User Tag List

Sayfa 428/511 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478 ... SonSon
9700 sonuçtan 8.114 ile 8.132 arası

Konu: TechTurkey CS 1.6 Pro Server

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahuahaha Abi aim açmanıza gerek yok ben çok güzel awp dersi veririm Arda abi ye nişan almışken Serkan abiyi vurmuşluğum var (nasıl oldu bende bilmiyorum ama oldu) Awpyle de tek killik hakkım var kime çıkarsa artık. 1 kill alıp ölüyorum Bazen hiç denk gelmiyor nasip kısmet öğrencez yavaş yavaş.
    Sırf gece 2-3 kadar sohbet için geliyorum yoksa gelemem sabah saat 9 da ofis de oluyorum hiç çekilmiyor uykusuz uykusuz şu muhabbeti hile falan açarak bozmayın yahu

ErkanCanS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayır anlamıyorum aim açan olduğunu hissedince dümdüz yazmak yerine aim açmak mantıklı mı ?

Hırsız görünce siz de gidip çalıyor musunuz ki ?

Adminleri göreve çağırmak yerine bana adminlik verin ben oynamak yerine nöbet tutarım arkadaş dicek biri var mı ?

Adminler maaş almıyor biliyorsunuz değil mi ? Yada siz siteye para ödüyor musunuz serverda oynamak için ki adminlerden bir görev talep edesiniz ?

İnanın yazasım geldi bana adminlik verin oyuna girmem maçlarda ss alır takip ederim diye. Sonra dedim hem nasıl yapılıyor bilmiyorum , hem de oynamak tatlı geliyor. Size de oynamak tatlı geliyorsa admin adminlik yapacak nöbet tutacak demek yerine , oyuncular adam olsun hile açmasın diyebilirsiniz.

Ayıp kavramı eskiden ne kadar önem verilen kaçınılan bir eylemmiş....
    Tasin ucu bana dokunuyor.Ben oturur izlerim sikinti yok.Para yatirmak gerekiyorsa yatiralim surda 5 kurustan kacicak birinin olcagini dusunmuyorum.Bana hile imasi yapiliyor bende bu konuda yetkili olan adminlere beni izleyin diyorum bundan daha dogal ne var ? Sana simdi sen hilesin desem tamam diyip servera girmeyi birakacakmisin bu islere kim bakiyosa acik acik bana dikkat edin millet bos bos konusmasin diyorum iste
    DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ErkanCanS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tasin ucu bana dokunuyor.Ben oturur izlerim sikinti yok.Para yatirmak gerekiyorsa yatiralim surda 5 kurustan kacicak birinin olcagini dusunmuyorum.Bana hile imasi yapiliyor bende bu konuda yetkili olan adminlere beni izleyin diyorum bundan daha dogal ne var ? Sana simdi sen hilesin desem tamam diyip servera girmeyi birakacakmisin bu islere kim bakiyosa acik acik bana dikkat edin millet bos bos konusmasin diyorum iste
    siz onurjdm ile yanyana oynamıyo musunuz? birinizin hile yapması yeter.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı ReFiK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Levent aslında bazen kafaya oynamak bazen sonlarda görmek mantığı çok net ifade değil.Ben maçların haricinde kafaya oynayabilirim ama maçlarda oynayamam çünkü frag kasmıyorum daha çok takımımı koruma mantığıyla oynuyorum.Bazen görev yerlerine adam bile görmeden el bitiyor.Birde böyle düşünüp değerlendir

Hileye meraklı arkadaşlar, her şeyin serbest olduğu SV'ler var oralara gidebilirler...
    Forumda en eski oynayanlardan biriyim, küçükyalı meetinglerde de bulundum, kimin ne kadar oynadığını biliyorum az çok ortalama olarak, o Yüzden öyle yazdım zaten. Genel olarak çok dikkat çekenler var o konuda, maç içinde de fragşar çok değişken oluyor bazı arkadaşlarda Kastettiğim oydu

ReFiK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    95.173.174.145 den devam, oyundayız...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Simdi senin buraya yazmak icin yazdigini dusunuyorum nedenide su : Bana sen onurjdmle yanyana oynamiyomuydun o hile actiysa sende gormedin mi desen sana cok guzel cevap vericektim ve art niyetle sordugunu dusunmeyecektim.Ama yinede sana cevap veriyim.Ben onurjdmle 2 kere yanyana oynadim ss alinip ban atildigini cok cok sonra ogrendim.2 gundur oyuna girmiyorum onurun ss dun alinmis yada bugun.Kardesime ban atildi bende ipden dolayi ban yemisim onu bile sonradan oyundaki adminlere sorarak ogrendim.Burda hakimlik yapip hukum verecegine once bi savcilik yap sor ogren.Bana tas atanlara bile cok duzeyli cevap veriyorumda ne bu art niyet onu anlamadim.memlekette hukukcu olmak artik cok kolay hevesi olan vakif universitelerini bi arastirsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardesim = umutberkes.

