Rüzgar arkanda olsun.
34 KPT 60 e93 M3
34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)
Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000
zor meslek. rahmetli babam Um denizcikilte 1. çarkçıbaşıydı. İran Irak savaşında körfeze petrol taşımaya giderlerdi. Gemide spor salonu bile vardı. Gemilerde net vardır heralde artık.
IN BOOST WE TRUST
34 KPT 60 e93 M3
allah yardımcınız olsun. Hayırlı yolculuklar
Allah selamet versin. Pruvanız neta olsun. Geminin sefer bölgesi belli mi? Gemi tipi ne efendi kaptan?
al abicim kendine bi tane elektrikli helikopter güvertede onu uçur en kötüsü. İnsana yapacak meşgale çok. Yabancı dil kitapları al onları öğrenmeye çalış. Boş vaktini değerlendir iphone daki oyunlar sana bişey kazandırmaz. Bi de sıkılırsın. Babam ilk seferinden döndüğünde şakır şakır fransızca konuşuodu. Giderken tek kelime bilmediği halde. Geminin kaptanı bahriyeden 3 sınıf üstüydü. O fransızca biliomuş. Babam ona ingilizce o da babama fransızca öğretmiş.
IN BOOST WE TRUST
densa'dayım(sabancı ) kardesım...saol tesekkur ederım
Amın kardesım...seyrusefer bellı fıx bır sefer alanımız yok uzakyol devamlıdokmecıdeyım ben genelde...
aynen abı zaten bır dıl bır ınsansa 4 adam edıyorum su an bır aralar fena sardım dıl ısıne de yas 28 oldu kafa almıyor artık bırde gemı ortamı streslı bılırsın az cokaynen cın taraflarında uygun fıyatlar bı tane aldım rc helly takılıyorum oyle bu sefer drıft car alıcam ama
![]()
34 KPT 60 e93 M3
başında da dediğim gibi zordur. En güzel yemeği yersin belki ama denizde ufacık bir adada yanında 15-20 erkekle hayat geçmez ki aralarında öküzü de boldur. Çin deyince ağır güldüm bende şangaya geldim 6 saat önce. Jetlag yaşıyorum. Bütün şangay uyuyo ben 1.5 saat önce uyandım.![]()
IN BOOST WE TRUST
hayırlı yolçuluklar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)