User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
73 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Alkoldan Ehliyeti 2. Kez kaptırma ??

dt8677 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 promilin üstünde alkollü olduğu tespit edilince dava açılıyor 0,51 - 1 arasındaysa eğer işin içinde kaza yoksa idari para cezası uygulanıyor.

Babana %99 dava açılır eğer daha önce sabıkası yoksa para cezası verilir ama onuda hükmün açıklanmasının geri bırakılması (hagb) olarak değiştiriler. eğer 5 yıl içinde herhangi bir adli olaya karışırsa hagb bozulur ve yediği para cezasını ödemek zorunda kalır. para cezası tam emin değilim fakat yaklaşık olarak 5 ile 6 bin tl arasında.

Not: Yazdıklarımın %100 doğru olduğundan emin değilim fakat aşağı yukarı benzer sonuçlar olucaktır.

İlgili haber : http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23302010.asp

volume81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nolmuş la adam alıp hepsini kendi içmiş buna vermemiş mi ?

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her konuda dalga , her konuda makara , her konuda laf sokmaya çalışma.varsa bir çözümüz , öneriniz yazarsınız , böylesi hoş değil.....
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok basit, madem kimsenin zarar görmesini istemiyor ve ciddi anlamda alkolik olduğunu düşünüyor, ya yapabiliyorsa altındaki arabayı alsınlar ki başka bir araba kullanabilir çözğm değil yada gidip bir merkezde tedavi görmesini sağlayabilir. Kabul etmemesi istememesi mazeret değil polis zoruyla ailenin ifadesiyle götürülebilinir, eminim babamı hapise sokayım bi aklı başına gelsin mantığından çok daha hayırlı bir iş yapmış olur hemde herkes için.
    Cocuk yazmis kac kere soyledik diye, ehliyeti zaten alinmis adam kullanmaya devam etmis alkollu bi daha yakalanmis, sizde arabayi altindan alsin diyosunuz. Hangi evlat babasinin altindan arabasini alabilir ki boyle bi durumda? Hele o cocugun yasinda? Kaldi ki adam babami iceri attiricam falan dememis. Adamin isyanini sekoyla bir biz mi goruyoruz yaa? Kanunen girecekse engel olmam girerse uzulmem belki akli basina gelir demis. Sizde diyosunuz polis zoruyla goturulsun falan. Bana gore ha iceri girmis ha oglunun ihbariyla zorla tedaviye goturulmus...

Fevri ve gereksiz yazilarindan anil i bende sevmem, baya ya da gicik olurumda cocuk gayet icini dokmus. Ustune empati yaptirmaya calismis sizin tanidiginiza carpsa nolur vs. millet heehuu diyince isallah carparda gorursunuz diye gazlanmis eleman.. Karakteri boyle zaten icinden sayacagina foruma yazmis.. Gayette hakli. Bana alkollu biri vurucak ailemden birinin canini yakicak rahat birakmam..

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bide cocuk polise ihbar etse yine hayırsız evlat olmayacak mı? vay amk adama bak babasını karakola aldırttı yok hastaneye polis zoruyla götürttü denmicek mi?

bide şu ülkede kadınları öldürüyorlar polis kılını kımıldatamıyor, alkol tedavisine götürmek için gelip evden zorla alacaklarını ben sanmıyorum.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cocuk yazmis kac kere soyledik diye, ehliyeti zaten alinmis adam kullanmaya devam etmis alkollu bi daha yakalanmis, sizde arabayi altindan alsin diyosunuz. Hangi rvlat babasinin altindna arabasini alabilir ki boyle bi durumda? Kaldi ki adam babami iceri attiricam falan dememis. Adamin istanini sekoyla bir biz mi goruyoruz yaa? Kanunen girecekse engel olmam girerse uulmem belki akli basina gelir demis. Sizde diyosunuz polis zoruyla goturulsun falan. Bana gore ha iceri girmis ha oglunun ihbariyla zorla tedaviye goturulmus...
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya bide cocuk polise ihbar etse yine hayırsız evlat olmayacak mı? vay amk adama bak babasını karakola aldırttı yok hastaneye polis zoruyla götürttü denmicek mi?

bide şu ülkede kadınları öldürüyorlar polis kılını kımıldatamıyor, alkol tedavisine götürmek için gelip evden zorla alacaklarını ben sanmıyorum.
    Evet ikinizden başkası görmüyor çünkü bakış açınız garip.

Adamı alkolden uzak tutmak için gerekli önlemleri almaya çalışmakla akıllanmıyo lan bu yatsın içerde amk aklı başına gelir belki diye düşünen zihniyetle aynı fikirdeyseniz zaten boşuna konuşuyoruz.

Adamı karakola aldırttı, hastaneye yatırttı zorla vay şerefsiz evlat derler öyle mi etraftan ?

Hani asıl amaç can kaybı olmasın, kimse üzülmesin, masum insanlar zarar görmesin di ?

Bu amacı sağlayamaya çalışmak heralde bir sizin gözünüzde hayırsızlık olarak gözüküyor ?

