsg poloların pert kayıtlı olanların hepsi önden kazalı ist olanlara tek tek baktım.
    Hatta km 17 binde olan bir pert kayıtlı var telden konuştuğumuzda araçın arkadan kazalı olduğunu söylediler gittim baktım önden kazası var ve airbag açılmış ama bunu bayan sahibide bilmiyordu.

Bu kadar araıştan sonra 30-40 arası ne olduğunu bilmedğim polo alana kadar dod tan 2.el garantili araç almaya karar verdim.
    sakın diyorum, dod garantisi tamamen yalan, aracı satana kadar söyledikleri maniden başka bişey değil. boyasız diye alınan araçlar full boyalı çıkıyo. biz 25binde bi caddy baktık, eleman sıfır gibi diyordu fakat motorda bildiğin hasar vardı, kırık soketler sonradan bantlanmış kablolar falan
    turbocuk istiyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    32 33 e max 35 40k km de kaza kayıtsız 1.2 benzin manueller var , aynı rakamlara kayıtlı 1.6 tdi dsg ler de var.1.6tdidsg lerin kayıtsızları 40 tan aşağı değil aynı km de.öyle olunca kafası karışıyo insanın.

Bu arada 1.2 benzinliler (sanırım tdi da öyle) görüntüde aynı olsada kokpit sert plastik.tamam kalite araba ama 1.4 lerdeki iç sınıfının bi tık ötesinde hakikaten.

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    33-34e bitik poloları alıcagına ,33-34e comfort extra canavar gibi aurisler var 2ye katlar poloyu

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.2 polo tavsiye ederim, kendini sevdiren bir araç, yakıtı da üzmüyor, alt devirleri de gayet keyifli.

Şehir içi kullanılacaksa normal 1.6 araçları aratmaz ama üst devir hiç çevirmese daha iyi.bu bağlamda her gün uzun yola gidilmiyorsa alınır, yormayacak 16lık bir jant takılır, güzel güzel gezilir.

Lpg bağlamaya kalkışmayın, 1.2ler pek sevmiyor, zaten gerek de yok

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)