User Tag List

Sayfa 298/326 İlkİlk ... 198248288296297298299300308 ... SonSon
6190 sonuçtan 5.644 ile 5.662 arası

Konu: Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler belgradda bir spor salonu buldum güzel biryer. ancak hocalar sırpça konuşuyor. o yüzden bana bir program lazım. hocalardan program satın alsam bile öğretmekte zorlanacaklar ingilizceleri olmadığı için doğru düzgün.

o yüzden nerden program bulabilirim.

yeni başlayacağım.

boy 1.87
    kilo 110
    göbek var
    yaş 33

omuzlarımı kaybetmek istemiyorum ama kilolarımdan kurtulmak istiyorum.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    fitness değilde yürüme yapcaksan panta rei'nin önünde gün boyu herkes yürüyo ortamda güzel düşünebilirsin.Bu arada ingilizce bileni illa vardır sırplar dil bilir genelde 1 kez göstersinler en kötü ihtimalle salon güzelse salona da gidebilirsin.
    - K -

________
    Dr.Ecu

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı muratburunce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Özelden fiyat alabilirmiyim?
    Gönderdim..
    DR. OWL

sagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selam herkese,

geçen günkü ölçümde hocayla beraber değerlendirmemizde vücudumda güzelce bi ödem olduğunu konuştuk

Tuzdan elimden geldiğince kaçınmaya çalışıyorum, yeşil çay ve kiraz sapını kaynatıp içmeninde faydalı olduğunu öğrendim. Başka bi önerisi olan var mıdır ödem atmada etkili.

Nette bir ilaç gördüm ucuz birşey ödem sökücü olarak, ama haplara da başvurmak istemiyorum çok az kullanıcak olsam bile. Sıkıntı falan olabiliyor bazen o yüzden adını yazmıyım buraya.

Kısaca ödem sökücü önerilerinizi bekliyorum atış serbest
    yaz gelmişken maydanoz saplarınıda ekleyelim.
    35 KU 606- Outlander MT Turbo
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sagi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaz gelmişken maydanoz saplarınıda ekleyelim.
    Aynen maydanoz sapı, kiraz sapı, yeşil çay falan bunları kullandım, ayrıca adını vermek istemediğim bir hap almıştım 4 5 gün arayla aldım bikac kez onunda faydasını gördüm. Bel çevremde özellikle gobekte gözle görülür şekilde incelme sağladı.

AhmetKaratay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vizeler dolayısıyla çok kilo aldım o yüzden acilen spora başlamak istiyorum , salon seçiminde neye dikkat etmeliyim , antrenman programı yazabilecek var mı? Eskişehirde salon tavsiye edebilecek var mı?
    Boyum 1.71-1.72
    Kilom Normalde 70-72 arası sürekli değişiyor ancak sınavlardan dolayı 75 kilo oldum şuan
    Kendi düşünceme göre önce 65-66 kiloya düşmeyi daha sonra kas yapmaya başlamayı düşünüyorum sizin tavsiyeleriniz neler?

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CVK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocanin verdigi listeye uyuyorum isten 7 de geliyorum hemen 2 muz veya elma ve findik ceviz vs yiyiroum spora gidiyorum sonra yemek yiyorum saat 9 gibi 11-12 gibi de uyuyorum, yemek ister istemez aksama kaliyor su iciyorum, sabah haslanmis yumurta yiyorum mutlaka.
    Spor öncesi prtoein tozu içiyorsan eğer yarım saat önce kafi ama yemek yiyorsan 2 saat önce yemiş olman lazım yemek yiyip hemen spora geçme hem spor yaperken zorlanırsın hemde protein ve karbon ihtiyacını tam karşılayamazsın. Spordan sonra yediklerinde önemli kilo vermeye yöneliyorsan karbonu azaltman gerekir spor bitimde yarım saat birşey yiyip içme su hariç yarım saat sonra 1 bardak yeşil çay iç ve yeşillik ağırlıklı beslen salata tarzı. Suyuda gün içinde sabahdan akşama kadar ortlama 3-4 lt içmen lazım antremanda içtiklerin ve çay - kahve gibi şeyleri sayma sakın sadece normal içtiğin su 3-4 lt olacak 10-15 gün sonra düzenli içersen ufaktan farkları görmeye başlarsın. Dİyet yapıyorum demişsin ordan yola çıkıyorum kilo vermeye yöenliyorsun sanırım antreman sonlarına kardio ekle mutlaka en az 20-25 dk
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AhmetKaratay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vizeler dolayısıyla çok kilo aldım o yüzden acilen spora başlamak istiyorum , salon seçiminde neye dikkat etmeliyim , antrenman programı yazabilecek var mı? Eskişehirde salon tavsiye edebilecek var mı?
    Boyum 1.71-1.72
    Kilom Normalde 70-72 arası sürekli değişiyor ancak sınavlardan dolayı 75 kilo oldum şuan
    Kendi düşünceme göre önce 65-66 kiloya düşmeyi daha sonra kas yapmaya başlamayı düşünüyorum sizin tavsiyeleriniz neler?
    Sana tavsiyem önce kas yap sonra zayıflamaya yönel çünkü zayflarken definasyon döneminde kas kaybı yaşayacaksın ister istemez güzel bir bulk dönemine gir kasları şişir sonra definasyona girip yağlardan kurtul. Salon seçiminde dikkat etmen gereken ortam geniş olsun fazla basık ve kalabalık salonları seçme aletleri incele çok yıpranmış bakımsızsa onlarıda tercih etme bir alet bozulduğunda yapımı uzun süren yer olabilir buda programnı aksatabilir hocaların ilgi ve alaksını öğren üyelerden sürekli ilgilenen hocaları seç sana uygun program yazacak ve takip edecektir.
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

