B16 kusuruma bakma ama o hs'den sonra çıkmam gerekirdi :/
Printable View
B16 kusuruma bakma ama o hs'den sonra çıkmam gerekirdi :/
gece belli bir saatten sonra admin kalmıyor ama maç atmak isteyenler oluyor onuda göz önünde bulundursun Yekta bey. Gece de online olabilen birilerine de yazın adminlik.
al benden pro sıkıntı yok ben sv dolu olunca admın gırısı yapıp nıck degısıyorum zaten baska bı numarası yok
Onur abi teşekkür ederim beni önerdiğin için ben daha önce lisede birde bir kaç kez ve 2 ay falanda botlarla office oynadım başka hiç bir türlü geçmişim yok o yüzden gereken kodları falan bilemem maç ayarları adamları spec atma falan benim dışımda merti levent abi falan var devamlı online olanlardan :)
Evet beyler gece gec saate kalan bir kac isim bulup yetki yazicam surekli admin olsun serverda gunduzde giriyorum ben diyen varsada yapalim dengeli olur
Arif yaparım derse mantıklı isim Arif olur, veya Fatih de sürekli aktif fthdrn yani, o daha önceden tecrübesi de varmış. Becerebilir sanırım Melih.
Gerekirse kodları vs araştırırım ama bu haftadan sonra şuanki kadar aktif olmam sanırım en az Şubat ortası, 3. haftasına kadar.
hadı oyuna d2long acında az stres atalım
hadi oyuna camonnn
Adminlik icin yektayla konustum ben...Onun yazmasini bekliyorum...
ahahahhahah Melih :D
Hadi dalın yavaştan..
Atma ziyaaaaaa :D :D :D Lan melih :D :D