abicim buyuk oyunu kacırdınız nuke mapi fenaydı![]()
gene diyorum dağa cıkmasam *** yenerdik![]()
![]()
abicim buyuk oyunu kacırdınız nuke mapi fenaydı![]()
gene diyorum dağa cıkmasam *** yenerdik![]()
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Bu akşam ki maçlar çok güzeldi gerçekten.. Özellikle son yaptığımız nuke'teki maç çok çekişmeli geçti.. Ellerinize sağlık..
Ara sıra oyun esnasında millet küfür vs ediyor ama beyler tanımadığınız,muhabbetiniz olmayan insanlara birebir küfür etmeyin.. Hoş olmuyor..Ondan sonra durduk yerde oyun keyfimiz kaçıyor.
![]()
Maç yaparken de taktiğe uymak gerekir genelde.. Çünkü 10 kişilik takımda herkes B sessiz giricez diye walk yaparken 1 kişi bam bam bam koşarsa olmaz. Zevki kalmaz yani oynadığımız oyunun.. Herkes biliyor koşup sağa sola ateş etmeyi ama taktik yaparken o konuşma muhabbetleri adamlar döndümü dönmedimi vs gibi şeyler oyunu keyifli kılıyor.. Yoksa gidin bi tane server'da oynayın 24 saat koşa koşa kimse bişi demez
En güzel maçlar az adamla atılan maçlardır bu arada..Keşke bi turnuva vs yapabilsek kendi aramızda.
ediliyo sanırım kendi çıkabildiğin hiçbiyer çünkü bug değil Csde eğer 2 kişi kullanıyosan biyere cıkmak için o zmn bug.Mesela CS GO videolarında bisürü adam var bug yapan.
normal 1.6 da aynı şekilde(bug derken yukarda açıkladığım şekil hariici 2kişi kullanıyolar) mesela rampya giden lambaya çıkartıyo gibi diyim.Veya aşşada rampada üstten havalandırma geeçer oraya çıkartıyo.(turnuvamı maçmı normal bilmiyorum o kadarını o ayrı ama )
- K -
________
Dr.Ecu
Hmm anladım.. T için büyük bi avantaj orası nuke'teYanlız şöyle bişi var benim şimdi aklıma geldi.. Biz 9-6 kazanmıştık ilk eli.. Sonra siz daha 9 el almadan biz 7 el almıştık.. Ben o sırada sordum Kaan'da son 1 el dedi.. Biz kazanmıştık aslında şimdi hatırladım skoru
Çakalsınız lan hepiniz
![]()
yavru okadarını hatırlayameyrum fakat emrah son saniye vurması bile yeter bizim kazanmamız için
senin dediğin gibi ;
biz kazanana kadar bitmedi oğlum oyun![]()
oyun bittiğine göre ondan sonra biz kazanmışız demekki![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Biz kazandık son 2 elide ben kazandım benim 1 lerim 2 sayılır bide ordan bakarsak biz 2 ek önce kazanmıştık zaten![]()
#RenaultSport Clio-R
o deilde siz çıktıktan sonra onur abi uçmalıda g.tmuzden kan aldı egemenle birlik olup. Sokup sokup içimizde gezdirdi ( bıçağı )![]()
DR. OWL
Guzeldi eglendik yine.Ne hikmetse server 2 gundur full cekiyor.Baska zaman adam bulamayiz.
Macta atamiyoruz.![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Sonunda vurgulamasan çok yanlış şeyler düşünüyordum senle ilgili görkemcim![]()
![]()
Bu arada alihan dün harbi oynadı7li otomatikle gelene gidene takla attırıyordu
Maç konusuna gelince FF konusunda biraz daha dikkat etmemiz lazım bodoslama ateş etmediğiniz bomba atmadığınız sürece sıkıntı olmaz. Akşam görüşmek üzere
![]()
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Dünkü D2 Maçı
LİNK
Turnuva olabilir aslında benden +1
Takım kaptanları ;
Ben olmak istemiyorum,en iyi tt verenler ve mikrofonu olanlar olsun.
1) Mr.K
2) HondatugraL
3) ResuscitateR
4) SerkanYazgan.
5) Le10ur
6) BaDCaT
Her kaptan 5'er takım çıkarsın.
Böyle kap değil ama auhsfuhuash esprimi'de yaparım.![]()
![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)