qatrio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayni şeyler oluyo derken anlamadım ? wall mi açıyomuşuz ? Eminsin bide vayyyyyyy.
    Ben steam kulanıyorum zaten isteyen baksın izlesin sıkıntı yok. Bizim swde oynayanlar beni bilir. Yıllarca hatırı sayılır oyun clanlarında oynadım kaptanlık yaptık yunuscandabilir.
    Bu wall muahbetti biraz daha uzarsa Maçlara hltv kurucam tüm maci tüm oyuncuları kayıt edicek izlerim hepsini tek tek buradada paylaşırım.
    Yüce F.U
    PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Simdi senin buraya yazmak icin yazdigini dusunuyorum nedenide su : Bana sen onurjdmle yanyana oynamiyomuydun o hile actiysa sende gormedin mi desen sana cok guzel cevap vericektim ve art niyetle sordugunu dusunmeyecektim.Ama yinede sana cevap veriyim.Ben onurjdmle 2 kere yanyana oynadim ss alinip ban atildigini cok cok sonra ogrendim.2 gundur oyuna girmiyorum onurun ss dun alinmis yada bugun.Kardesime ban atildi bende ipden dolayi ban yemisim onu bile sonradan oyundaki adminlere sorarak ogrendim.Burda hakimlik yapip hukum verecegine once bi savcilik yap sor ogren.Bana tas atanlara bile cok duzeyli cevap veriyorumda ne bu art niyet onu anlamadim.memlekette hukukcu olmak artik cok kolay hevesi olan vakif universitelerini bi arastirsin
    ne art niyetim olucak. hukum verme savcılık yap falan ne alaka, ben düşüncemi söyledim. görmedim bilmiyodum diyosan eyvallah yapıcak bişey yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı qatrio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayni şeyler oluyo derken anlamadım ? wall mi açıyomuşuz ? Eminsin bide vayyyyyyy.
    Ben steam kulanıyorum zaten isteyen baksın izlesin sıkıntı yok. Bizim swde oynayanlar beni bilir. Yıllarca hatırı sayılır oyun clanlarında oynadım kaptanlık yaptık yunuscandabilir.
    Bu wall muahbetti biraz daha uzarsa Maçlara hltv kurucam tüm maci tüm oyuncuları kayıt edicek izlerim hepsini tek tek buradada paylaşırım.
    Çok anlamam ss işinden falan ama çok güzel yalan atıyorsun çok zaman, ne hikmetse bazen de uzun Süreli adam vuramıyorsun erkan.

Bu cümleye istinaden yazdım onu qatrio. Hatta biraz durgun oynayıp sonradan açılınca açtı yine diye takılıyor millet birbirine. Şu serverda 1-2 ay takılan biri kimin ne oynadığını az çok bilir zaten. Sen yazdığımı yanlış anladın galiba. Bu tartışmalar son bulucaksa hltv ( ne olduğu hakkında hiç fikrim yok ) kur gitsin

HellRot06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yıllarca internet cafelerde hesabına oynadım CSyi. Cs 1.1 den beri. Evde vakit buldukca 1.5-1.6 oynadım. Uzun süre oynayan adam her türlü anlar kimin ne yaptığını. SENİN O İFŞA EDECEĞİN BAŞI ÇEKEN ADAMLARI TANIMADIĞIM(Serkan hariç o kuzenim) HALDE HEPSİNE KEFİL OLURUM. Anlamadığım bişey ise başkası hile açtı diye sende açarsan bi süre sonra hile açacak oyun bulamazsın. Azcık akıllı hareket edin. Bırakın böyle çakal işleri doğru düzgün işlerle uğraşın...
    Golf MK3 Sport - SATILDI.
    Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
    Golf MK2 GTD...
    -Ne Mutlu Türküm Diyene...
    K.Atatürk.

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok anlamam ss işinden falan ama çok güzel yalan atıyorsun çok zaman, ne hikmetse bazen de uzun Süreli adam vuramıyorsun erkan.