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet ikinizden başkası görmüyor çünkü bakış açınız garip.

Adamı alkolden uzak tutmak için gerekli önlemleri almaya çalışmakla akıllanmıyo lan bu yatsın içerde amk aklı başına gelir belki diye düşünen zihniyetle aynı fikirdeyseniz zaten boşuna konuşuyoruz.

Adamı karakola aldırttı, hastaneye yatırttı zorla vay şerefsiz evlat derler öyle mi etraftan ?

Hani asıl amaç can kaybı olmasın, kimse üzülmesin, masum insanlar zarar görmesin di ?

Bu amacı sağlayamaya çalışmak heralde bir sizin gözünüzde hayırsızlık olarak gözüküyor ?
    eğer ilk sorununda babasını iceri attırıp akıllansın diyorsa (ben yazdıklarından bunu düşünmüyorm) siz yazdıklarınızda haklısınız.

benim gözümde polis olayları hayırsızlık v.s. olarak gözükmüyorda adamın canı yanmıs can havliylede fikir almaya calışmış sizlerde adama giydirmişsiniz. bu adam polis de cağırsa arkadaşlar aynı şeyleri yazarlardı diye düşünüyorum.

bu arada anılı tanımam babasını tanımam hatta yazdıkları banada itici gelir es kaza okuyayım dedim bence adam elinden geldiğince uğraşmış . kimisi ceza evine attırır kimisi babasını öldürür kimi evi terkerder kimisi sallamaz bile naparsa yapsın der herkesin tepkisi sorumlugu v.s. bir değildir...
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ANIL ERCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba tt Ailesi, dün gece bayagı hareketli saatler yaşadım kısaca bi özet geçeyim;

Benim peder 2008 yılında alkollu araba kullanmaktan Yakalandı ehliyeti 6 ay kaptırdı, 5. senesini Doldurmasınada 1 Ay vardı o kadar araba kullanırken içme yapma etme dememize rağmen köpek *** yemekten vazgeçmez prensibini uygulayarak Dün gece Avcılar gişelerde 2. kez yakalanmıs 140 promil alkollu olarak Sirket arabası varmıs altında. Arabayı polisler direk almıslar babamıda ekip arabasına bindirip esenyurt polis karakoluna goturmusler ifadesini felan almıslar.

Neyse gittim gece esenyurda aldım babamı (baba işte satsan satılmaz atsan atılmaz) Önce gittik beylikdüzü carefour'un arkasındaki yedi emine amacımız sirket arabasını kurtarmak ehliyet gitti zaten 2 sene onun pesine düsmedik carefour'un oraya getirmemişler arabayı ulan soruyoruz araba yok kimse nerde oldugunu bilmiyor daha sonra gittik cezayı yedigi yere ordada yok, trafik denetlemeye gittik mahmutbey gişelerinin oraya ordada yok meger hadımköy'deki yediemine cekmişler neyse alamadık arabayı tabi.. Saat gece 5 te eve girdim.

Simdi sorularım sunlar bildigim kadarıyla yeni kanuna göre hapis cezasıylada yargılancak hapise girer mi yoksa para cezasınamı carptılır ? Mahkemeye cıkıcakmıs dün polisler öyle dedi.

Şunuda söyliyimi gerçekten en az 6 ay hapis cezasına çarptırılmasını istiyorum babamın, cünkü defalarca ickili araba kullanma dememize rağmen dinlemedi bizi ben prensip olarak kesinlikle 1 promil bile alkollu geçmem direksiyon koltuguna. Milletin canını tehlikeye asla atmadım atmamda.

Bu arada yenibosna tarafında cok fena kaza olmustu dün bayagı bi araba girmiş birbirlerine onuda dip not geçiyim.
    Her ne yaşadıysan da şu 2 cümle olmamış.Unutma anne ahı tutmaz da babanın ki tutar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba tt Ailesi, dün gece bayagı hareketli saatler yaşadım kısaca bi özet geçeyim;

Benim peder 2008 yılında alkollu araba kullanmaktan Yakalandı ehliyeti 6 ay kaptırdı, 5. senesini Doldurmasınada 1 Ay vardı o kadar araba kullanırken içme yapma etme dememize rağmen köpek *** yemekten vazgeçmez prensibini uygulayarak Dün gece Avcılar gişelerde 2. kez yakalanmıs 140 promil alkollu olarak Sirket arabası varmıs altında. Arabayı polisler direk almıslar babamıda ekip arabasına bindirip esenyurt polis karakoluna goturmusler ifadesini felan almıslar.

Neyse gittim gece esenyurda aldım babamı (baba işte satsan satılmaz atsan atılmaz) Önce gittik beylikdüzü carefour'un arkasındaki yedi emine amacımız sirket arabasını kurtarmak ehliyet gitti zaten 2 sene onun pesine düsmedik carefour'un oraya getirmemişler arabayı ulan soruyoruz araba yok kimse nerde oldugunu bilmiyor daha sonra gittik cezayı yedigi yere ordada yok, trafik denetlemeye gittik mahmutbey gişelerinin oraya ordada yok meger hadımköy'deki yediemine cekmişler neyse alamadık arabayı tabi.. Saat gece 5 te eve girdim.

