User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
65 sonuçtan 58 ile 65 arası

Konu: Ticari aracı ı hususiye cevirme (otomobıl-kamyonet-panelvan)

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.7 dti ler otomobil olarak geçiyor zaten

Van olanları da var.
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu hort edelim.Yeni konu açmak istemedim. 2012 transporter 2.0 tdi 140 lık panelvan araç aldık. Bunu 5+1 cityvana çevirelim dedik. ben 5 yaşın altındaki araçlara koltuk işlenmiyor diye biliyordum. Bir arkadaşımın tavsiye ettiği makine mühendisi bazı araçların çevirilebildiğini ve ruhsat resmini istedi. Daha sonra benim aracın cityvana çevirilmesinin mümkün olduğunu söyledi.
    Şimdi sormak istediğim 2 konu var.
    1. Bu çevirmeyi yapacak Denizli ve çevresinde bu işi yapacak firma tavsiyeleriniz var mı? (Bu konuda önemli olan koltuk kalitesi gib birşey var mı?)
    2. Araç alacak karşılığında geldi. Bir müşterimde 2014 model 140 lık caravelle var fiyatı 90k onla takas mantıklı mı?

Benim transporter 2.0 tdi 140 hp 6 ileri 95k km de ve sadece sürgü kapıda boya var. Araç temiz yani. Şimdiden teşekkürler.

braga26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bad cat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyu hort edelim.Yeni konu açmak istemedim. 2012 transporter 2.0 tdi 140 lık panelvan araç aldık. Bunu 5+1 cityvana çevirelim dedik. ben 5 yaşın altındaki araçlara koltuk işlenmiyor diye biliyordum. Bir arkadaşımın tavsiye ettiği makine mühendisi bazı araçların çevirilebildiğini ve ruhsat resmini istedi. Daha sonra benim aracın cityvana çevirilmesinin mümkün olduğunu söyledi.
    1. Bu çevirmeyi yapacak Denizli ve çevresinde bu işi yapacak firma tavsiyeleriniz var mı? (Bu konuda önemli olan koltuk kalitesi gib birşey var mı?)
    2. Araç alacak karşılığında geldi. Bir müşterimde 2014 model 140 lık caravelle var fiyatı 90k onla takas mantıklı mı?

Benim transporter 2.0 tdi 140 hp 6 ileri 95k km de ve sadece sürgü kapıda boya var. Araç temiz yani. Şimdiden teşekkürler.
    Çok emin değilim ama ticariden hususiye çevirme olayı kalktı diye biliyorum ayrıca devlet sıfır araç alırken ruhsatta hususi yazacak diye 15 bin tl alıyor sizin aracınız hususiye çevrilse bu meblayı sizden isterlermi acaba?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tam detayları konuşmadım ama araç yine kamyonet olarak geçer sanırsam. yıllık vize, düşük limit gibi. Detayları öğrendiğimde paylaşırım.

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu olayi van 206 lara da yapabilir miyiz ?
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kayseride doruk oto dıye bı yer var 2008 doblokapalı kasayı husısıye cevırmek ıcın 750 tl + emnıyet kemerı ıcınde 50 tl masraf demişti ama her araba olmuyor sanırım

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ticariden hususi degilde kamyonetten otomobile cevirmek , yapan hic gormedim ben 2003 oncesinde vanlar otomobil oluyormus .

AliDogukan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bad cat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ben size şunu söyleyeyim 2014 Caravelle değil 2004 Caravelle olsa 2012 Transporter'ı verip Caravelle alırım.Transporter ile Caravelle arasında Toros dağları var çok ayrı araçlar.

Caravelle vergisi 354 lira T5 710 lira
    Caravellede ısı ve ses yalıtımı var T5te yok
    Caravellede otomatik kapı var T5te yok
    Caravelle çift bölgeli klimatronik klima var T5te tek bölgeli klimatik manuel klima var
    Caravelle ruhsatta otomobil geçer hız sınırları otomobillerle aynıdır,T5 kamyonet geçer ve hız limitleri düşüktür.T5 ile bazı köprüleri kullanamazsınız Caravelle binek araç ile eşdeğerdir.
    Caravelle 2 yılda bir muayeneye girer T5 yılda bir girer.
    Caravellede tamponlar ayna kapakları kapı kolları gövde rengidir T5te siyahtır.

Bu saydıklarım bir çırpıda aklıma gelenler.Hatta ve hatta şöyle söyleyeyim minibüslere hakim biri olarak.2000 model Caravelle e binerim Transportera binmem.T5 kötü demiyorum ancak Caravelle in yanında kamyon gibi kaba kalır

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)