Bu cümleye istinaden yazdım onu qatrio. Hatta biraz durgun oynayıp sonradan açılınca açtı yine diye takılıyor millet birbirine. Şu serverda 1-2 ay takılan biri kimin ne oynadığını az çok bilir zaten. Sen yazdığımı yanlış anladın galiba. Bu tartışmalar son bulucaksa hltv ( ne olduğu hakkında hiç fikrim yok ) kur gitsin
    ERkan yanlış anlamışsın güzel kardeşim. Benim demek istediğim sadece şuydu; hile açanlardan biri kardeşin birisi komşun. Ben sana kendini açıkla diye öyle bir ithamda bulundum. Bak zaten oyun bilen adamlarız ki ilk hatasında ikiside banlandı. Yani amaç zevkse ve ortamsa böyle kahpeliklere gerek yok. Zaten sen ben yapmıyorum diyorsan başımızın üstünde herkesin nasıl yeri varsa seninde yerin var. Sadece böyle düşünmem normal, sanada açıkla diye laf attım.

Ayrıca açıklayım. Sw ye ilk başladığım günler onur bana kaç kere ban attı, sw ye almadı, adminliğimi sildi. Onurla(mr.k) kavga ettik. Sonra işler halloldu. Ben sw de kasmıyorum, benim oynadığım pc bile adam vururken donuyor. Bu oyunu ilkokuldayken kafelerde kitliğine oynardım, o zamanda herkes benimle olmak isterdi. Sonra Türkiyenin en iyi serverinda en iyi oyuncularıyla maçlar attım. En iyi sw de 6 sene adminlik yaptım . Hala belli başlı turnuva olduğunda davetler gelir, 3 serverda aktif adminliğim var ama hiçbirine girmem. Çünkü eski kadro kayboldu, iş güç koşturuyoruz. TT sw de ise geceleri girip kafa dağıtıyoruz.

Ben sw de 1 gün kasayım, rush atmayım, ses kasarak oynayım birde o zaman fragımı gör ama yapmıyorum çünkü ciddiye almaktansa zevk alıp muhabbet edelim istiyorum.
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HellRot06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    . SENİN O İFŞA EDECEĞİN BAŞI ÇEKEN ADAMLARI TANIMADIĞIM(Serkan hariç o kuzenim) HALDE HEPSİNE KEFİL OLURUM. .
    Çağlayan öz teyzemin oğludur. Ankarada kafede arkadaşlarıylada oynadım, kuzenler arasındada oynadık. En iyiyim diyen adamada neler çektirdiğimi bilir. Ha çokmu iyiyim değilim. Sebebiyse cs için 700 liralık mouse ve 500 liralık kulaklık almam Kısaca herşey masumken güzeldir, sw yi kirletmeyelim.
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

E.Bozoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayni seyler e.bozoglunda da qatrioda da serkanda da oluyor.Acikcasi bende serverda basi cekenlerden 2-3 kisinin aim actigindan eminim.Elimde bunu ispatlayacak birsey olmadigi icin kimseyi yargilayamam.Ben eskisi gibi girmeye devam edecegim.İstediginiz zaman ss alabilirsiniz kardesimin yasi 13 o yaslarda insan hata yapabilir bende bununla ilgili yazdim bu konuya zaten.
    Valla erkan sen şimdi burda bana melihe serkana aynı şeyler oluyor diyorsun'da şimdi saydığın kişiler sürekli aynı tarz oynayan ve oyun'da kendini ispatlamış kişiler ( Boka sardı konu aile dramı oldu ) Bak ben Eray abi ve birkaç kişi hile diyor diye goPro veya vakuma telefonu sabitleyip bi geceki maçımı video cekip buraya paylaşıcam biz bu kadar samimiyiz kimse yanlış anlamasın ben gidip bu oyun için özel mouse alıyorsam gidip 10 TL kulaklık varken 150 TL veriyorsam diğer playerlerdan biraz daha aktif olmam gerekir o yüzden tartışmaya gerek yok

Baps.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimin ne kadar samimi oldugu beni ilgilendirmez.Yazdigin yazinin konusunu anlamadim ben.Bana hile mi diyosun , sende git kulaklik al mouse al mi diyosun.Seni oraya yazmakla hata ettim zaten sen her oyunu ciddi oynuyosun.Serkanin dusuk tempoda oynadigi zamanlarda oluyor telefondayim falan diyor serkan sadece bi ornek yani.Ayrica neyi tartisiyoruz onu anlamadim ben bazen cok yukarilarda bazen cok asagilarda oluyorum o yuzden hileyim bu mu İyi oynamakla kendini ispatlamak ayni sey degil ben bu serverda 2-3 aydir takilmiyorum bu zamana kadar kimse bana sen suna kufur ettin sen soyle hile actin sen buna ayip ettin demedi , diyecek biseyde yapmadim zaten.Benim bu hile olayina dahil olmamim sebebi bi yerde serkanin adimi kullanmasiydi aksamda serverdada biraz konustuk bitti gitti.Kendimi gayet net ifade ettim bu konu uzamasin artik kirk yilda bir frag kasip biraz ust siralara cikiyorum gozunuze batmasin. İlla bizede mouse kulaklik aldircaksiniz

