Sen haketmissin ama abi :D bak simdi samimi olmadiklarin sana ne diyo..doktor adamsin yakistirmaya bak..sen onca sene oku didin cabala adam kalksin sana s2k desin...:D dusun yazamadim bile.. :D
Printable View
Ya cevrenizde hic mi yok alkol problemi olan baba? Hic mi gormediniz? Sizin gobi pesin fikirli degilim. Bir erkek evladinin, foruma girip bu denli yazilar yazabilmesi (ki arabasini bile salak sacma sozlerle koruyan laf soylermeyen bi karakter) icin neler yasasifini tahmin edebiliyor musunuz? Icince herkes pamuk seker mi oluyor?
Onu gectim hadi bu cocuk mal, sizin babaniz ne yaptiysaniz dinlemedi, ehliyetide 2. Ye elnden alinmis. Ne yapardiniz siz olsaniz? Belki bakis acimiz degisir
Amcamın böyle bir durum yüzünden 2 bacağında toplam 20 küsür platin var ve yürüyemiyor doğru düzgün. Keşke 6 ay yatsaydı da alkollü kaza yapmasaydı..
Arkadaşın hitabet tarzından hoşlanmadım, hem babasına hem diğerlerine...
Ama o problemi yaşayıp illallah eden bilir... 2 gün önce bir arkadaşımız alkollü şoför kurbanı oldu... Geride bir eş ve oğlumla yaşıt 3.5 yaşında bir bebek...
buda cabası...
Sabah alkolden ehliyeti alındı, akşam kazada öldü! - ZAMAN
Benzer durumları defalarca duyduk... Arkadaş duygusal yaklaşmış ama elinden bir şey gelmiyor anlaşılan... Doğrudur, Türk Baba'larının kaçı 20 yaşındaki oğlunun lafı ile iş yapar ki!
Uzucu ve zor bir durum umarim en kisa surede sorun cozulur.Allah sifa versin.ne yasadigini bilemeyiz tabi zor bir durum
Ote yandan herkez ayni seyi dusunup yorum yapsa birbirinden farki kalmazdi.adam yanlis tabir kullandi diye asip kesmemek gerek sonucta yasida genc.sahsen benim yakinima bir alkollu surucu carpsa yara verse yasadigim sure icerisinde pesini birakmam hicbir sekilde
Cocuğu uzaklaştırmamdaki sebep babasının hakkındaki düşünceleri değil. s2k ile samimi olabilirim ona hitap şeklimi görüp samimi olmadığı bir adama sırf uyuz olsun nitelikte benimle aynı hitap şeklinde mesaj yazmasına sinirlendim.
Hatta kendimede kızdım sonra demek ki coluk cocuk önünde şaka yapmamak gerekmiş.
Biraz agir olmadi mi Caesar?
ahaha çok komik ya , adamın sinirleri bozuk belli ki babamı atsınlar içer diyor ve sölüyor neden böyle düşündüğünü
yarın bigün birinisine zarar vericeğine akıllansın diyor
Başka konu olsa millet atıp tutar benim başıma gelse asarım keserim diye , burda adam banlanmış
Kusura bakmayın 'senin gibi evlat olmaz olsun' lafını dicek ne haddiniz nede konumunuz yok
Ordaki s-iki-k lafı doğru olmayabilir onada kabulum , ama dışardan bakılınca genelde bu laflara takılmadığınız görüldüğü için söylenmiş olabilir
Forum yönetimide arkadaşa ceza veriyorsa ve tek taraflı bi ceza ise bu , aynaya bakıp vicdan terazisinde bi kendinizi ölçün derim ben
kimseye görevini öğretmeye ne haddim nede konumum izin veirr ancak ; burdaki ceza ya hiç olmıcaktı, yada iki taraflı olması gerekirdi
Açıkçası biraz Recep Tayyib tarzı bir uygulama olmuş ban.. Neyse, alkol başa bela benimde kuzenim arabanın içinde sızmış yangın çıkmış yanıyordu salak.. Salak işte laftan anlamaz sözden anlamaz eşek kadar herif.. Herkesin başında var bir tane..
Her halükarda suç babanın.. O kişiyi bu tarz yetiştiren kişi muhtemelen babasıdır.. Heleki dediği gibiyse yazık..
Lan varya su milletin nie banlandigini yazmak sart ya konuya giriom milletin ustu cizili acaip merak ediom nie cizilmis :)
Ben gerek bu forumdan gerekse başka forumlardan arkadaşımızın gayet fevri birisi olduğunu biliyorum. En basitinden arabasina asla laf ettirmez. Böyle bir konu açarak ne kadar çaresiz kaldığını düşünmek gerekli en başta. Alkol benim aileme de çok zarar verdi ki ben defalarca hapisten çok daha fazlasını istedim öyle söyleyeyim. Kendimizi Anıl' ın yerine koyalım ve böyle bir durumda yardım istemek için açtığımız konuda yazılan ikinci mesajın "senin gibi evlat olmaz olsun" olduğunu görelim. Ben kendi adıma en az anıl kadar sinirlenirdim. Çaresizlik insana neler yaptırıyor.
Ya beyler neyi tartışıyorsunuz neyi sorguluyorsunuz yada? Karar bu şekilde verildi. Konuyada kilit.