Kenara bi 10 bin lira at olursun.1 sene içinde.
natral bır yere kadar arkdslar vucut artık testo ıstyr
arkadaslar bende club aydınogluna gıdıyorum boyum 1.72 102 kıloyum 1 bucuk ay ıcınde ıdman yeme duzeni ve alkolu bırakarak 8 kılo verıp 92 ye dustum sımdı devam edıyorum sadece takvıye olarak lecarnetın ıcıyorum yarım saat onceden goruslerınızı almak ıstedım daha sonrarları tavsıye edecegınız bı suplement varmıdır suan ıdman programımın cardio ve karın calısıyorum
Hep merak etmişimdir; inşaat, yol, sanayi vb işlerde çalışanlar neden genelde göbekli olurlar?
Bu adamlar "ALLAH" kolaylık versin akşama kadar ağırlık kaldırıp yük taşıyorlar.
Yani bi nevi akşama kadar kardiyo yapıyorlar.
Nereden baksanız günde 7-10 saat çalışan adam 3500-5000 kalori yakıyor. Eee bu durumda neden göbek yerine baklavaları yok cidden merak ettim doğrusu.
çünkü o baklavaların %70 hatta 80 i mutfakta oluyor. Düzgün beslenmeyip, kahvaltını işe geç kaldım diyerek ayaküstü atarak, öğlen yemeğini yarım ekmek o bu şu diye geçirip akşamda ooo saat boyu sofrada yemek meyve tatlı götürünce ister istemez göbek çıkıyor. tabi aldığı karbonhidrat yağ ve protein oranıda bir sporcu ne kadar önemserken öyle bir derdi olduklarını düşünmüyorum.
birde herkesin metabolizması hızlı değil, ben dediğin şekilde çalışıp fit olarak nitelendirilen vücuda sahip çok insan tanıyorum. Ama dediğim gibi bizim insanımız akşam yemeğine düşkündür kahvaltının aksine, oysa bu sporda en önemli öğün kahvaltıdır.
sana kendimden örnek veriyim, sporu bırakıp normal yaşantıma döndüğüm an kilo verip, göbekleniyorum adeta. Spora başladıktan 1 ay içerisinde vücüdum toparlanma evresine girmiş, beslenme düzenine oturuncada kilo alınmaya başlanmış oluyor. tabiri caizse " büyüyorum."
Bu başlığı uzun zamandır takip ediyorum, lakin ben gibi suplement, ek besin ek gıda her neyse kullanmayan için genelde sayfaları okumakla yetiniyorum.
Bu başlıkta gördüğünüz veya programınıza dahil ettiğiniz hareketleri isimli yada video olarakda paylaşırsanız çok sevinirim.
Arkadaşlar -5 -8 arası havalarda dışarda koşmanın bir tehlikesi var mı?
Ya onu bunu geçinde n11de 30tl anında indirim var 150tl üstü spor kısmında alışveriş yapınca. Çek filan varsa elinizde 130 140lye güzel wheyler var bilginiz olsun :) :)
Yağ yakımı için terminolojik yağ yakıcı deneyimleyen var mı acaba? Tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.
Bu ürün hakkında ki düşünceleriniz neler abiler? Hardline Carbopure 4000 Gr servis sayısı çok fiyat olarak gainerlardan daha ucuz verdiği karbonhidrat oranı da iyi, şeker tatlandırıcı yok optimum wheyle tüketmeyi planlıyorum sizce nasıl kullanan oldu mu veya olumlu olumsuz yorum okuyan duyan?
http://cdn.supplementler.com/Assets/...00_gr_7264.png
merhaba,
ciddi anlamda kilo aldırabilecek tam yağlı sütle tüketebileceğim tam very alabileceğim bir karbonhidrat arıyorum arkadaşlar ne önerirsiniz. 4-5 kilo olanlardan olabilr. sonrasında protein-amino-bcaa vs güzel bir set alacağım. 55 ten 70 lere geldim ama şekil yok, şimdide üstüne koyamıyorum, takviye olarak karbonhidrata başlayacağım artık.