Yok sen uzaktasın ben SomeOneSpecila Kerem abimize söylüyorum. İş yerlerimizin arası 1 km çok yakınız.
o zaman kolay gelsin diyim sizee
ha bide aranızda benzin katkısı kullanan var mı ? avansınızı neye göre ayarlattınız
kalkışta araç yolu tutuncaya kadar kesicide git çıktıktan sonra araba kesiciden çıkar devir biraz düşer sonra 2ye atarsın.mümkünse lastikleri biraz ısıt 5000-6000 arası kaldır.benzin katkısı oktanı yükseltir.stock vteclerde yüksek oktanlı benzin zararlı diye biliyorum.ama balata spreyi işe yarıyormuş diye duymuştum
lastıklerınde sorun yok zaten kalkısta ondeyım dıosun 2 ye atınca gıdıo sonra yakalamak zor dıosun buyuk ıhtımalle araba dururken vtec acmadıgı ıcın kalktıktan hemen sonra vtec devreye gırdıgı ıcın sarıosun ve araba sararken kesıcıye gırdıgı ıcın 2 ye atıosun dıger arabada sarmayı bıtırdıkten sonra 2 ye atınca o mısal 6800 de yakalıo devrı sen 6 bınde bu sefer o yanından yuruyup gıdıo kalkıstan once lastıklerını bıraz ısıt 5 6 bın devır de kaldır arabayı lastıkler sarıcak kesıcıye gırıcektır araba ancak 2 ye atmabekle lastık tutunca yerı araba kesıcıden cıkıcak devır bıraz dusucek daha sonra yolu tutarak devır bıtınce 2 ye atıcaksın ayagını gazdan ceksende cekmesende bısey degısmez gıdısınde
aksıne cekmedıgın zaman debrıyaja yuklenmıs olucaksın omru kısalıcak ama bu yazarak cızerek anlatılıcak bısey degıl uygulama yapmak lasım bol bol
![]()
tebrikler serkan..![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
serkan benden bişiler kaptı zamanındaaferin iyi anlatmışsın öğrendiklerini
![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
1 viteste kalktığında hemen kesiciyi gördüğün gibi 2 ye atma araç tutunduktan sonra atarsan devir kaybın olmaz tutunmadan kesiciye geldi die 2 ye atarsan diğer vti doğal olarak uçar gider aslında bide pati çekmeden kaldırmayı dene bakalım deviri sona getirip 2 ye attığındada yanındaki uzayabiliyomu yine aynısı oluyorsa aracında problem vardır sende değil
biraz fazla sarmışım ama belki yardımcı olur
http://www.youtube.com/watch?v=rlk4iB5PWuY
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)