GTR gibi bir araçta en son düşündüğün şey benzin olmalı bencenormal kullanımda 14-15 litre gayet güzel değerler..
Yanlış bilmiyorsam bakım ücretleri italyanlardan farksız..Vergiside cabası..
GTR gibi bir araçta en son düşündüğün şey benzin olmalı bencenormal kullanımda 14-15 litre gayet güzel değerler..
Yanlış bilmiyorsam bakım ücretleri italyanlardan farksız..Vergiside cabası..
bi muhabbette, gtr r35 lerin şanzumanı yagı 1000km ya da 2000km de bır degismesi gerekiyomuş ve işlem bi gun suruyomus ve 1000 tl ye maloluyormuş dogru muu
Arabacı Ağır japon..
Bakım giderleri ne kadar olabilirki en fazla ? taş çatlasa 1000 1500 çıkar heralde o da senelik olmalı yani.. Super Race araç sahibi olmak bu kadar zor birşey mi yav ?
bence de soruda eksiklik var;
öncelik yıllık vergisi ne kadar, kasko maliyeti ne kadar? arabaya hiç binmesen, kapının öünde yatsa bile durduğu yerde yiyeceği paralar bunlar...
edit;
1-3 yaş 2013 yıılık vergi; 11.500tl
4-6 ya, 10.000tl
kaskosunu da yaptıran arkadaşlar söyler ama bence en az 10-15k da o vardır.
lastiğiydi bakımıydı kıl tüy en az 5k da o olur.
kaba bir hesapla gtr in maliyeti yıllık en az 25k(ayda 2k benzin vb hariç)
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
hele bi sayısaldan 3 trilyon para çıksında 34TLG92 plakalı GTR ımı koyacam burayaHayal üstüne hayal
![]()
gtr hepsini yeniyomus cok *****i olur hayat. sen yuklenicek biseyler al.
Hayal kurmadan hicbiseyin sahibi olunmaz..tabi sadece hayal kurarakta hicbiseyin sahibi olunmaz..gecmis yaslarimda suana kadar bindigim tum araclarin hayallerini kurarak ic gecirerek bu yasima geldim..ama yolda ic gecirdigim her aracada bindim Allah'a c.c sukur..beklintini yuksek tutmaz isen bekledigin gelmez..cabaliycaksin..it gibi calisicaksin..sayisal idda falan yerine oturup baska dolu seylere kafani yorucaksin..
Neden bukadar ciddi yazdim bende anlamadim..hayal icinde yasayan *** icinde ölur diyip neden siyrilmadim..bende bilmiyorum..sadece bende cok hayal kurdugum icin herseyin insan isteyince mumkun oldugunu biliyorum..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)