Bu arada sistemden öğrenemedim bastım halıcıoğluna gittim gitmişken sülüsü ve 66,30 TL yol parasınıda verdiler :D
Printable View
Balikesir bakim birligi hakkinda bilgisi olan varmi türkiye genelinde bozulan silah ve askeri araclar oraya gönderilip yapiliyormus tamircimi olcaz simdi ::D
Arkadaşlar Allah hayırlı tezkereler versin inşallah sizlere kısa dönemler icin de uzun da ...
Bende jandarma komandoydum tim çavuşu sistem baya değişmiş baktım çıkan arkadaşlara hem acemilik hem usta aynı anda olmuş artık bu güzel bişey tabi :)
Jandarma komando eğitim alaylarından foça Manisa ve Safranbolu çıkanlar icin Allah kolaylık versin derim :) ben direk tim usülü gezici komando yaptım 465 gün tüm Doğu'da karakol karakol gezdik bitmedi :)
Allah herkese kolaylık versin pabuçlu gidin pabuçlu gelin inşallah
HV.K.K.LIGI KUTAHYA AKTARIM BIRLIĞI KÜTAHYA/KÜTAHYA havacılar nerede? :)
Kıbrısa giden arkadaşlar arasında 14.Zırhlı Tugaya gidecek varmıdır?
tşkkr ettim abi :)
vay anasını sayın seyirciler ben bu cihazla şan ve şeref dolu 5 ay :D:D bol bol resim çekilip iyi prim yapılır :D
birkaç kişi daha dedi denetleme olayı çok oluyor diye bakalım hayırlısı :)
aynı yerde olcaz sanırım tanışalım :)
teşekkürler abi kısa dönem benim bakalım nolcak gidince dediğin gibi rengi belli olur.
pm attım dostum.
Acemi birliğim: 59' uncu TOP. EĞT. TUG.KH VE KH.BL ERZİNCAN MERKEZ.
Usta birliğim: 59' uncu TOP. EĞT. TUG. SLH. EĞT. TB. BOMBAATAR VE Aİ VE İG. EĞT. BL. ERZİNCAN MERKEZ
Erzincan' a düşen yok mu yahu? Var ise pm atsın da tanışmış olalım...
Burası hakkında bir bilgisi veya fikri olan var mı? Var ise yorumlarını bekliyorum.
Hepimize hayırlı teskereler... :)
herkese hayırlı teskereler :D sizden sonra gelcem inş alt devre olarak
izmire düşen ve bi sıkıntısı ihtiyacı olan çekinmeden arasın yardımcı olurum walla :D
Izmir yolcuları izmire düşenler hafta sonları falan bişeye ihtiyacınız olursa her türlü ulaşın elimizden geldiğince yardım etmeye çalışırız :)
Eğitim Birliği1 İNCİ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL. / MANİSA MERKEZ / MANİSA
Esas Birliği39 UNCU MKNZ.P.TÜM. 50 NCİ MKNZ.P.A. 1 İNCİ MKNZ.P.TB. 2 NCİ MKNZ.P.BL. (ZMA) / LEFKOŞA / LEFKOŞA
Sınıf PIYADE
Eğitim Birliği: BKM.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI KH. / BALIKESİR MERKEZ / BALIKESİR
Esas Birliği: K.K. ASTSB. MESLEK YÜKSEK OKUL K.LIĞI KH. / BALIKESİR MERKEZ / BALIKESİR
Balıkesir sogukmudur yaa :)
Samsun il jandarma komutanlıgı kısa donem er acemi ve usta birligi ayni yer.
Sınıfı jandarma 1.donem
Polatli topcu okuluna cikanlar o.m atsin yardimci olayim
Nerede 1.celp kısa donem samsun jandarması :)
Esas Birliği 19 UNCU MOT. P.TUG. 2 NCİ MOT. P.TB. KH. VE KH.BL. /BALIKESİR EDREMİT /BALIKESİR
Kuvvet KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI Statü KISA_DÖNEM ER
Telden girdim okuyamadim onceki sayfalari, herkese hayirli teskereler simdiden.
Edit. Acemilik ustalik ayni yer