keske gıtmeden yangın tupunu ılk yardım cantaını ve far ayarını hıc olmazsa onları bı halletseydın ya : )
bısey sorcam sadece headrs duz boru olsaydı gecermıydı sence ? benımde subatda muanee headrs kat ıptalı duz boru var!
Printable View
keske gıtmeden yangın tupunu ılk yardım cantaını ve far ayarını hıc olmazsa onları bı halletseydın ya : )
bısey sorcam sadece headrs duz boru olsaydı gecermıydı sence ? benımde subatda muanee headrs kat ıptalı duz boru var!
Dostum yangın tüpü ilk yardım çantası falan reflektor bunlar bende hiç biri yoktu bagaj bomboştu yani hafif kusur oldu :) headers bende yok düz boru var 51 lik bide magnum ss var şef gelmeseydi gececektim işte dediğim gibi herşey ordaki personellerin insiyatifinde biraz şans gerekiyor :) bide görevlilerim pek headers ı anlıycagını düşünmüyorum baktıklarında sadece kaputu açıp akü kutup başlarına + - noktalarına bakıyorlar motor kodu bile yazmıyordu görmedi bile :)
şanslısın 2. sayfayı vermeyi becerememişler :D
Bu arada araba şuan leylek spec gözüme cok değişik geldi coilleri yükselince :D alışmışım basıklıga ve şunu da söyleyim araba yükselince daha manyak yol tuttu bunu arabasını yükseltenler her söylerdi harbiden doğruymuş , egzosu da sökcem herşey halloldu cumrtesi vizeyi alcaz nasipse :)
Vize alındı egzos ve yükseltme yapıldı onay verildi :)
http://u1311.hizliresim.com/1h/2/u5ht5.jpg
Hadi hayırlı olsun gözünüz aydın:) Yalnız ilk 2 madde gerçekten araçta bulunması gereken şeyler her ihtimale karşın.
@Frid
Konuya tam olarak hakim olduğundan sana sorayım; ilk yardım çantası ve yangın söndürme tüpü hafif kusur mu ? Yoksa burda insiyatifmi kullanılmış
Aynen oyle kardeşim saolasın atlattım vize derdini alacak arkadaş rahat rahat binicek .... :)
Kardeşim artık onlar hafif kusur geçiyor sordum orda görevliye
Her ihtimale karşı yangın tüpü saglık çantası bulunması gerekir şiddetle katılıyorum bende kardesım
Akü görünür bir yerde değilse sorun oluyor mu ? Oluyorsa kaput altına aküyü devreden çıkarmak için bir şalter koysak yeterli mi ?
bende gırdım gecen xenon sıkıntımaalesefö servıs taktı dedım ama yok takmıslar kafaya
bırde makınemı okumuyormus oyle bırsey dedıler.calısanın kendı arabası bıle gecememıs:D
sokturdum bende 5 dk hallettım. fıltre fılan sorun olmuyor. basıklık testı yaptı yuksek bır seye cıkardı camurluk surtuomu dıe sıkıntı yok:D
cam fılmıde hafıf kusurdan devam ettık..
Bence far ayarı da her ne kadar hafif kusur olarak görülse de karşı taraf için gerçekten çok önemli. 10-20 TL zaten far ayarı, yaptırmakta büyük fayda var.
bişey söylemek istiyorum far ayarı ile alakalı hafif kusurlar almış araç ama onlara baktırmalısınız bence, far 1 cm bile aşağı baksa hem yolu aydınlatmıyor hem de yukarı baktığı vakit karşıdakini çok rahatsız ediyor (sarı far olsa bile), bence ona baktırın sizin iyiliğiniz açısından önemli
Valla abi çogu arabada artık akünün oldugu yer bile belli olmuyor bizim eski kasalarda lamba gibi parlıyor :) tahminim bi sıkıntı olmaz zaten sadece kaputu acıyor bakıyor öyle ama akünün sadece kutup başlarına bakıyorlar elektrik alıyormu vs vs vs ama dediğim gibi olay tamamen ordaki personelin insiyatifinde
O takoz olayı tam bi sıkıntı abi benim aracı çıkardılar bide herif takoza çıkaramadı orda stop ettirdi arabayı kavramayı yapamadı tekrar gaza bastı hızlı girdi tekrar çıkamadı falan icim cızzz etti orda :) hava filtre olayına bakmıyorlar sordum bende filtre borusu sadece var öndeki o kutu yoktu hiç oralı bile olmadılar :) xenon a hepsi takmış durumda Amerikan parkı anlayanlar anlayıp ağar kusur yazıyor benim araçta xenonda vardı h4 hemde uzun kısa mavimsi beyazımsı keskin bişey gecti :) bide ilk kaldım xenon vardı ikinciye girdim yine xenon vardı yine far ayarlarına baktı yine hafif yazdı :hahaha:
Sol far benim yüksekte duruyor onu ayarlatmayı düşünüyorum gercekten ufak ince şeyler ama Allah korusun ck dogru
Şuan bendeki ayarı cok güzel cok net görüyorum ama dediğinizi yapıcam arkadaşlar önce can herseyden önce