Simdi sorularım sunlar bildigim kadarıyla yeni kanuna göre hapis cezasıylada yargılancak hapise girer mi yoksa para cezasınamı carptılır ? Mahkemeye cıkıcakmıs dün polisler öyle dedi.

Şunuda söyliyimi gerçekten en az 6 ay hapis cezasına çarptırılmasını istiyorum babamın, cünkü defalarca ickili araba kullanma dememize rağmen dinlemedi bizi ben prensip olarak kesinlikle 1 promil bile alkollu geçmem direksiyon koltuguna. Milletin canını tehlikeye asla atmadım atmamda.

Bu arada yenibosna tarafında cok fena kaza olmustu dün bayagı bi araba girmiş birbirlerine onuda dip not geçiyim.
    Alıntı Zorbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her ne yaşadıysan da şu 2 cümle olmamış.Unutma anne ahı tutmaz da babanın ki tutar.
    Bi türlü cepten yapamadım eline sağlık aynısını yapıcaktım bende

burkaykalyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu gene boş boş konusmalara kayıyor suç bizde forumda bilgili adamların oldugunu yardımcı olabilecegini düsünüp konu acıyoruz umarım bigün alkollu biri ailenizden birine zarar verir o zaman bakalım bu tarz saçma yorum yapabilecekmisiniz.
    Bu tarzda düşünen ve böyle beddua edip te bu lafı söyleyen biri hiç bir şekilde haklı olamaz bence. Milletin böyle kötülüğünü isteyen babasının kötülüğünü hayli hayli ister gibime geliyor.

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya aslinda babasini savunuyo kolluyo ama yanlis cumlelerle..bikmis abi cocuk..insan istermi babasini bu sekilde anlatmayi dert yanmayi..konusarak yazarak baskalarindan akil almak isteyerek su serpmeye calisiyo..adam hapse girsinki ya canina yada baskasinin canina bisey olmasin belki yanlisini gorur dusuncesinde..buyuge laf anlatmak cok zor..kes ka senmi bana akil vericeksin..benden cikmis beni begenmiyo dusuncesi var belliki babada..Allah c.c sifasini versin insallah..sifa diyorum cunku hasta olduguna inaniyorum..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya aslinda babasini savunuyo kolluyo ama yanlis cumlelerle..bikmis abi cocuk..insan istermi babasini bu sekilde anlatmayi dert yanmayi..konusarak yazarak baskalarindan akil almak isteyerek su serpmeye calisiyo..adam hapse girsinki ya canina yada baskasinin canina bisey olmasin belki yanlisini gorur dusuncesinde..buyuge laf anlatmak cok zor..kes ka senmi bana akil vericeksin..benden cikmis beni begenmiyo dusuncesi var belliki babada..Allah c.c sifasini versin insallah..sifa diyorum cunku hasta olduguna inaniyorum..
    Çok güzel anlatmıssın, bende dedim ki şifası hastanede olur hapishanede değil. Yemediğim laf kalmadı

alper_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Katılıyorum.

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zorbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tutuyor , her allahın günü içip gezdim ticari arabada bi beddua etti ertesi gün ehliyette gitti , işte gitti.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok güzel anlatmıssın, bende dedim ki şifası hastanede olur hapishanede değil. Yemediğim laf kalmadı
    Allah c.c askina su nickini degistir abi..yemin ederim cok koz veriyosun millete..anil kardes bisey yazmis oraya anladigimda kahkaha attim, atarken sana ayip olur diye sustum..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah c.c askina su nickini degistir abi..yemin ederim cok koz veriyosun millete..anil kardes bisey yazmis oraya anladigimda kahkaha attim, atarken sana ayip olur diye sustum..
    ben alışkınım samimi arkadaşlarım yazar sorun değil zaten Olgar denen meymenetsiz yazdı ordan görüp yazmış oda ama sorun değil bazen benimde işime yarıyor

tayreep_john - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    babadır atsan atılmaz satsan satılmaz lafı olmamış ama.... ( sanki ayıp olmasın diye aldın karakoldan ) acaba o seni 23 sene büyütürken cebine para koyarken ayıp olmasın diye mi yaptı bunları
    SM PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben alışkınım samimi arkadaşlarım yazar sorun değil zaten Olgar denen meymenetsiz yazdı ordan görüp yazmış oda ama sorun değil bazen benimde işime yarıyor
    Ozaman hunharca guldum,ayip olmasin diye sustum dedim yalan soledim..hatta suandada guluyorum..olgarida tebrik ediyorum hahahahahahahah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ozaman hunharca guldum,ayip olmasin diye sustum dedim yalan soledim..hatta suandada guluyorum..olgarida tebrik ediyorum hahahahahahahah
    O kozu ben verdim ellerine 2005ten beri kimsenin aklına gelmemiş bigün dedim lan benim nick türkce boyle yazılınca bı tuhaf oluyor demez olaydım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)