Anıl heycanlı bir arkadaş galiba. Bir 3 gün hava alsın gelsin.
Printable View
Anıl heycanlı bir arkadaş galiba. Bir 3 gün hava alsın gelsin.
ahahahaha en çok şu S-İKİ-K muabbetine güldüm
Ya bu ülke 9 gün cocugunu bir evde yanlız bırakıp tatile gitmiş öğretmen gördü babasını hapse attırmak isteyen hain cocuğumu kaldıramayacak :)
Genelde mahkemede beraat kararı veriliyor. Eğer ortada yaralama, mala zarar verme gibi suçlar oluşmamışsa.
bu nedir arkadaş insan babası için öyle söylermi ana-baba atadır hher ne kadar kötü de olsa o senin canındır kardeşim öyle saçma sapan düşünceleri sil kafandan, ailene hayırlı evlat ol onu alkolden nasıl kurtaracağının çaresine daga düzgün yollarla bak ;)
bende böyle baba olsa, ben de hapse girmesini isterdim..
laf dinlemiyorsa, babaya el de kalkmayacağına göre girsin hapse, aklı başına gelsin...
cocuga niye hemen hain diyorsunuz? Basindan neler gecti bilmeden yorum yapiyorsunuz. Belki denemedigi sey kalmadi? Babasi gelipte bi yakininizin canini yaksa mangalda kul birakmazdiniz burda saydirirken... Cocuk gidip yalan delille babasini iceri mi attirmak mi istemis? isterdim girmesini demis. Demek ki baya bi mucadele etmisler. Hadi onu gectim bu cocuk babasi alkolluyken kaza gecirse sllah korusun sakat kalsa gelip buraya konu acsa ne yazardiniz?
Buna benzer durum başıma geldi ama ben almaya bile gitmedim,gitmemde!
Kanun ülkemizde yavaş ilerliyor ummadık yerde önünüze çıkabilir.
xx
Beyler arkadaşımızın bazı tabirleri ve yazdığı yazıları güzel değil çok çirkin arkadaş sadece anlatamamış ve çok sinirli bir şekilde yazmış.Ama onun anlatmak istediğini düzgün bir dille anlatmak gerekirse ;
"Babamı bir çok defa uyardık halen daha alkollü araba kullanıyor, kendine zarar verebileceği gibi başkalarını da zarar verebilir. Onu bu yoldan çevirebilmek için iyi bir ders lazım onun içinde hapse girerse belki aklı başına gelir." demek istemiş. Bence hiç bir evlat babasının hapse girmesini istemez , hatta hapse girse çok üzülür. Arkadaşımız sadece babasına çok kızmış ve bunları da yazıya dökerken kızgınlıkla beraber yanlış cümleler kurmuş. Ama S-2-K'nın sözlerine karşılık senin de başına gelirse görürsün demesi çok büyük bir yanlış. İnternet ortamında duygular tam olarak yazıya dökülemiyor.Anıl'ın söylediği sözleri tamamen çocukluğuna verin bence büyüklük sizde kalsın.
Son olarak Allah hiç birimizin ailesine,yakınlarına ve sevdiklerine kaza bela yaşatmasın sağlıklı ve mutlu günler göstersin.
benim babamda öyleydi 5 sene ehliyet yok şimdi 3 kez yakalandı şimdi yemin etti içmiyor artık :D ama daha 5 seneden 1 senesi bitti 4 sene daha yok ehliyet :D şimdi alkole karşı max içeceği caydır oda her zaman değil :D
prosödür şöyle ;
2 sene kaptırdıysa eger psikoteknik denen bir derse giricek bu sınavdan yüksek not olması gerekiyor ehliyetini alabilmesi için ve psikiyatri bölümüne en az 6 ay gidicek eger kuruldan geçerse sınav ve psikaytriyi geçerse ehliyeti alıcak tekrar yakalanırsa 5 sene ehliyet olmıycak 5 sene bitince amateme sevk edilicek tedaviden sonra ehliyet için sınavlara giricek sonra tekrar alıcak eger tekrar içerde yakalanırsa davalık duruma geliyor işte :D
Çok basit, madem kimsenin zarar görmesini istemiyor ve ciddi anlamda alkolik olduğunu düşünüyor, ya yapabiliyorsa altındaki arabayı alsınlar ki başka bir araba kullanabilir çözğm değil yada gidip bir merkezde tedavi görmesini sağlayabilir. Kabul etmemesi istememesi mazeret değil polis zoruyla ailenin ifadesiyle götürülebilinir, eminim babamı hapise sokayım bi aklı başına gelsin mantığından çok daha hayırlı bir iş yapmış olur hemde herkes için.
Arkadasin ne yasadigini hic birimiz bilemeyiz ama bu arkadasin attigi her yorum ofsayt surekli tepki aliyordu benim okudugum kadariyla.en son alkollu direksiyona oturana o direksiyon demisti ipler koptu :D biraz daha sakin olsa keske.
Herkez baba olamaz
Bu konuda herkes kendince haklı görünüyor çünkü herkes o an kendi babasını düşünüyor , önemli olan anılın yerine kendini koymanız ama onuda yapamazsınız çünkü tanımıyorsunuz.
23 yaşındaki bir insan babasına yaptırımda bulunamaz diye düşünüyorum ( tabiiki aile yapısıylada ilgili ama çoğunluk düşündüğüm gibidir )
Senin gibi evladı olan babaya hapis koymaz koçum...