Benzer sorunları ben de yaşadım devletimizin süper yetenekli memurlarıyla. GSS sigortası sorunu yaşadığımda. 4. kez gittiğimde insan evladına denk geldim de durumu anlayıp, işimi halletti.
Salla başı al maaşı diye bir tabir olan ülkede böyle işini gevşekçe yapanların olması o kadar normal ki.
3 tane 160 bir 140 lı bisey bikac 13 tl cezalı gecisim vardı. Girislerde okumuyor bazen.
Hatalı gecis icin bi form vardi word dosyası indirdim.
bu siteden kacak gecisleri ve zamanlarını formda doldurdum.
https://hgsmusteri.ptt.gov.tr/bosCSC...D8F8662BAA801E
info@ptt.gov.tr adresine mail attım aksam.Ertesi gun mail geldi ve duzelttiler.
Eskiden telefonla ulasılıyordu kaldırmıslar heralde.
T r u t h i n e n g i n e e r i n g
Geçen ay arabamı satarken 500 liraya yakın köprü ve otoyol cezası ödedim.
Aracımda hem OGS hem de HGS vardı, siz düşünün gerisini.
Valla Ben Sıra Beklememek İçin Merter BP de Yaptırdım Kafam Rahat SpecPTT ye Gitmeyin Bence...
Reşat GÜRCÜOĞLU... 61.5
Arada birde ben garanti bankasına bela okıyım amk cocukları sabahtan beri perişan ettiler beni sizinde allah belanızı versin.
Bir belada ben okuyayım, kaç defa benim paramı bana vermedi şerefsizler. Kapıda ödeme ile ürün gönderiyorum adam parayı elden PTT görevlisine veriyor, ben paramı günlerce alamıyorum. Kaç defa üst makamlara gidip şikayette bulundum ancak o şekilde alabiliyordum paramı haftalar sonra. 4 haneli plakayada gelince bunu yazan insan mı şimdi, 5 duyu organını komplike şekilde kullanamayan bir organizma bence, 4 hane nedir ya gülme tuttu.
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)