Eğlence kısmı ve fiyatlar nasıldır bilginiz varmı acaba ?
Printable View
arkadaşlar yokmudur başka önerisi olan ? hotel tavsiyesi kampanya tavsiyesi ne yapayim ne edeyim sinema olsunmu yemek ayrımı olsun ne yapıcam bilmiyorum. Ben hala ortaköy araştırıyorum.
Cihangir Kafika'da 2 kişilik sinema keyfi | Grupanya!
40tl
SUADA CLUB
130tl
5* Ortaköy Princess Hotel'de 2 Kişilik Lüks Konaklama!
220tl
düz hesap 400 tl desek.
yada hoteli buna çevirip reinadan rezerve yaptırıp yemekten sonra 1-2 saat takılıp 200 lira bırakmak ?
Ortaköy Bellezza Hotel'de Masalsı Konaklama Deneyimi
100 tl
Son çarede kişi başı 40 liralık bir yemek yeyip.ardından reina sortie yada suppera uğrayıp ardından da son 100 liralık hotele gitmek. 500 lira de üstünede zaten karttan çekerim. 100 lirayemek 100 lira hotel; 300 lira eğlenceye kalır yinemi gol değil ?
eğleceğin ve kalacağın yer konusunu bilemiyorum ama yemek konusunda istediğim yer kız kulesi. duymuştum orda yemek yenebiliyormuş.
kız kulesi düşünülen gibi bir yer değil. insan profili vs. bozuldu. soğuk havalarda kapalı ortamda olunduğu için, manzara falan görmekte imkansızlaştı ve fiyatları da pahalıdır. o fiyatlara çok güzel alternatifler var.
Şöyle bir önerim var sana. Sortie nin içerisinde "Al catra" isimli bir brezilya et lokantası var. Sınırsız et yiyebiliyorsunuz. 13, 14 farklı çeşit et geliyor masaya ve isteyip istemediğiniz soruluyor, eğer istersen hemen orada tabağına servis ediliyor. Dediğim gibi istediğinden istediğin kadar yiyebilirsin ve çok lezzetlidir. İçecek hariç fix menü fiyatı, 89 TL. Bence saat 8.30, 9 gibi rezervasyon yap, yemeğinizle beraber şarabınızı için totalde 300 tl ye, hem sortie de olursun hem de güzel bir yemek yemiş olursun. Diğer türlü 2 kişi bir köşede duracaksınız ve inan yapmak istediğin jest senin için eziyete dönüşecek.
Fakat bambaşka bir önerim daha olacak. madem özel bir gün sizin için, klasikleşmiş bir boğaz akşamı yerine, "ataşehir byotell flora residance" tan güzel bir daire kirala gecelik. 1+0 oluyor galiba. önceden oteli arayıp özel bir gün ve odayı şöyle böyle süslermisiniz diye rica edersin. yanına 1 şişe şarap alırsın, güzel bir film alırsın.
öncesinde de suadiye cafe de paris restaurant a gidersiniz. terası deniz manzaralı çok hoş. 2 kişi 200 TL verirsin yemek ve şarapla.
direk elini kolunu sallayarak girebilirsin. Arada bir engel yok yani. müzikte iç içe olduğu için tek bir yerden yani mekanın müziğinden ilerliyor. hemen bara gidip içkini alabilirsin. Ancak dediğim gibi, bu tarz yerlerde loca veya stand ayarlamadığın sürece köşede bir yerde ayakta dikilmek durumunda kalırsın.
stand vs olmadığı için paranı uzatıp alabilirsin. kesinlikle programını nerede ne kadar harcayacağını kafanda netleştir, güzel gününüzde "acaba ne kadar gelecek?, geçirirler mi şimdi?" gibi düşünceler olursa kafanda boşa yapmış olursun her şeyi.
biraz daha mütevazı bir program da düşünebilirsin.
Bak aklıma geldi. suada nın içinde, mezzaluna var. italyan restaurantı. Menüsünde fiyatları yazar:) orada yemek yersiniz. 100, 120 TL tutar. Sonra arkadaşların dediği gibi suadanın ücretsiz teknesiyle sortie veya reinaya gidersiniz. oradada 1, 2 bir şey içersiniz hadi 200 TL versen yemek ve eğlence işii 300-350 tl arasına biter.