E.Bozoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimin ne kadar samimi oldugu beni ilgilendirmez.Yazdigin yazinin konusunu anlamadim ben.Bana hile mi diyosun , sende git kulaklik al mouse al mi diyosun.Seni oraya yazmakla hata ettim zaten sen her oyunu ciddi oynuyosun.Serkanin dusuk tempoda oynadigi zamanlarda oluyor telefondayim falan diyor serkan sadece bi ornek yani.Ayrica neyi tartisiyoruz onu anlamadim ben bazen cok yukarilarda bazen cok asagilarda oluyorum o yuzden hileyim bu mu İyi oynamakla kendini ispatlamak ayni sey degil ben bu serverda 2-3 aydir takilmiyorum bu zamana kadar kimse bana sen suna kufur ettin sen soyle hile actin sen buna ayip ettin demedi , diyecek biseyde yapmadim zaten.Benim bu hile olayina dahil olmamim sebebi bi yerde serkanin adimi kullanmasiydi aksamda serverdada biraz konustuk bitti gitti.Kendimi gayet net ifade ettim bu konu uzamasin artik kirk yilda bir frag kasip biraz ust siralara cikiyorum gozunuze batmasin. İlla bizede mouse kulaklik aldircaksiniz
    Keşke o kadar basit olsa

Baps.

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HellRot06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yıllarca internet cafelerde hesabına oynadım CSyi. Cs 1.1 den beri. Evde vakit buldukca 1.5-1.6 oynadım. Uzun süre oynayan adam her türlü anlar kimin ne yaptığını. SENİN O İFŞA EDECEĞİN BAŞI ÇEKEN ADAMLARI TANIMADIĞIM(Serkan hariç o kuzenim) HALDE HEPSİNE KEFİL OLURUM. Anlamadığım bişey ise başkası hile açtı diye sende açarsan bi süre sonra hile açacak oyun bulamazsın. Azcık akıllı hareket edin. Bırakın böyle çakal işleri doğru düzgün işlerle uğraşın...
    Burası rotbalans reklam yeri değil beni tanimiyon mu la sırık hele sen hatırlıyon mu kanla cs 1.1 i senin yaş anca 1.3 e yetişti Bunny felan vardı ellam

Neyse konu uzamasın beyler hile yapan arkadaslarda biraz Yürek varsa evet yaptık suçluyuz desin bir daha oyuna felan girmesin. Yok açan baskası var bizde açtık demek? Birisi Yazmış o Hırsız diye sende mi hırsızlık yapacaksın? Egm nin önünde yazan yazıdan pay çıkartın HERKESIN POLISI KENDI VİCDANİDİR... Hadi Görüşürüz

Ozgu_Akcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya arkadaslar bu bazen yukarda olup bazen diplere vurmanin bence hileyle alakasi yok eger hayirr var diyosaniz bende hile kullaniyorum o zaman

Zaman zaman ilk 3'e girerken bazende mac boyunca 0 cekiyorum bu sansla alakali bisi bence ben burda erkani onurjdm i korumuyorum yanlis anlamayin ama levent yazmisti sanirim boyle bisi yani bunu gennelleme yaparsaniz bende kendi uzerime alinirim. Ve bi ara kendimden suphe ettim sayenizde dedimki ulan bende bazen frag kasiyorum acaba bendemi hile kullaniyorum nerdeyse 1 sene olucak oyunu oynayali frag kasinca boyle seviniyorum göğsüm kabariyo kendimi biraz olsun gelistirdigim icib hee hic bi zaman bi badcat e.bozoglu levent onur serkan protravesti hellbot vs vs olamicamida biliyorum ama boyle bi genelleme yapilinca canim sikilmadi degil...

bence daha fazla uzatilmasin hile konusu tahmin ettigimiz kisilerden zaman zaman ss alinsin varsa aksi bi durum da sxeden ban atilsin

Zaten suda var egerki hile kullanan arkadaslarimiz varsa uzun bir sure kimse acmicaktir emin olun
    [img width=300 height=250]http://img202.imageshack.us/img202/9708/ria.jpg[/img]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen o sekil.15 vs 15 mac atiyoruz cogu zaman bir el rakip takimin arkasindan dolanan biri o macta kafaya oynar.Zaten 3-5 kisi hep yukarlarda oluyor onlar belli basli kisiler.Bence bu durumun sebebi %90 cok iyi oyuncu olmalari %10 tuttugu yerler yada gittigi yerler.cbbleda orta tutmak , d2 de herkes b basarken orta durup a donenleri beklemek falan.E bazen belli basli kisilerden baskalarida bu isi becerebiliyor haliyle fraglari iyi oluyor ��

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)