beyaz iyimiş e-30 m3 te fena gider
beyaz iyimiş e-30 m3 te fena gider
http://www.sahibinden.com/cabrio_3_2...XQQdisplayitem bu arac guzelmıs ancak fıyat yıne ucuk rakamlarda![]()
fiyat temsiliGUZEELLIK YAPARIZZZ CİDDİ DEĞERDE YETERKI ALCAM DE
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Yapmayın arkadaşlar o arabalar parasının hakkı değildir. Maksat laf olsun diye ilan veiyorlar. Kimse vermez o paraları. Eğer 50 milyar vereceksen ben sana 99model e-36 hard toplu m3 vereyim. Hatasız , artı smg sanzımanlı. Yakın bir abimin arabası ,hiç değilse verdiğin paraya değer.
http://www.sahibinden.com/yok_boyle_...XQQdisplayitem
bence zaten 30 versen alırsın benım kanım e30 m3 zaten özel bir araç alınır niye alınmasınkı typer hiçbir zaman o zevkı vermez typerle tak egzostu pam paaaaaaaaaaaaaaammmm yap dur en buyuk zevkı o baska bi zevkıde yok zaten![]()
şahsen E 36 almam E 30 bambaşka bi zevk ve bigün 2. araç olarak E 30 alıcam o paralar verilirmi kaç paraya sıfırdan toplanır bu cvpları en güzel vericek olan eray
dedıgım arkadas ekeray yok bende cocuklugumdan berı E 30 hastlıgı var ılk araba olarak 3.25 alıodum evdekıler cok cazzz yaptı dıe alamamıstım ılk araba hızlı olmaz eskı araba parca bulamasın falan fılan dıe ondan kalmıstı
ne sordunuzda cvp vermedim ciğerlerimgüzel bişey için 20 yi çıkarcan gözden 200 250hp arası
orta halli içinde 10 15 arası
esercim teşekkür ederim. ben arkadaşa ekeyi veriyim diorum hala topliyim dioal sana dolu dolu alet çatır çatır yürü uygunada vercem ??? ne diyosun
Dr. Ecu
sıfır clio 1.6 sport motoru bulunurmu ?![]()
Dr. Ecu
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
latife yaptım latife hemen darılma
bulunmaz tabiki... ama güzel dayanıklı bi motor yapılır... 20 lirayı gözden çıkarcaksın düzgün bişey topliyim diyosan....
kiiii 35 milyarı harcayan arkadaşlarımızda var 3.25 toplamak için onlarıda göz önünde bulundursonu yokkkk
Dr. Ecu
e30 m3'e o kadar para hayatta verilmez.onun yerine 3.25 al bi stroker çak , borbetleri geçir ayağına yan yan dolan ortalıkta![]()
Atlas Motorlu Araçlar
Denizli
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)