1. ve 4. siradakiler birbiriyle ortusmuyor sanki. Degisik geldi.
Yag sizdirma olayini farketseydin eminim yapardin ama cok ekstrem bi hatadan dolayi da kalmamissin..
Printable View
1. ve 4. siradakiler birbiriyle ortusmuyor sanki. Degisik geldi.
Yag sizdirma olayini farketseydin eminim yapardin ama cok ekstrem bi hatadan dolayi da kalmamissin..
Hayirlisi olsun, bir dahakine gecersiniz.
zenon hafif kusur olayina sevindim,
bu takoz baglama olayini anlamadim ne kadar basik olursa surtuyo
bide hava filtresi sorun oluyormu
Eıvallah kardeşim saolasın :)
Valla kardeşim aynen bende diyodum bi dünya şey eksik yangın tüpleri arka silegecler bile yoktu yani çekindim ama hemen yapılabilecek şeyler oldu :)
Abi o olayı bende anlamadım egzos çıkış boruları uygun değil bilmem ne digeri de onaysız egzoz bilmem ne aslında dediğim gibi başta söyledim iş tamamen ordaki arkadaşların insiyatifine bağlı Allah'tan cok korktuğum şeyler başıma gelmedi şükür :)
Takoz olayı cok canımı yaktı orda ya acımadan gaza yükleniyo adamlar sol ön ve sag arkaya oturtma cabası bide oturtamadılar o esnada stop etti iyice tav oldum :) hava filtresi motor üst kapak vs işlerine cok bakmadılar yada ben şöyle diyim onları pek anlamıyorlar yada bana anlamayan denk geldi :)
Bnm motor icinde motor kodu olan ufak Demir parçası var hondalarda o yok mesela yani motor kodu orda yazar bende yoktu bişey demediler vs gibi :) iş tamamen insanlarda bitiyor
Sonuç beklediğimizden daha iyi bence, şef karışmasaymış iyimiş
Aynen öyle abim ya ama iyi oldu boşver herşeyde bi hayır vardır aks körüğü patlamış haberim yoktu onuda böyle öğrendim Allah korusun yollarda insanın aklına neler geliyor bide üstüne üstlük daha 15 gün olmadı alt takımla yürüyenlerle ilgili aklına ne geldiyse değiştirdim Buda piyango oldu :)
geçmiş olsun çiğli iyidir aslında kıyak çocuklar var bende hep çiğlide giriom babamı gönderiom :D babam oglum ben yaslı başlı adamım pek uğraştırmayın beni oğlanın araba oğlan askerde araba garajda yatıo zaten dio :D bugune kadar hiç kalmadı katalizörsüz xenon artı yayla geçtim :)
Arkadaşlar annemin bağkurdan kalan borcu var emekli olabilmesi icin yardım etmem gerekiyor arabayı satıyorum bilginiz olsun ilan actım sitede ilgilenen arkadaşlar bakabilir
http://www.techturkey.com/forum/otom...atiliktir.html
Mitsubishi ASX ile xenonlar var diye geçememiştim haberiniz olsun.
Beklenmeyen yerlerden kalmıs araç :) Dedigin gibi bunda da vardır bi hayır..
Son olarak merak ettiğim yangın tüpü ve ilk yardım cantası artık hafif kusur mu ??
paylaşımın için teşekkürler heyecanla okudum :D :D ağır kusurlarında çok basitmiş.. diğer kusurların ise resmen yauff ben direkt giryeyim muayeneye ne çıkarsa mantığıyla girmişsin belliki :D hafif kusurlarda komik kusurlarmış :)
Valla kardeşim arabamda ne tüp ne reflektor yani bagajda bulunması gereken hiç bi şey yoktu bende anlamadım :)
Aynen aynen :) hiç ummadığım şeyler oldu :) ama iyi oldu sizleri bilgilendirip bişeyler kattıysam ne mutlu bana :)
O takoz varya aşırı saçma birşey. Orjinal arabayı çıkarsan da sürter abicim, yollarımız bozuk eyvallahda dağ gibi yerler mi var her yerde. Bir de tek tarafı çıkarıyor saçmalık resmen. Jazzda bundan dolayı arabayı bırakmıştı şef denen arkadaş, orjinal yayı taktım geldim gene bırakıyordu nerdeyse öldürecektim :D Bana diyordu bu jazzın orjinali 14, 16 jant takmışsın:D Diyorum 15 bunun orjinali elite bu araç, yok benden iyi mi biliyorsun ben honda servisinde çalışıyorum dedi, sol kapıyı açtım stickerdaki ölçüleri gösterdim, 185-55-15. Bunu da mı ben yapıştırdım sayın Honda bayisinden çıkma muayene şefi dedim :D O adamın surat ifadesini hayatım boyunca unutamam :D
Valla dediklerine bende şuan katıldım adam şef olmuş ama daha neyin ne olduğunu bilmiyor :) bakalım coiller kaldırıldı şuan en üst seviyeye egzosu da hallettik aks körükleri tekrar yenilencek sabah zaten kusurlarda benm 3 tane çıktı ağar hayret ettim :) senin o şefin yüz ifadesi sen ölçüleri gösterdiğin anda ki o anı düşünüyorum
:hahaha:
Âmin inşallah dostum saolasın :)