+1 :icon_tup::icon_tup:
Printable View
Demek ki alıcısı var ki o fiyatlara, sahipleri de yazıyor. Kime ne? Bize ne? İyi araba iyi para. Ha; eşine dostuna arabasını övdürüp, "on numarayız yeaa" diye geçinenler var. Ona kuruş vermem bak. O ayrı mesele.
O zaman 0 alsaydiniz 2009 da 5 sene tertemiz baksaydiniz. Akil kari olup olmadigina karar verecek merci alicilardir, alici da olduguna gore akil karidir. Butun alanlar aklindan yoksun insanlar mi ? Pertleri ivirlari zivirlari saymiyorum ama insanlar kendine baktigindan daha iyi bakmis bu arabalara senelerce, 0 i da olmayan bir araba, sevilen bir araba.. Ee? Fiyatini bicer, almazsin satamaz duser belkide. Piyasayi belirleyen alicilardir aslinda, saticilar degil.
öyle bi arabaki doğru fiyat verirsen satılamama gibi bi durumu yok
:S
zaten böyle devam ederse ancak bizimde hayallerimizde kalmaya devam eder
yada loto tuttururuz :D:D:D
S2000lerin coğunun kaderi belli al pert et sat veya al pert et topla sat ;)
ne kadar doğrudur sene 2009 falan 207 RC kafa kafaya takas gelen s2000 piyasasını söyler durur tanıdıklarım. klasik arz talep meselesi alan memnun satan memnun ne yazarsan yaz talep olduğu sürece bu fiyatlar bana göre burda bile kalmaz daha tırmanmaya devam eder. şuan hondanın s2000 den tut 1.4 is civic e kadar piyasanın durumunu zaten görüyosunuzdur. artık piyasada sıfırı olmayan her nadir bulunan araç bu fiyatların daha kat ve katını edeceğini düşünüyorum. 207 RC - LE MANS gibi mesela, 106 GTİ bile bu 25 li fiyatları aşmaması zor. bu zamana kadar gelinen nokta hep bunu gösteriyor çünkü.
Ben de alıcı olduğu müddetçe her fiyat istenebilir diyorum.
10 sene daha böyle olmayacak tabii ki, kilometreleri artıyor, ömürlük parçaları eskiyor, busüre zarfında kazalarda oluyor tabii. Top seviyede ki son 3-4 seneleri. 10 sene sonra çocuklarımıza anlatırız :)
o zaman size ilginç bir şey itiraf edeyim 2008 ağustos ayı mutluhan dan 77bin TL ye 0 s2000 fiyat aldık biz 2 araç için,arkadaşım akıllılık yapıp aldı ben son anda vazgeçtim.
O gün bugündür araba işlerim hiç yolunda gitmiyor asrın hatasını yapmışım :) :D
Kardeş 21 yaşındasın 2008'de 15-16 yaşında oluyosun bi yanlışın olmasın iyi düşün :D
Hahahaha guzel tespıt :)
S2000 almaya gucu yetmiyenler delsol alsin bence her iki aracida kulandim kulanim olarak ayni oturma pozisyonu ayni hata yine delsol aldigimda elim start engine butonu ariyordu :)ustu acik olmasi ve vtec acmasi vs vs biraz gorunumuyle oynayip ayni ilgiyi goruceklerine inaniyorum delsol 160 hp s2000. 240 hp ve s2000 arkadan itisli onun keyfi hazi ayri tabi :) benim s2000 varken hergun gezemiyordum yakiti delsol'dan fazla yakiyordu yaz gunu altan egsoz sicakligi usten gunes arac kayniyodu sanki :) bakimi agir geldi delsol aldim yine biraz susledim yanlamasada :) bana suan yetiyor ve manitalar delsol u daha cok seviyo bu ne marka diyorlar ve inanin s2000 dusuremedim manita ama delsolun kismeti acik :))
Daha sırada S2000 alıcak cok kişi var.Mesela ben :) Arabalardan anlamayan sadece işe gidip gelen dayı oğlu bile bu ne guzel bir araba fiyatları nasıl dedi.Begenmeyen yok abi.10 yıl daha fıyatlar dusmez.
