Konuşmayı beceremiyorsan evet Onur :)
Adam görev yapmıyo diyede adam banlanmaz. Görev yapmaya giderken sağına bakmadın saklanan adam seni vurdu öldün. Niye öldün ölmemen lazımdı,görevi yapman lazımdı ? Banlanman mı gerekiyo şimdi ?
Printable View
Konuşmayı beceremiyorsan evet Onur :)
Adam görev yapmıyo diyede adam banlanmaz. Görev yapmaya giderken sağına bakmadın saklanan adam seni vurdu öldün. Niye öldün ölmemen lazımdı,görevi yapman lazımdı ? Banlanman mı gerekiyo şimdi ?
Şimdi sen böyle konusuyorsun ya hani 18i sabahı olan yani dün gece degil bi önceki gece ilk oyunun el sayısını ben almıştım mahsen de adamı ben vurdum el sayısı gelmişti herkes tebrik etmişti.Hatalar yapılabilir biz orada hırs yapıp illa kazanıcaz demiyoruz maksat eglenmek girip 2-3 saat eglenip gülüyoruz adam adımı bilmiyor yukardan nick yazmak yerine canberk yazıyor cevap yazmıyoruz kabahat benim adım canberk degil CAN.
HE COK PROBLEMSE GİRMEM OLUR BİTER ORAYA EGLENMEK İÇİN GİRİYORUZ HIRSINA YENİK DÜŞÜP BAGIRIP ÇAĞIRIP ARTİSTİK YAPACAKLARSA ZATEN OYNAMAYA GEREK YOK HAYBEYE SİNİR OLMAYA GEREK YOK....
Valla adam banlayın demıyorum ama arifi banlayın aga 1dk lıgına ban atıyorum çok zevklı oluyo :D
Bim de onur 9.99₺
Ctsi iyi maç dönsün beyler zevksiz olursa valla btb izlerim sahalara dönüyorum ha ona göre :D
Valla dün aksam güzel cınladı :D Sinirle demedigim kalmadı benim.
e ye sen basıyon sonra herkez basıyo :D :D :D
bu arada arkadaşlar geçen gün oyunda birisi videoları bulamadığını söylüyordu, oyun ile alakalı videoları burada paylaşıyorum ayrıyetten facebook grubundada paylaşıyorum :)
Arif Yılmaz - YouTube
serveri hewaller basmış şifreli değilmi server?
gelen yok mu beyler server ne halde /=
he ya s2ciler basmış server ı haha
hadi la toplaşın oyuna giriyom 10 dk ya.. şişimi yapim çayımı alimde gelim :D
ahahaha çok iyi olmuş :D
Laptop 16 bitte calistiriyor. Düzeltemedim bir türlü. Telefonun 3gsi de çekmiyor şansızlık :(
videonun 19:30 süresinde show yapmışım haha