Adam kusurlara göre düzeltip tekrar girerim, daha az harcama yapmış olurum diyor. Herkesi kendimiz gibi zannetmeyelim.
Printable View
Sökmeden geçme şansı varken denemekte tabi fayda var. Geçerse sökme takma maliyetinde kurtulacak. Geçemezse tam tersi + maliyet ve tekrar randevu(nasıl olsa ücretsiz)..
Tabi bu şekilde oldu ki geçti bu değil ki bütün bu şekilde olan araçlar geçecek. Tüv'deki adamın tamamen psikolojisine bağlı.
liste iyidir nokta atışı olur gereksiz masrafı önler :D
akşam 16:30 randevu al, arabayı verdiğin görevliyle samimi konuş, düşüklük önemli değil (hafif kusur), egzoz düz boru olması önemli değil sonda orjinal olsun yeter, varsa ön eki sök çok dikkat çekmesin, ben aynılarını yaptım tek seferde geçtim..
seyyar istasyona da girebilirsin..seyyar istasyonlardan biraz daha kolay geçebilirsin fakat belli başlı şeylere dikkat etmen gerekir.
Şuan olduğu şekilde girmen mantıklı. ben her seferinde bu şekilde yapmıştım. direk geçtiklerimde , kalıp tekrar girdiklerimde oldu. en azından sorunun nerde olduğunu görür , ona göre hareket edersin. tabi bu arada körü körüne gitmekte olmaz. amerikan park v.s normale çevir gitmeden. bile bile lades demek olur öylesi. tüvtürkte bazı şeyler o kadar değişken ki , bazı şeyler kime göre kusur , neye göre kusur çözemedim.
cut out ile geçmek imkansız sanırım dimi ?
subaru yu komple düz boru hks ile geçirdim. yeri göğü inletti. hatta tüvdeki herkesin aklını aldı adamın ani gaza yüklenmesi. plaka lambalarım söküktü. sadece ampül değil ampüllerin yuvaları bile yoktu sökmüştüm :D
neyse adam hep hayalim bu araba dedi. inşaallah rabbim sanada nasip eder dedim. hayranı olduğu için onayladı muaneyi.
inş. böle mod meraklısına denk gelirsin.
Amerikan park ve ferrari korna ile istanbul esenyurt tüv'den geçtim. Bilginize :)
Direksiyon, koltuk fln değilde ben fren oranı ve düşüklükten kalmıştım :) Yani terazi rampa var oraya çıkartıyor düşüklüğü belli aracı.. Ve muhtemelen sürtüyor çünkü 5cm kadar kadar daha kastırıyor aracı.. TÜV'ün standartları değilde daha çok görevlinin insiyatifi geçerli olur gibime geldi malesef..
Hangi şubeden randevu aldınız?
Sarnıç abi :) tüm yazışmaları okuyorum abilerim kardeşlerim arkadaşlarım inşallah sıkıntısız iyi niyetli insanlara denk gelirim bende cogunuza katılıyorum en kötü ihtimal egzoz ve park diye düşünüyorum
Hiç belli olmaz ama bence senin araç geçicek :D
Ben bu şekilde sıkıntı yaşayacağın kısım olarak direksiyonu görüyorum, tabii fren dengesinden vs sıkıntı yaşamazsan. İnşallah sorunsuz geçersin ama şu bir gerçek sonucu merak etmeye başladım. Ne zaman gidiyorsun muayeneye ? :D
Abi sorun yaşarsan amerikan parkla egzozdan yaşarsın gerisi sorun olmaz bence :)