Bence LM deki gibi yine dram yine bi üzüntü olayları var yani beklentimin aşağısında çıkmadığını düşünüyorum LM de her sahnede kahkahaya boğmuyorlardı durum komikti zaten yine onu işliyor senarist yani
Bence LM deki gibi yine dram yine bi üzüntü olayları var yani beklentimin aşağısında çıkmadığını düşünüyorum LM de her sahnede kahkahaya boğmuyorlardı durum komikti zaten yine onu işliyor senarist yani
lm de fantastik bir olay dünya vardı dizideki dram bile fantastikdi yani onun bile ilginç bir yanı vardı.. bir bölümde uzaya çıkıyrolardı bir bölümde azrail geliyordu bir bölümde adamın beyninin içine giriyorlardı başka bir bölümde çöldeydiler v.b dramlar bile o sahnelerin içinde geçiyordu..
burda her şey reel hayatta gerçek kimlikler üstünden gidiyor haliyle dramıda klişe ve sıkıcı hal alıyor diğer standart dizilerden pek farkı yok bence en azından 4.bölümde ben o izlenimi aldım bitmek bilmedi aşırı sıkıldım sarışın kızla diyaloglarda..
senaryonun devamı bile açık şekilde belli eğer o istikamette devam ederse bende izlemeyi bırakırım sıkar bayar çünkü..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
radikal bir değişiklik yapmaları lazım bence. bi yandan klişe ormanında gezerken çıkışta gerçek insanın deniz kızına aşkını işlemek biraz tutarsız oluyor.
ya gerçekten devam edin biz izlemeyi bırakalım yada bir an önce gerçeküstü dünyaya geçiş yapılsın.
Yahu kim dedi gerçek kendi hayatlarını oynuyorlar diye takılmış herkes bu konuya dizi içinde bir replikten ibaret değilmi o hatta senaristte die abi benim kuzenim yaptı gerek yok yle birşeye diye
işler güçlere gönderme yani oda
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
hacılar bence lmdede güzel goy goy ve duygusal sahneler vardı
bundada yeni yeni yeşermeye başladı
hangi dünya beni çok ilgilendirmiyor ama havuz sahneleri falan oturmaya başladı
ben sadece erdal baggalın biraz eksikliğini hissediyorum o kdr
Bence ufak ufak toparlanıyo ümitliyim ben olucak sanki..
If you don't follow through on your dreams, you might as well be a vegetable.
Burt MUNRO
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)