varmı gelen giriyorum 5 dk ya
varmı gelen giriyorum 5 dk ya
Hadi beyler yaaaa
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Hosgeldiniz, keske ilk önce kendinizi tanıtsaydınız
http://www.techturkey.com/forum/uyelerimiz/
Görkem kardeşim başın saolsun.Allah rahmet eylesin.Geride kalanlarına uzun uzun ömürler versin...
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
awp kullanıp kullanmaman mesele değil, diyorum ki awp almayın. Takımdan 5 kişi awp alınca hepiniz pasif duruma düşüyorsunuz biryerde bekliyosunuz öyle oluncada oyunun tadı çıkmıyor . Awp de ilk atışta vurdun vurdun yoksa ölürsün. Benim içinde aynısı geçerli kaçırırsam ölüyorum görüyosun. Cbble gibi mapta sadece 2 awp alınır biri orta biri b tutar. Awp alıp ortada benim yanıma geliyorsunuz sağ sol yapamıyorum ikimizde ölüyoruz. Şimdi anlatabildimmi kendimi mertcannnn
Bana ferrari alsanaaa mertcannn![]()
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Beni biliyosun zaten intihar komandosu spec oynuyorum en fazla iki adam eksiltir ölürüm doğanın kanunuawp kulanınca çatışmaya girmeden daha çok adam alma şansım oluyo ben awp le eskiden hiç adam vuramazdım dust2 long da da kulanılmaz karşı taraf için zevki kalmaz ama orda kulana kulana öğrendim awp yi mümkün oldukçada sizler den bir tık aşağı kulansam yeter benim bu sözüm zaten sana değildi üzerine alınma senden sonra çok yazan oldu onun içindi her el benim aldığım silahı konturol etmişler zengin olmak suçmu anlamadım ct de
bu arada ferraride alırım hey gidi be çocuklugumun şarkısıydı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)