User Tag List

Sayfa 382/511 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482 ... SonSon
9700 sonuçtan 7.240 ile 7.258 arası

Konu: TechTurkey CS 1.6 Pro Server

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Beyler yakında yeni server alıcam bu server'ı sahibine vericem geri...Mümkünse girmeyin bugün.
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

HellRot06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı qatrio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok adamları bölüştürücem diyip hepsini aynı takıma toplarsaniz cikarim tabi keyif almak için oyuna giriyorum kanser olmak için değil. Maçın ortasında admin saydan zevk almıyorum diye spec e geçmekle aynı şey
    Abi ben anlamıyorum. Yunuscan'la alıştık yunuscan beni kesti ilk önce seni aldı zaten sonra herkesi beraber aldınız ben ne yapabilirim yani ? zaten direk Sen-Yunuscan-UğurKaban aynı takıma girdiniz sonrasında tek tek aldık. Ben sizin güçlü olduğunuzu bile düşünüyordum ama oynayamadınız. Ve 3 kişi aynı anda cıkıyorsunuz ayıp ettiniz.
    Golf MK3 Sport - SATILDI.
    Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
    Golf MK2 GTD...
    -Ne Mutlu Türküm Diyene...
    K.Atatürk.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Melih bana mı diyorsun sen ? Siz alışırken ben oyundamıydım ? Cihan'ı orhanı alıp direk t'ye geçtik.

Ct gayette sağlam takımdı.Taktik yapamamış olup o yüzden kaybetmiş olmayasanız ?
    10vs5 yendik CT iken de T devamı gelmedi, daha önce de bu skorlardan oyun çevrildiğini gördük yani çıkmak yakışmadı Melih bence size orda.

qatrio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugun girmeyin ben baska sw alicam nedemek adam olun biraz erkek olun ben burdaki herkesle beraber oynamak icin sw i aldim. ayrica murat lafim sana bana pmde biktim sw e para vermekten adminliklerle ugrasmaktan vs vs ağlıyosun şimdi burda laf yapıyosun hayirdir ? kime ne ayip etmisim anlayamadim ? lafi olan acik konussun sarmadi ciktim her gece mac atiyorum ben . herkes adam olsun surda kıvırmasin ayrica sw e girmeyin nedemek onu hala anlamadim. O sw techturkey e ait ben kendime almadim suresi bitsin yine alicam bana koymaz swnin tum parasinida ben ve ugur verdik 5 10 lira yatiranlar düşünsün
    Yüce F.U
    PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG

Chn53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugun girmeyin ben baska sw alicam nedemek adam olun biraz erkek olun ben burdaki herkesle beraber oynamak icin sw i aldim. ayrica murat lafim sana bana pmde biktim sw e para vermekten adminliklerle ugrasmaktan vs vs ağlıyosun şimdi burda laf yapıyosun hayirdir ? kime ne ayip etmisim anlayamadim ? lafi olan acik konussun sarmadi ciktim her gece mac atiyorum ben . herkes adam olsun surda kıvırmasin ayrica sw e girmeyin nedemek onu hala anlamadim. O sw techturkey e ait ben kendime almadim suresi bitsin yine alicam bana koymaz swnin tum parasinida ben ve ugur verdik 5 10 lira yatiranlar düşünsün
    kardeş , o iş öyle kolay değil , murat abi yönetimden techturkey adı altında server acmak için izin almak için nekadar çok uğraştı izin vermediler bi süre , o izin murat abiye ait , murat abi almıyorum dedikten sonra sen kendi paranla aldıgın sw ye techturkey ismini koymazsın , ek olarak senden 7 yaş büyük birine ismiyle hitap etmende hoş değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mactan cikip ayip ettiysekte affola ama burda o sw e girmeyin yazicak kadarda düşmedik Allahima cok şükür
    Yüce F.U

Raindrops - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaşın eğer 21 yazıyor, senden büyüklerle daha saygılı konuşmanı öneririm.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Melih lafın ucu bizlere de dokunuyo burda, çok kişiye cevap hakkı doğar.

5-10 tl yatıranlar düşünsün diyorsun da, 5-10 tl yatıranların hiçbirisi 70/2=35, yani 25-30 tl için ölmez burda. yani 5-10 yatıranlara koymaz o para. 1kr vermeyip her gece sw de yer alanlar var, helali hoş olsun diyeceğine 5-10 yatıranlar düşünsün diyorsun. Daha önce Merti de neredeyse tek başına aldı sw yi (50 veya 100 yatırmıştı diye hatırlıyorum) bi defa çıkıpta senin gibi söylemde bulunmadı burada. Muratta tek başına sw alır, ben de bir başkası da. Murat'ın kızdığı nokta şu ki, sw yi ben aldım istediğim zaman bırakır giderim oyunu tarzında bir izlenim oluşturdun insanlar üzerinde, bence de durum şöyle;