AhmetKaratay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sana tavsiyem önce kas yap sonra zayıflamaya yönel çünkü zayflarken definasyon döneminde kas kaybı yaşayacaksın ister istemez güzel bir bulk dönemine gir kasları şişir sonra definasyona girip yağlardan kurtul. Salon seçiminde dikkat etmen gereken ortam geniş olsun fazla basık ve kalabalık salonları seçme aletleri incele çok yıpranmış bakımsızsa onlarıda tercih etme bir alet bozulduğunda yapımı uzun süren yer olabilir buda programnı aksatabilir hocaların ilgi ve alaksını öğren üyelerden sürekli ilgilenen hocaları seç sana uygun program yazacak ve takip edecektir.
    abi kilo aldığım zaman hemen yüzüm şişiyor o yüzden önce kilo vermek istedim 2 kilo bile alsam çok farkediliyor yüzüme bakınca

CVK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Spor öncesi prtoein tozu içiyorsan eğer yarım saat önce kafi ama yemek yiyorsan 2 saat önce yemiş olman lazım yemek yiyip hemen spora geçme hem spor yaperken zorlanırsın hemde protein ve karbon ihtiyacını tam karşılayamazsın. Spordan sonra yediklerinde önemli kilo vermeye yöneliyorsan karbonu azaltman gerekir spor bitimde yarım saat birşey yiyip içme su hariç yarım saat sonra 1 bardak yeşil çay iç ve yeşillik ağırlıklı beslen salata tarzı. Suyuda gün içinde sabahdan akşama kadar ortlama 3-4 lt içmen lazım antremanda içtiklerin ve çay - kahve gibi şeyleri sayma sakın sadece normal içtiğin su 3-4 lt olacak 10-15 gün sonra düzenli içersen ufaktan farkları görmeye başlarsın. Dİyet yapıyorum demişsin ordan yola çıkıyorum kilo vermeye yöenliyorsun sanırım antreman sonlarına kardio ekle mutlaka en az 20-25 dk
    Toz vs kullanmıyorum, az önce anlattığım gibi besleniyorum. Bu yemek düzenini değiştireyim mi? Spordan sonra yenilecek yazıyor listeye uyuyorum ama şimdi kafam karıştı, kardioyu spora başladığımda yapıyorum 12 dk yürüyüş 6km hızla, 12 dk bisiklet 12 dk eliptik bisiklet şeklinde, daha sonra omuz bacak kol vs çalışıyorum 14x3 tekrar kaldırabildiğim ağırlıkla.

Spordan sonra çorba ton balığı salata vs yiyorum. Spordan yarım saat önce 2 meyve fındık fıstık vs.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi kilo aldığım zaman hemen yüzüm şişiyor o yüzden önce kilo vermek istedim 2 kilo bile alsam çok farkediliyor yüzüme bakınca
    Spor yaparak kilo alacağın için kas kütlen artacak spor destekli kilo almaya çalış diğer türlü yağ oranın artar ondan dolayı şişme olur yüzde. Spor yaparak beslenmeni o yönde yapman lazım

Alıntı CVK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Toz vs kullanmıyorum, az önce anlattığım gibi besleniyorum. Bu yemek düzenini değiştireyim mi? Spordan sonra yenilecek yazıyor listeye uyuyorum ama şimdi kafam karıştı, kardioyu spora başladığımda yapıyorum 12 dk yürüyüş 6km hızla, 12 dk bisiklet 12 dk eliptik bisiklet şeklinde, daha sonra omuz bacak kol vs çalışıyorum 14x3 tekrar kaldırabildiğim ağırlıkla.

