de_cpl_mill bakabilirsiniz
Printable View
de_cpl_mill bakabilirsiniz
de_Aztec büyük map fakat terörün işi orda çok zor.
de_kabul bir tane bomba kurma yeri var bu yüzde terör için yine sıkıntı olur.
cs_italy de rehine var ct el alamaz :)
de_dust büyük map fakat bunun 2 tane bomba kurma yeri var ama 1 tanesi ct base'de o yüzden tek seçeneğe düşüyor.
cbble-train oynadıktan sonra sayı azalırsa 10-10 falan nuke, inf, d2 geçilebilir çünkü herkes orayı seviyor ki ben d2 kusucam :D
yineliyorum nuke şu mapların arasında en iyisi %50 şans iki takım içinde bence. ama bizim grup alışık olmadığı içn sevmiyor :)
Melih çok karışık.Bomba kurulmaz,kurulsada çözülmez...Bulamazlar çünkü.
kabul olmaz.
cbble da da ct base bomba yerlerinden birisi aslına bakarsak..
filistin diyorum hala, iki takımda da keyifli map ct iyi tutarsa ciddi el alır. t iyi basarsa ciddi el alır. millet bilmediği map te oynamak istemiyor, sorun orda oysa ki cbble ı da bilen yoktu oynamaya başlayana kadar. şimdi vazgeçilmez oldu.
inferno2 yi de es geçmemek lazım orda da güzel oyunlar oynadık aslında. ayrı keyifli oluyor kalabalıkken özellikle.
geçen yüklediğin de_telos2v4 de güzeldi bence, map içinde dolaştım da gayet büyük ve gezmesi kolay, alışılırsa oynanır orada da sanki.
Fatih de_dust'ta bombalık Ct basede diyosunda Cbble'da çokmu farklı ? :D :D
http://www.hepsiburada.com/liste/pro....product#ileri
beyler bu mause iş yapar mı ?
CS 1.6 - Ninjalinja the movie - YouTube
Şu videoda 2.30 civarındaki balkonlu inferno hangi map Murat? Onu yükleyelim bir de :D Bir de en sondan bi önceki 7.30 civarındaki map fena durmadı gözüme :D
Cpl.mill alisilirdi be :)
de_tuscan de_mirage ve favorim de_forge ye bakin bi
ofis için alacaksan 50-60 liraya daha iyi markaların ürünleri var abi. Zaten yorumlarda da optik kısmının sürekli takıldığından şikayet etmişler
senı dınlıyorum ve almıyorum fatıh sağol
Özgü başkan bundan çöz :D .ben kullanıyorm akmasa damlar dpi ayarıda var bir x7 değil tabi ama yinede sana bana levente bot murata arife falan gider :D
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisa...ouse-140902689