Mesajım bulunsun lazım olucak banada :D
Printable View
Mesajım bulunsun lazım olucak banada :D
evet aklımda birde o fikir var. ancak giriş 50 tlden 100 yapar. 2şer votkadan 160 desen. eldense geçirmelerine imkan yok zatende kıyı köşe meselesi kafamı karıştırıyor. ama en güze ve mantıklısı bu benim için ya parayı illa veririm karttan çekerim birşekilde hallederim. ama korkum devasa hesaplar 120 liralık yeyip 200 lira ödemek. 200 liralık içip 300 ödersem planım bozulur. üstesinden gelirim ama moralim bozulur :)
suada içindeki öteki rest. larda menülerde fiyat yazmıyormu ?
Direk şöyle birşey alıp gitsem ?
SUADA CLUB
suada'da fiyatları abartı değildir ama internetten alınan paketlerde sıkıntı yaşayan çok araştırırsan görürsün sende zaten...
evet baya sıkıntı yaşayan varmış. bilet almadan gidicem ya 200 liraya çıkarız heralde ?
Booking.com: Otel Republika Ortakoy Aparts , İstanbul, Türkiye - 145 Konuk değerlendirmeleri . Yerinizi hemen ayırtın!
bu hoteli bilenler varmı arkadaşlar ? gerçekmi değilmi güzelmi çirkinmi çözemedim
450 tl bahsedilen mekanlar için yetmez, hatta imkansız :D Reinada cumartesi yer olmayacagından bistro vereceklerdir. Bu da şişe açtırmak demek. Yer varsa ayakta tabi ne ala :) Yeme içme işi de yere göre değişir. Ama reinada yerseniz 200-250 den aşşağı hesap gelmez. İçki hariç. Otel olayını bilemiyorum o fiyata dahil mi değil mi bütçenizde :)
eğlence için alternatif olabilir
Masquerade Club Istanbul ›
Buraya da bakabilirsin. Almak istediğin fırsat olursa ilk önce indirimi veren yeri arayıp detaylı bilgi alman yararına olur. Sürprizle karşılaşmamış olursun.
İstanbul Fırsatları | Grupanya!
sen ortaköyü boşverde taksime doğru dön bence. Hatta ben senin yerinde olsam alırım sevgilimi güzel bir yerde yemek yedirir, sonra cihangirde merdivenlerde açık havada bişeyler içerdim manzaraya karşı başbaşa. Otopark sıkıntısıda yok cihangirin ara sokakları beleş otopark :D Taksimde gidilecek güzel yerlerde var ayrıca ortaköy biraz sosyete işi
Ben hediye konusu actigimda bana; o parayi araba harca vs diye ler nerdesiniz burda goremedim :D
Yemek olayini bnce otelde halledin. Odan sonra gece eglenin otele geri donun. Biz urlaya gitmistik beach motel&club'a co guzel olmstu
http://www.sehirfirsati.com/deals/is...p_1?ref=avrupa
abi şurda rezerve sorcam şimdi varsa burda bi yemek yeyip ordan taksime akıcam dediğin gibi yapıcak birşey yok kasmıycam ya kendimi neyse se apartlar hoteller 150-200 arası ordada kalırım
The Haze Karaköy'de Panaromik Deniz Manzarası Eşliğinde Konaklama Deneyimi
hotel buraya bakıcam olmadı residans ayarlıcam.,
şimdi sorun takimde nerde eğlenebilirim güzell
edit;arkadaşlar radissonda yer yok boğazda nerde yemek yicem ben ya ?
Taksimde eğlenebileceğin en güzel yer bence :
Chanta : M.Ali Erbilin mekanı biz gittiğimizde bildiğin ünlü yağıyordu :D
https://foursquare.com/v/chanta-club...8e1ce6dc8b7907
Fiyatlara reinadan daha düşük olduğu kesin.
Yemek içinde Lacivert Restaurant derdim ama kişi başı 80-90 civarı kesin tutar.