Spordan sonra çorba ton balığı salata vs yiyorum. Spordan yarım saat önce 2 meyve fındık fıstık vs.
    Kardioyu hiç bir zaman spordan önce yapma spor öncesi sadece ısınma için koşu - eliptik - bisiklet yapabilrisin 10 dk antreaman sonuna ekle kardioyunu onuda her antreamanda 1hareket olarak belirle yani 1antereman sonuna 20-25 dk interval koşu diğer antreaman gününe 20-25 dk eliptik interval şeklinde diğer günede bisikler ekle 20-25 dk. Ağırlık antreamnı öncesi kardio eklersen ağırlık çalışacak karbon yakıtı harcamış olursun kastan yemeye başlarsın buna dikkat et. Set sayıların genelde 3x15 yada 4x12 olsun kol çalışmalarında biceps triseps 3x10 göğüs bastığın günlerde benchpress yaparken pramit sistem yapabilirsin 4x12-10-8-8 şeklinde daha etkili olur. Spor sonuna yediğin yemek ton balığı fln yağlı gelebilir light ürünleri tercih et spor önceside dediğim gibi toz içmiyorsan en az 2 saat önce öğün al tonbalığını o zmn yiyebilirsin yanında bulundur

kado - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    IMG 20170320 003344 — imgbb.com

Eylül - mart ayı zayıflama gelişmem. 114,7 den 84,6 lara kadar düştüm bugün itibariyle. Zayıf olmak ne güzelmiş yahu.
    ‎kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kado Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Eylül - mart ayı zayıflama gelişmem. 114,7 den 84,6 lara kadar düştüm bugün itibariyle. Zayıf olmak ne güzelmiş yahu.
    Zayıflamak isteyenlere motivasyon olsun abi tebrikler.

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boyum 1.71-1.72
    Vişnelikte Sablon var. Yıllık gitmeyi düşünürsen pazarlık payları epey yüksek.

Sablon Wellness Club | ESK

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mr.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fitness değilde yürüme yapcaksan panta rei'nin önünde gün boyu herkes yürüyo ortamda güzel düşünebilirsin.Bu arada ingilizce bileni illa vardır sırplar dil bilir genelde 1 kez göstersinler en kötü ihtimalle salon güzelse salona da gidebilirsin.
    çoğu biliyor. benim şansıma beğendiğim salondaki hoca bilmiyor. salonda evimin karşısında uzak olana gitmek istemiyorum. bakıcaz artık çaresine.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Karakuş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2jz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vişnelikte Sablon var. Yıllık gitmeyi düşünürsen pazarlık payları epey yüksek.

Sablon Wellness Club | ESK
    Sablon eskisi gibi değil, ben üyeliğimi satmayı bile düşünüyorum. Esjim tercih edilebilir. Araç varsa, Novacity'nin yerleşkesinde ki yerleri güzel olmuş.
    Real Cars, Real Roads.

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    varmı düşünen çok uyguna vericem 1152gr

DR. OWL

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kado Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

valla ıyı zayıflasmıssın o göbek neymış

painkller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese merhaba,
    7 ay gibi bir süredir düzenli olarak spor yapmaya başladım. 7 ayın öncesinde 1.5 senelik kadar aradan önce 10-11 aylık bir geçmişim var.
    Boyum 1.75 kilom 77-78. Bu zamana kadar hiç bir kimyasala başvurmadım fakat artık hacim kazanamıyorum,hele hele şuanda kardiyo ya başlayınca hepten kilo vericeğim çok çabuk kilo verebilen bir bünyem var, belli ki bir şeyler yetersiz geliyor. Doğal olarak beslenmem gayet yerinde. 1 2 ay sonrada 2.5 ay boyunca bu spora ara vermek zorunda kalacağım staj durumu yüzünden.

bu kalan 1 2 ay sürecimde üstüne bir şeyler daha koymak için pro gainer alayım dedim optimum için fakat sonrasında araştırmam bazında bu şekilde kirli bir hacim yerine kreatin ve protein tozu alıp kas kütlesinin üstüne koymaya karar verdim.

Bu hususta bana verebileceğiniz tavsiye, farklı bir öneri varmıdır?

şuan için optimum gold whey ve yine optimum kreatin düşünüyorum. (260 gibi bir rakamı mevcut).
    veya sadece Grenade Creatine alıp doğal beslenmemide makarnayı patatesi azaltıp, daha çok protein ağırlıklı hindi somon kırmızı et vs. ye yönelebilirim.

Bu kreatinin kullanımı içinde 3-4 parti olarak alınmasını özellikle antreman sonrası şekerli sıvıyla(meyve suyuyla) alınmasını, her 3-4 haftalık kullanım sonucu 3-4 hafta kullanıma ara verilmesi gerektiğini okudum. Bu konudada bilgili arkadaşlardan bir öneri alabilirsem çok teşekkür ederim.

Herkese iyi günler.
    TR - B13

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)