Bu programla sen kas kaybediyosan ciddi beslenme sorunun var kanimca
Sorun beslenmen akif.kardesim dunyanin en yanlis programi bile seni bir yere kadar getirir sen hala ayni yerdeyim diyorsun acilen ciddi beslenme programi yapilmali.
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Programım yeni değişti,dün 3 ncü antremanı yaptım.beslenme konusunda ve ek besine başlamalımıyım?(yağ yakıcı ve protein tozu)artık antraman sonrası haşlanmış yumurta beyazı veya ton balıklı bişeyler yemeye başladım bu arada.
Yag yakici ne tavsiye edersiniz ?
arkadaslar bende bu yag yakıcı lecartine almayı dusunuyorum ama cok kararsızım...102 kg idim 1 aydır diyet yapıyorum be 20 gundur spor yapıyorum 98 kg ye dustum tabıkı bu 4 kg nın tahmını 2 kgsı ödem ve sudur...şimdi bana herkes lecartine al daha cabuk yag yakarsın vs vs dıyorlar almalıyım sizce burda bu işle cok ıyı ılgılenen arkadaslar mevcut bı yardım...20 gunluk sporda haftada 4 yada 5 gun spor yapıyorum 1 saat tempolu yuruyus ve ust vucut calısıyorum programa gore... vucut yagım 24 kg cıkmıstı ...
İşim dolayısıyla 09:00 11:00 arası salona gidebiliyorum. Sabah kahvaltısını çok mu sıkı tutmalıyım veya şunu mutlaka yemelisin dediğiniz birşey var mı?
Bu sporda birinci yılımı doldurmak üzereyim, bulk dönemine başladımKıbrıstan selam olsun herkese..
![]()
şunun üstüne biraz daha sixpack olursa nefis. hayalimdeki gibi olurumarım biz de görürüz kendimizi bigün..
M. The most powerful letter in the world.
Enerji verici komplez karb almakta fayda var, tam bugday ekmeği yulaf yenebilir, birde muz yersin olur yani
Hardcore 1. yıl deılde 4. yıl gibi, genetik çok iyi sanırsam. tebrıkler..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
İlk cumleyı greygoose nıcklı arkadasa yazdım, edıt olmayınca![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
dün 1 bucuk ay sonunda vücud yağ oranım 24.7 den 21.2 ye düşmüş 1.9 kilo da kas almışım yanlız kilom baya düştü galiba bundan sonra düşmemesi için ne yapmalıyım 87 lerden 75 76lara düştüm stresin de etkisi ve sporunda etkisiyle![]()
Selamun aleykum abilerim. Cayyolu Neo Life'a giden varsa aramizda tanismak isterim
Yarin basliyorum vucut olcumu beslenme ve spor programi yapicaklar yarin, programimi burda da paylasip gorusleriniz almak istiyorum.
Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.
Haftaya mide çalışmaya başlıycam sanırım abi, şu ana kadar yapmamış nefref etmiş olmam hataydıTeşekkür edrim. Umarım herkes istediği yere gelirde bir gün, bende çiçek gibi bir 36m3 sahibi olurum
![]()
Sagolasin abi, aslında görünen köyde kılavuz istiyorVücut pump olayına iyi tepki verdiği için böyle çıktı. Torso konusunda bende biraz şanslı olduğumu düşünüyorum ama bacaklardaki durum gerçekten içler acısı.
![]()
Yaklasık 3 aydır aksamları duzenlı olarak 1 saat yuruyus/kosu yapıyorum.
Asagı yukarı 6,7 km kadar..
Boy 187cm.. kg 88-89..
Uzerıne bırseyler daha koyma amacındayım..Bir yanım spor salonuna gıtme taraftarı..
Ama sıkılır bırakırım..Iyı kotu hergun yaptıgım yuruyustende sogurum gıbı gelıyor..
Tavsiyesi olan?
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)