Çok geçmiş olsun Bülent abi.
Çok geçmiş olsun Bülent abi.
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
büyük geçmiş olsun, yardımcı olabileceğim birşey var ise seve seve yardımcı olaiblirim...
düzenli spor yaptığım, tabir-i caiz ise gücümün kuvvetimin yerinde olduğu bir dönemde halı zeminde ayağım saçma sapan bi şekilde takıldı ve yere düşerken elimi yerden destek alıp düşmeden ayağa kalktım, ama o esnada diresiğimde kırık ve çıkık meydana geldi, iki ameliyat oldum, gayet acılı 6-7 aylık bir fizik tedavi süreci geçirdim..
5 tane pert arabadan burnum kanamadan çıktım halime bak vs diye bu saçma görünmez kazaya dert yanarken bir arkadaşım başka bir arkadaşının başına geleni anlattı; uzatmayayım, şahıs halı saha maçında kafa topuna çıkıp yere düşüyor ilk bir hafta bişey yok sonra birden bire belden aşağısı felç oluyor ve tedavisi yok, halen öyle...
sözün özü; halimize şükredelim, sağlık elden gidince kıymeti anlaşılıyor ama malesef bazen nasıl elden gittiğini farkedemiyor insan...
Çok geçmiş olsun Allah herşeyin hayırlısını versin..
Çok geçmiş olsun abi.
Her adımımızı dikkatli atmakta fayda var.
OEM+
Büyük geçmiş olsun okurken kendi başıma geliyormuş gibi hissettim. Allah sevdiklerinize bağışlamış gerçekten.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Acil Şifalar . Büyük geçmiş olsun
Instagram: mehmetbatuhansari
" Racing is an art. But racing with passion, that is high art. "
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)