Son birkaç senedir honda piyasası kafayı yedi zaten. E normal o paraya alacak varsa o paraya da satılıyor.
En güzeli alternatiflere yönelmek.
Connecting site...
vti alamayan si aldı, derken si piyasası yükseldi akabinde vti yükseldi..
yine vti alamayan si beğenmeyen delsol e yöneldi, delsol son 2-3 yıldır patlamaya çalışıyor da bence çokta patlamadı yahu :)
s2000 lerin 3-4 yıl değil de 8-10 yılı var bence de ömür olarak, zaten kazasızı kalmaz o zamana :D
bu kasa na-nb lerin yanından geçemez bence her konuda..
s2000'e alternatif mx5 bence de mantıklı, s2000 görüntüsü daha çok tahriş ediyor orası ayrı :D
Bizde s2000 turbo vsr(ars2000) 80000 istiyordu simdi 75 bin isteniyor malesef arac almayi bilmiyoz galiba
Abi birşey söyleyim mi.. S2000'ine binmedim ama şuan param olsa gözümü kırpmam bu fiyat diyalogu yapmam direk verir alirim o parayı yakarım o arabaya heba ederim gözümde görmez :)
bence araba veya fiyata camur atılmasın gereği yok :) inşallah herkes gibi jubileyide s2000 ile yapmak isteyenlerdenim :) hakediyor verilir
binen kardeslerim'e abimelerime agız tadı ile binmek nasip etsin tekerlerini düz çevirsinler hep maşallah hepsinede.
Benım babam 1996 yılında sıfır s2000 aldı
hala tetemız duruyor ve saklıyor :D :D
10 kişi toplansa en az 7 kişinin hayalinde s2000 sahibi olmayı istiyodur sahsen :)
Sırf S2000 olarak değerlendirmemek lazım her aracın 2. eli arttı
euro 3 oldu çıkarması güç oldu
Usd 2 alt üst devam ediyor
0 araç fiyatları ***** GT86 lr 145 000 TL lerden satılıyor
S2000e muadil 350 Z vardı arka iten keyifli japon bence o araçda hak ettiği değerleri geç buldu ve sonrasında fiyat olarak 100000 + a temizleri satıldı
S2000 in olsa satıp ne alıcaksın almana binerim desen 65 75 arası zebille A5 vardı fiyatlar oldu 85 ve devamlı yukarı doğru biz çok ilgili olduğumuz için sadece S2000e bakıyoruz
ulan nasıl insanlar var yaa :D yorumunu yap pahalı de çek git.. alıntı yapıp kişinin yaptığı mesaja neden yorum yazarlar idrak etmiş değilim ya ben çok geri zekalı bi adamım ya da..... neyse .....
evet şuan param olsun 10.000 30.000 km arası bir s2000 e 80.000 ila 90.000 tl arasında acımadan anasının ak sütü gibi verir ve paşa paşa binerim :)
ve kafamdaki fikri söylemek gerekirse mesela corvette alacağıma s 2000 daha mantıklı ayrıca trilyonluk biri olsam 911 carerra turbo yerine yine honda 2000 derim :)
S2000 lerin şimdiki piyasa fiyatları bana göre satana anasının ak sütü gibi helali hoş olsun parası olmayıp s2000 alamayanlar ya da parası olup neden bu kadar yükseldi diyenlerde gitsin başka araba alsın yahuuuu :D sanki millet arabasını ucuza satmak zorunda :D :D :D :D :D :D :D :D arkamla gülüyorum
aynen o paraya ptesi hayırlı olsun diyecek net 4 arkadaş biliyorum :D
benim düldüle 115 bin tl teklif var ne yapmalı ?? :D:D
altına yatırım yapana kadar hondaya yapmak daha mantıklı :)
Selçuk abi az daha bekle dedigim gibi olacak hayal değil :D 120ler 130lar..ama bi kac sene geçer..
temizleri azaldıkça,talep oldukça banada öyle gibi geliyor :D güzel araba her zaman güzel para :icon_tup:
ben satmak için almadım ztn kardeşim o fiyata vermedim,vermeyide düşünmüyorum :)
işin sattıktan sonraki bölümü fena :D
edit :
harbiden ben bu arabaya binmek istiyorum fakat fiyatlar yüksek diyen arkadaşlar; 95 bin -100 bine güzel araba bulursanız alın...
