Dinazor diyen çok iyimiş diyecektim sizin çocukmuşAllah bağışlasın..
onlara; kapı, adam, dinazor, kaykay ve tatil(resmi bayramlar çocuklar için tatil demek) yapmış bide çok mutlu biriymiş ...
![]()
Olgar olm adam senden akıllı ya la.
IN BOOST WE TRUST
haha cevaplar süper![]()
maşallah oğluna abi allah analı babalı büyütsün
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Maşallah kuzey ve arkadaşlarına![]()
Abi sanada helal olsun
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Çocukların isimlerine bakarsak zaten hep kültürlü ve cumhuriyetimizi bilen ailenin çocukları belli.
Allah hepsinin yolunu açık etsin. Dinazor gerçekten güzelmiş.
imzasız..
Allah bağışlasın benim oğlumun adıda Kuzey. 4 yaşında kreşe gidiyor.bikaç gün önce Atatürkle ilgili bir şiir ezberledi insan duygulanıyor. Büyüdüklerini görmek güzel![]()
uygulamalarınızın devamını ve benzer konu ve resimleri burada paylaşmaya devam ederseniz çok güzel olur düşüncesindeyim.
Ve bu da benden olsun. benim ufaklık biraz üçkağıtçıdır. (Kesinlikle Babasına çekmemiştir!!)![]()
Öğretmen akşama kadar anlatmış, sonra da bir yazı yazmalarını istemiş. sonuç: her zaman olduğu gibi yine en kısa yol
Uploaded with ImageShack.us
Kuzeye kocaman maşallah, ama babası gibi 4 tekerci olsun abi alıştırma
@aliburma
abi senin ufaklık da çok uyanıkmış![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Allah bağışlasın abi çok şekermiş çocuğun
vallahi ne yapacağımı şaşırıyorum. egzoz için işine gelmeyince "motor" diyor. işine geldiğinde ankara işi el yapımı diyor. şu an ikinci sınıfa gidiyor, büyüyünce bana ne arabası yapacan diye sorup duruyor. bundan önce integra vtec vardı. neptune+p28 ile kullanıyorduk. beyinden kasıtla, arkadaşlarına "büyüyünce bana da patlatan honda alacaz" diyor. turbo setup istemezse iyidir, yandık ki ne yandık...![]()
ece'nin ikinci adını tünay koyan veli!! yatacak yerin yok layyn!!![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)