Aksam kimler geliyor gelmıyenler var mı
Ben daha imam cagdasta baklava yiyorum.bi terslik olmazsa gelicez insallah.
IN BOOST WE TRUST
Beyler kimse yaninda yanci araba getirmesin cagirmasin. Bende gelicem haber ver diyen arkadaslara kusura bakmayin kimseyi izleyici olarakta almiyoruz guvenlik nedeniyle diyorum. Kimsede arkadaslarina haber verip gel izlersin kanka falan demesin. Ciddi hizli arabalar olacak bu denemelerde hatanin affi yok. Kimse alinmasin kirilmasin. Zaten video cekimi olacak o yuzden izleyemeyecegiz diye uzulmeyin o is icin motor cekim yapacak.kimseye de bulusma yeri hakkinda bilgi vermeyin.
IN BOOST WE TRUST
Bari yola cikanlar telefonlarina zello yuklesin
Arac icinden herke kimle debemk istiyosa irtobat kurar
Hemde anlasmazliklarn onhne gecersiniz..
(2-3 alt kaldim ust bas gibi vsvs )
- K -
________
Dr.Ecu
arkadaşlar motorlarda kamera yok kamera ayarlarız dediniz ama kamera ayaklarıda yok bilginiz olsun ona göre hazırlıklı gelin kamera ayaklarıda ayarlarsanız iyi olur
Bende vidali ahtapot ayak var. Ise yarar mi motorda baglayabilecek bi yer yok heralde onun icin.
IN BOOST WE TRUST
beyler bı pm de bana yollayınn aracımı gormek ıstıyourm![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
vidalı ahtapot bendede var ama olurmu acaba denemek lazım belki diresyon göbeğine sarabilirim meli sen beni özlemişsindir ondan gelmek istiyorsun![]()
![]()
Arkadaslar simdiden soyliim bizim hic bir iddiamiz yok. Araba ilk defa denemeye cikacak.geceriz geciliriz hic bir yorum yapmiyacagiz. Araba kanat disinda full takili. 3071 turbo var. Jun ust kapak var. Blok 2.5 lt. Metanol yakit yok. 850cc enjektor var.
IN BOOST WE TRUST
600 lükte ayak işini hallettim bendeki ahtapot ayak güzel oturdu alper usta sendekinide getir 1000 liğe takalım
motorlar kendı arasında deneme olacak mı osman? yoksa sadece cekıme mı gıdıosunuz?
sony as15 cam + mount var bende de lazım olursa
anladım.ben baska motorlar da gelecek sandım.sıze ıyı cekımler.
+
tabı kı hedıye ederım.usa fıyatı sadece 500tl ye![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)