Bu konuda lap lup konuşanlar en ağır cezayı alsınlar..Adam konusunu açtı aracına güvenen çıksın karşısına kim boş konuşuyor şimdi belli olur sanırım.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Valla adam bence süper bir teklifte bulunmuş.
Herkes istese dahi bir cosword ile deneme şansına nail olamaz. Piyasada yok, olanda koşturmuyor zaten. Kaçırılmayacak fırsat. Ben olsam denerdim. Maksat muhabbet olsun.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
bari sen yapma yaw
arkadaşlar İstanbul parkta yapılan halk günü yada time trial in amacı nedir ?
orada metin amcanın dediği şekilde bir yarış olabilir mi ?
madem o kadar iddalı metin amca kasar kendini yapar süresini bütün araçlarla karşılaştırılır ak *** kara *** çıkar ortaya
onun dışında Rolling türü bir şey istiyorsa onu parkta yapamaz çıkışında yapar onuda ayrıca belirtir
metin amca iddian olmadığı halde s2000i biçtin virajda iddialı halini düşünemiyorum !!
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
hafta sonu time trail var, yani zamana karşı yarış
kişisel kapışma değil
zaten buğra böyle birşeye izin vermeyecektir siz şimdiden aklınızdan çıkarın bunu
Metin bey neden bir trasponder alipta sure tutmadiginizi anlamis degilim.Herseferinde diyorsunuzki ben 2.12 donuyorum ne guzel ispatlayin bunu bize bizde diyelimki aaa adam gercekten donuyormus?Ama ya gercekten sizde biliyorsunuz bu surelerde donmediginizi yada baska birsey var ben o gun piste ciksam 250 hp arabamla sizinle seve seve sure kasardim ama sizden bir sure gorelim once dimi ama yokum maalesef, herkesin sizden bekledigi sure bizi sasirtin olur mu?. Saygilarimla
2005 - Honda TypeR Vivid Blue Pearl
12,5 cr
Istanbul Park FWD Suresi
Time:2.34.223
Dr Oz`
To Be Contunied....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)