Levent Golf R Stage 2+
Stock Motor
Stock Turbo
Orçun Mustang GT
10.5 wiseco pistons
BBK SSI-R RaceIntake Manifold
Ford Racing Turbo-Swirl GT40X Aluminum Heads 52CC
Ford Racing F303 Performance Camshaft
SR Performance 75mm Throttle Body
NX nitrous kit (100 Shot)
Stlegal Honda
Smoketeg 2.0 turbo honda
Mustang ve Honda benim için çok hızlılar, 400-500 hp arası evo subaru tarzı araçlar da olursa memnun olurum.
levent benim araba süpriz ilk kez ciddi olarak deneme yapıcak eksiklerimizi görecegiz
benim amacım senın gibi eksik görmek
bundan sonraki deneme konusu metanol +200 shot nos
ciddi hafifletme yönüne gidicem suan için kıstas olsun benim için
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
levent benide yaz daha öncede geliriz demiştik s3 ahmetle
gtx 30 76 1,6 bar stı yakın methonel yok
yanlız pazartesi setup degişkligi yapıcam levent kardeşim sana sölemiştim pazartesiden önce olursa sizin ayarlarınızda bi denem olur suanki setup um ile
levent merhaba,sizi tanımıyorum umarım levent diye hitap edebilirim sizcede mahsuru yoksa..aslında bende gelmek istiyorum ancak iş ve farklı sebeplerden dolayı kesin olmadığı için yazmakta tereddüt ettim..aracım 997 turbo,es motor emre yazılım egsoz vede methanol kit mevcut aracımda..sizcede uygun ise vede durumuma göre bende ogün müsayit olursam gelmek isterim..
bu arada hiç anlamadığım işler roll falan,sadece kafa dağıtma amaçlı gelicem,geçsemde geçilsemde istenildiği gibi video çekilip foruma konulabilir..benim açımdan hiç bir sıkıntı yok![]()
Evet biliyorum sami, ahmet yokmuş , denemeyide haftaya c.tesi yapıcaz sende gtx35 li setup a geçmiş olursun heralde öyle gelirsin artık zaten herkes çok hızlı, birazdan 1000 lik 997 TT ler gelirse şaşırmıycam
Şuan için güncel liste şu şekilde
Levent Golf R Stage 2+
Stock Motor
Stock Turbo
Sökük ve Yakıtlı
Orçun Mustang GT
10.5 wiseco pistons
BBK SSI-R RaceIntake Manifold
Ford Racing Turbo-Swirl GT40X Aluminum Heads 52CC
Ford Racing F303 Performance Camshaft
SR Performance 75mm Throttle Body
NX nitrous kit (100 Shot)
Stlegal Honda
Smoketeg 2.0 turbo honda
Hakan 997 TT
Yazılım + Egzoz + Methanol
Sami Subaru
GTX35
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)