yukarda kalın yazılan kısımda ne dediğin ortada. ben konuyu anlamıyor değilim. gayet iyi anlıyorumda yanlış geliyor. nitekim sağlıksız olduğunu kendinde belirtmişsin.
2. kalın olan kısımda ise 1 öğünde 3 kg pirinç 2 kg et yenmez demişsin. bende onu diyorum. vücudun ihtiyacı olan besin 3 kg karbo 2 kg protein ise, bahsettiğiniz beslenme şekli n kadar mantıklı ? bu adama ihtiyacı olanı 1 öğünde yiyebilirsin diyor program. ben detaylıca araştırdım. haftada 6 gün hergün çift idman yapıyorum nasıl olucak bu iş ? bahsedilen 24 saatte akşam 8 de olan programı uygularsam, bu beslenme şekliyle nasıl idman yapıcam ? uygulayanlar bile demiş bu beslenme şekliyle ağır idman rutini olanlar yapamaz diye.

Alıntı
24 saatte 1 yemek yemek tabi ki mantıksız olacaktır. Sen 24 saatte 1 kere bile yesek yeter mantığını savunuyorum sandın herhalde. Ben böyle birşey demedim. Kahvaltı önemli diğer öğünler sana kalmış dedim. Hatta sonrasında iftar-sahur örneğini verdim. 2 öğünde gün içinde almam gerekenleri alıyorum diye verdim o örneği
karıştı gitti olay. hatta bak bu bahsedilen kısa ismi if adlı programda sabah kahvaltısı bile yok. yani adam bulk yapıyor olsa ki artık bulkta eskide kaldı,sabah kahvaltısız bulk yapacak. yumurtasız, yulafsız, bulk mı olur.