xfire sinirli oyuncu almiyor mu ya 12 e12 mac atamayiz orda cs iyidir
Printable View
yok bee kalabalikda olur.. onunda caresi vardir sadece xfire yok heralde piyasada..
olm deli rolümü yapıonz herkes oyunu senin benim gibi oynamak zorunda degil. bakmasın demiorm o ayrı tek basınamı kurtarcak sanki eli radara baksa. surda gece iki makara yapıoruz. dünde ben melihin onune atlamısım gormedim 3-5 can kaldı olabilecek seyler.
Yok ya bi sebebi yok.Bazen tek ben kalıyorum bütün takım ölüyor tek başıma 6 kişiyi öldüremeyecegime göre saklanıyorum herkesi takıyorum peşime bombayı bulabilirsem bombayı kurmaya calışıyorum karsı takım deli gibi beni arıyor :D Dün akşam yukarıda anlattıgım gibi oldu daha ilk el ya adam vurdum mahsenden cıktım kendi adamımı vurdum ban :D
gecen gun benimde bırı atladı önume hıc gözunun yaşına bakmadım valla indirdim direk :D
olur böyle şeyler zaman zaman
inferno diyimce gozunde canlandı o an :hahaha: patladı derken özgü cıktı sahnete ve kahkalar :hahaha:
kendi adamını vuruyor diye banlanacak biri varsa oda Berkan'dır :D aynı takımdaysak her oyunda beni vuruyor ahahahaha :D :D :D
takım kararı oldu bu bırazda 6 kısı vur demıyoruz kımseye radara bak barı saklanmanın anlamı yok bıze zaman kaybı refık de bızı vuruyor cogu zaman ama ona sadece sakın dıyoruz o bızı vurdugu gıbı gorevını de yapıyor