Beyler yakında yeni server alıcam bu server'ı sahibine vericem geri...Mümkünse girmeyin bugün.
Beyler yakında yeni server alıcam bu server'ı sahibine vericem geri...Mümkünse girmeyin bugün.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Abi ben anlamıyorum. Yunuscan'la alıştık yunuscan beni kesti ilk önce seni aldı zaten sonra herkesi beraber aldınız ben ne yapabilirim yani ? zaten direk Sen-Yunuscan-UğurKaban aynı takıma girdiniz sonrasında tek tek aldık. Ben sizin güçlü olduğunuzu bile düşünüyordum ama oynayamadınız. Ve 3 kişi aynı anda cıkıyorsunuz ayıp ettiniz.
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
bugun girmeyin ben baska sw alicam nedemek adam olun biraz erkek olun ben burdaki herkesle beraber oynamak icin sw i aldim. ayrica murat lafim sana bana pmde biktim sw e para vermekten adminliklerle ugrasmaktan vs vs ağlıyosun şimdi burda laf yapıyosun hayirdir ? kime ne ayip etmisim anlayamadim ? lafi olan acik konussun sarmadi ciktim her gece mac atiyorum ben . herkes adam olsun surda kıvırmasin ayrica sw e girmeyin nedemek onu hala anlamadim. O sw techturkey e ait ben kendime almadim suresi bitsin yine alicam bana koymaz swnin tum parasinida ben ve ugur verdik 5 10 lira yatiranlar düşünsün![]()
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
kardeş , o iş öyle kolay değil , murat abi yönetimden techturkey adı altında server acmak için izin almak için nekadar çok uğraştı izin vermediler bi süre , o izin murat abiye ait , murat abi almıyorum dedikten sonra sen kendi paranla aldıgın sw ye techturkey ismini koymazsın , ek olarak senden 7 yaş büyük birine ismiyle hitap etmende hoş değil
mactan cikip ayip ettiysekte affola ama burda o sw e girmeyin yazicak kadarda düşmedik Allahima cok şükür
Yüce F.U
Melih lafın ucu bizlere de dokunuyo burda, çok kişiye cevap hakkı doğar.
5-10 tl yatıranlar düşünsün diyorsun da, 5-10 tl yatıranların hiçbirisi 70/2=35, yani 25-30 tl için ölmez burda. yani 5-10 yatıranlara koymaz o para. 1kr vermeyip her gece sw de yer alanlar var, helali hoş olsun diyeceğine 5-10 yatıranlar düşünsün diyorsun. Daha önce Merti de neredeyse tek başına aldı sw yi (50 veya 100 yatırmıştı diye hatırlıyorum) bi defa çıkıpta senin gibi söylemde bulunmadı burada. Muratta tek başına sw alır, ben de bir başkası da. Murat'ın kızdığı nokta şu ki, sw yi ben aldım istediğim zaman bırakır giderim oyunu tarzında bir izlenim oluşturdun insanlar üzerinde, bence de durum şöyle;
Önceki akşamki gibi 15vs0 bitmiş olsaydı oyun, o zaman zaten map değiştirdik dün de değiştirirdik ama T geçtiğimiz zaman siz çıktınız, oyun yarıda kaldı, oynanmayı engellemiş oldunuz. Sen başka sw lerde her gece düzenli maç atıyor olabilirsin, çoğumuza göre profsun zaten o ayrı konu ama bu sitenin adı altında alınan sw ye giren 30 kişinin 25-26 sı TT sw si haricinde başka sw ye girmiyor öyle, yani CS oynayarak stres atıp zevk alabilecekleri tek server bizimkisi. Zaten çok insan yenmiş, yenilmiş umrunda olmuyor, maç içerisinde koyuyor tamam da yeni map e bile geçilince o yenilgi unutuluyor. Sen alışmışsın turnuvalardaki hırsa o yüzden yenilgiyi kabul edemiyorsun, o da bu tip maç ortasında oyunu bırakmalara gidiyor. Benim konu hakkındaki görüşüm böyle.
sikimdirik bi oyun için yine triplere giriyosunuz adam vurun cıkın olm cokmu zor mknot : hepinizin amk kimi vurucam lan ben bu akşam bilenmiştim
![]()
ya herkes durumu el verdiği kadar para gönderir 5-10 lirayı küçümsememek lazım arkadaş. Ki murat abi burda sw için para istese 2-3 senelik parayı toplar bi anda.
Ben verdim o verdi lafları işin içine girerse "Benim serverim" olur. "Ben"li konuşmak yerine "bizli" yi tercih edin.
abi murata lafim yok maci birakip gitmek tamam o konuda laf etmiyorum . ayip olan su beyler ben dedimki sw i ben aliyorum yeterki ki kapanmasin mis gibi oynuyoruz ediyoruz allah razi olsun ugurda geldi ortak oldu. Ama burda gelip o sw e girmeyin nedir ? ben kime ayip etmisim kime bisey demisim o sw i kendimemi aldim ben? burdaki herkes icin aldik. yine diyorum bitsin yine alicam beni taniyan bilir kimseye kizmam hic birsey icin ama bu ayip bana gorede ters. Sorun mactan çıkmaksa herkesten ozur diliyorum ama burda o sw r girmeyin ben yeni alicam diye bizi baskalastirmanin yanında devede kulak ayip.
Yüce F.U
kardes sen atar yapmak ıcın aldıysan ver hesap nonu yollayalım paranı yada sıfresını degıstırıp sana verelım sıfreyı kafana gore gır cık oyna.
her zaman senın takımın ıyı oynamak zorundamı hep sen mı kazanmak zorundasın?
yada yenılmeyı kaldıramıyosanız maca gırmeyın bundan sonra bizde cok yenıldık oyundanmı cıktık?
15 kısıye kımse laf anlatamaz 15-15 kısıden mac olmaz zaten sınırları zorluyosunuz. bıde trıp atıyosunuz
yav yunuscan, netten düşmeden, elektrik kesilmeden kısacası teknik bir arıza olmadıktan sonra as denebilecek kadroda, yani techturkey server tekrar alındığından beri oynayan kadroda maç ortasında girip çıkan olmuyor..
bu arada steam giriyorsan micle konuşma, robot sesi geliyor hala![]()
kime atar yapmisiz yancilik yapma senden gelicekte allahtan gelsin paranin lafini yapmiyorum burda. Cok kaybedip kazandim hic birinde cikmadim etmedim dun canim sikildi ciktim yuz mactan birinde ciktik laf yapiyosunuz? yine diyorum olay cikmaksa cumleten ozur diliyorum ama burda o sw e girmeyin postunada bi ozur lafim
Yüce F.U
ya beyler kusura bakmayında bazılarınız gerçekten boş yapıyo daha geçenlerde siz değilmiydiniz cbble'de t'de iken takımlar eşit değil deyip spec e takımca geçen o gunde benım oyunum engellendi o zaman nasıl olucak
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)