helal olsun sana coder. mersinde yaşıyorsun sanırım bigun gel yanımıza tanışmış oluruz.
helal olsun sana coder. mersinde yaşıyorsun sanırım bigun gel yanımıza tanışmış oluruz.
On3R
R-Turbo
tebrik ederim güzel bir başarı
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
Böyle bir konumuz varmış, bende bir güncelleme çekeyim
Bende nacizane, Google ve Ebay onur listesindeyim.
![]()
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
helal olsun kendini geliştirmen dileklerimizle.a
ma doğru işlerde olursa seninle gurur duyarız her zaman
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
Maşallah bu tür şeyleri görmek çok sevindirici. Google 3 adet XSS'imi kabul etmedi :/ Ebay ile ilgili hiç çalışma yapmadım açıkçası.
teşekkürler herkese.
hayır aradan uzun zaman geçti ve artık uğraşmıyorum çünkü yaşımdan dolayı bu sektörde çok ezildim. Bilgime değil yaşıma baktıkları için bilgi olarak isteneni versemde yaş olarak veremediğim için sektörden ayrıldım. Şuan karbüratör tamir ediyorum![]()
RESPECT YOUR ELDERS
Teşekkürler herkese.
Bülent, Google benimde birtane XSS mi yedi youtube'daTürklere bir gıcıklıklarımı var çözemedim, sürekli böyle. Gerçi bizim ülkede bile umursamıyorlar. Garanti bankasında bulduğum güvenlik açığına bile zar zor, gönülsüz teşekkür edip bide tehdit ettiler dillendirme bir yerde diye
![]()
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Aynen öyle. Facebook üzerinde sql injection bile buldum vermediler. Videoya almıştım.https://www.youtube.com/watch?v=yUqCFYi_O4Y
Ben komple doğuşun dbsini gördüm SQL Injection ile garanti,vw,seat,audi,porsche servis kayıtlarına kadar herşeyi görebiliyordum. Teşekkür bile etmeden zafiyeti kapattılar. Tüm dbler 1 sunucudamssql sunucusuydu yanlış hatırlamıyorsam..
RESPECT YOUR ELDERS
Tebrikler.
Şimdi siz kilitli bir instagram profiline erişebiliyor musunuz erişemiyor musunuz önemli olan bu benim için :P![]()
eski kız arkadaşımın facebook şifresini halledebilir misin
tebrik ederim ikinize de başarılar dilerim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)