Önceki akşamki gibi 15vs0 bitmiş olsaydı oyun, o zaman zaten map değiştirdik dün de değiştirirdik ama T geçtiğimiz zaman siz çıktınız, oyun yarıda kaldı, oynanmayı engellemiş oldunuz. Sen başka sw lerde her gece düzenli maç atıyor olabilirsin, çoğumuza göre profsun zaten o ayrı konu ama bu sitenin adı altında alınan sw ye giren 30 kişinin 25-26 sı TT sw si haricinde başka sw ye girmiyor öyle, yani CS oynayarak stres atıp zevk alabilecekleri tek server bizimkisi. Zaten çok insan yenmiş, yenilmiş umrunda olmuyor, maç içerisinde koyuyor tamam da yeni map e bile geçilince o yenilgi unutuluyor. Sen alışmışsın turnuvalardaki hırsa o yüzden yenilgiyi kabul edemiyorsun, o da bu tip maç ortasında oyunu bırakmalara gidiyor. Benim konu hakkındaki görüşüm böyle.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sikimdirik bi oyun için yine triplere giriyosunuz adam vurun cıkın olm cokmu zor mk not : hepinizin amk kimi vurucam lan ben bu akşam bilenmiştim

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    234 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya herkes durumu el verdiği kadar para gönderir 5-10 lirayı küçümsememek lazım arkadaş. Ki murat abi burda sw için para istese 2-3 senelik parayı toplar bi anda.
    Ben verdim o verdi lafları işin içine girerse "Benim serverim" olur. "Ben"li konuşmak yerine "bizli" yi tercih edin.

EserBodrum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiç şaşırmadım ben daha önce demiştim bunu grupta

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İtiraf ediyorum ben hiç para vermedim vaktim oldukçada girip oynuyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi murata lafim yok maci birakip gitmek tamam o konuda laf etmiyorum . ayip olan su beyler ben dedimki sw i ben aliyorum yeterki ki kapanmasin mis gibi oynuyoruz ediyoruz allah razi olsun ugurda geldi ortak oldu. Ama burda gelip o sw e girmeyin nedir ? ben kime ayip etmisim kime bisey demisim o sw i kendimemi aldim ben? burdaki herkes icin aldik. yine diyorum bitsin yine alicam beni taniyan bilir kimseye kizmam hic birsey icin ama bu ayip bana gorede ters. Sorun mactan çıkmaksa herkesten ozur diliyorum ama burda o sw r girmeyin ben yeni alicam diye bizi baskalastirmanin yanında devede kulak ayip.
    Yüce F.U

Mikrop_Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardes sen atar yapmak ıcın aldıysan ver hesap nonu yollayalım paranı yada sıfresını degıstırıp sana verelım sıfreyı kafana gore gır cık oyna.
    her zaman senın takımın ıyı oynamak zorundamı hep sen mı kazanmak zorundasın?

yada yenılmeyı kaldıramıyosanız maca gırmeyın bundan sonra bizde cok yenıldık oyundanmı cıktık?

15 kısıye kımse laf anlatamaz 15-15 kısıden mac olmaz zaten sınırları zorluyosunuz. bıde trıp atıyosunuz

YunuscanVg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siz herzaman maçı bırakıp gidiyosunuz bi gece biz cıkıncamı goze battı bu kadar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    yav yunuscan, netten düşmeden, elektrik kesilmeden kısacası teknik bir arıza olmadıktan sonra as denebilecek kadroda, yani techturkey server tekrar alındığından beri oynayan kadroda maç ortasında girip çıkan olmuyor..

bu arada steam giriyorsan micle konuşma, robot sesi geliyor hala

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kime atar yapmisiz yancilik yapma senden gelicekte allahtan gelsin paranin lafini yapmiyorum burda. Cok kaybedip kazandim hic birinde cikmadim etmedim dun canim sikildi ciktim yuz mactan birinde ciktik laf yapiyosunuz? yine diyorum olay cikmaksa cumleten ozur diliyorum ama burda o sw e girmeyin postunada bi ozur lafim
    Yüce F.U

Chn53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kime atar yapmisiz yancilik yapma senden gelicekte allahtan gelsin paranin lafini yapmiyorum burda. Cok kaybedip kazandim hic birinde cikmadim etmedim dun canim sikildi ciktim yuz mactan birinde ciktik laf yapiyosunuz? yine diyorum olay cikmaksa cumleten ozur diliyorum ama burda o sw e girmeyin postunada bi ozur lafim
    3 ünüzün birdenmi canı sıkıldı ugur yunuscan sen

YunuscanVg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya beyler kusura bakmayında bazılarınız gerçekten boş yapıyo daha geçenlerde siz değilmiydiniz cbble'de t'de iken takımlar eşit değil deyip spec e takımca geçen o gunde benım oyunum engellendi o zaman nasıl olucak

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)