geliyorum, hadi gelin bekleme yapmayın burda![]()
geliyorum, hadi gelin bekleme yapmayın burda![]()
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
ulan arif..
cbble da hadi 2 tanesi bilerekti diyelim birine ben gülerken vuramadım hs geldi
d2 de 1 tane attın o da yalandı ztn çukurdan, hemen arkamdan da serkanı aynı şekilde aldınd2 de diğer gelen hs değildi
![]()
Aracım satılıktır![]()
![]()
![]()
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...97416414/detay
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Maçlar iyi güzel oluyor da bana mı denk geliyor yoksa takımlar biraz dengesiz mi kuruluyorKafadarlar tek bir takımda toplanıyormuş gibi geliyor
![]()
bu gece ki maçlar güzeldi çok keyif aldım![]()
cbble da t iken bizden biri karşı güçsüz mü oldu acaba dedi 1 el alabildik sadece![]()
Niye lan senide dün kesmiştim
Eray abinin karşı geçmesi çok değiştirdi durumu birde hiç bir zaman taktik oluşturamadık orta belki ilk ellerden korkmadan girseydik alırdık ben baktım son eller kalmış sinirlendimde birine bir saygısızlığım olduysa kusura bakmasın bu arada dedim ortadan çıkim birini alırsam kar bir çıktım kimse yok nerdeyse B le A kapısının orda biri vardı onu vurdum koşarak ordan bir girdim takım orda B tutuyo arkadan taradım baktım mermi bitti eray abide orda onuda keserek infaz edim dedim yani oda tamamen kazayla aldık o eli![]()
Birşey sormak istiyorum ilk sayfada sXe paylaşılmış steam hesaptan girenler için çözüm yolu var mıdır ? yaklaşık 3 senedir falan girmiyorum
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)