bu fiyatlara olmaz,s2000 özelliksiz,konforsuz vs diyen diğer arkadaşlar ; bence siz bırakın s2000 piyasasını ilgilenenler uğraşsınlar...
ayrıca şu ötv muhabbetinden sonra 0 ve 2. el diğer araç fiyatlarına bi gözgezdirmenizi öneririm
Benim anlamadıgım söyle bişi var ele aldıgım araç corvette mesela
Araç c6 2009 model motor belli zaten araç 400 beygir km 50 bin'de bu araca 200 bin lira istenirken ne oldugu belli olmayan 2000 cc bir 240 beygirlik km 70 binde bir araca nasıl olurda 100 bin tl isterler onu anlamıyorum yan yana koyulamayacak corvette ayıp olacak bir durum hale gelmeye başladı olaylar.
Adam diyor paran yoksa alma be arkadaşım diye gider en kötü 15 bin tl veririm delsol alırım görünüş bire bir aynı heee hoplayıp zıplayamassın o ayrı ama olay aynı.
Eger böyle illa alıcam deyip her s2000 ine enayi gibi atlayan insanlarımız oldukça bu arabalar bu FİYATLARDAN DÜŞMEZ!
3 ay boyunca kimse almasın illa inecekler yada kovalıycaksın zorda kalan olunca patlatıcaksın.Gider m3 alırım diyenlere de fazlası ile hak veriyorummmm.M3 alan adam tamiri bakımı parasını zaten dert etmez. Cebine 70 bin koyan gider s2000 alırsa tamir parasını zaten düşünür.Lüx arabaya zengin adam biner.Boş muhabbet yapmaya gerek yok..
S2000 En fazla ederi sorunsuz boyasız kazasız olan 70 bin TL NOKTA!
Bence de çok, silvia17 arkadaşın dediklerine katılıyorum yani.
Tamam herkesin çarşısı pazar, herkesin de gönlünden geçeni versin.
İşin bu kısmına lafım yokta, 2 yıl önce bugün 90 istenen s2000 ler 45 liraya zar zor satılmıyor muydu? Ben mi yanlış hatırlıyorum tarihleri yoksa erken bunama mı başladı :)
thedevil @ Olur da verirsin inşallah.
ne adamlar varmış ? acıklasana bir surdan birader herkes bilsin ama pm'le atma olurmu burdan yazki görelim hep beraber..
kactıgmız ettimiz cekip gititmiz yok su forumda kime sorsan gosterir beni zaten zeki arkadaşım
sen niye gocundunki pahalı dedim. 17bin kmdeki slk ile aynı fiyatsa s2000 sacmalık vardır bu işte
sen alırmısın binermisin duvaramı carparmısın gobekte fırfır donermisin salonuna sokup biblo niyetinmi seyredersin bilmem .
ben almam dedim kotu demedim hiç bizaman ama ona gelene kdr baska alırım dedim buda benim keyfim.
bu ne boyle hondaya laf soletmicekler sanki gözüm yok arabanızda merak etmeyin. 3 sene hondada kullandım bir okadarda tiksindim kenarından köşesinden geçmem daha
S2000'i tasarlayan Honda mühendisleri bu konuları görse, ulan biz bu arabayı yaparken bile bu kadar kafa yormadık derler herhalde :D
Silvia bazi sozlerinde hakaret var kardesim, nasil vag serisinin, m serisinin hastasi varsa Honda'nın da hastası var.sen 70 bin verirsin alirsin, bende param cebimde olur acimadan 100 bini gomerim o arabaya. Bundan 2 3 yil once kadar bkm s2000e extralariyla vs vs 120 bin diyolardi herkes karsi cikiyodu sasirmis vs vs diyolardi simdi stock s2000 bu fiyatlar :) madem istemiyosunuz bu arabayi, alternatiflerine bakin kardeşim milleti keriz yerine koymaniza gerek yok.adam 200 binde yazar.satiliyo mu satilmiyo mu ona bakarsin.
zenginin malı züürtün çenesini yorarmış