mac atıcaz beyler hadi doluşun![]()
Bayagi eglendik harbiden ama en cok gorkemi kus gibi avlamayi seviyorum hahaha ben onu vurunca ettigi laflari tahmin ediyorum.
Bu arada gecenin en iyi hs'i benim cem'e attigimdi.![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
tam çıkıcaktım cem abi geldi eğlence olur dedim oldu da çok eğlendim asıl eğlence benim net çökünce çabucak girim diye başka klana girmişim beyler bizim şifre uçtu dedim şifresizdi çünkü bizde şifremi vardı soruları geldi tam açıklarken öldüm o zaman ayıldım yanlış yerde olduğumu![]()
Kanka yıllardır cs oynuyorum böyle yalan birşey görmedim..
Aynen aynen iyi makara yaptık![]()
Kardeşimsin haha
Bu arada benim takımdakiler dinlediğiniz için teşekkürler beyler.. Olurda böyle taktik falan sıkılırsanız mikrofon işini çözerseniz bende dinlerim sizi o konuda sıkıntı yok![]()
Bu arada nedense ben yenilirken çok daha fazla eğlenip makara yapıyorum.. Takım yıkılıyo.. Uzun rush dedim 10 saniye içinde bütün takım düştü gülmekten yerlere yattım evde haha
Çok takılamadım hatun kızdı valla![]()
Acayip komikler yahu baska sw da bu kadar gulmem.Hay cok yasayin emi siz.Onur bazen fittiriyo ona bile guluyom o derece eglenceli.
Server'imiz hic kapanmasin.Bundan sonra daha pahalisini alicam bakalim bi de onu deneyelim.
Murat CANTÜRK
Renpar Sigorta
info@renpar.net
benim fıtırmam en fazla 1el sürüyo amafıttırdıktan sonraki el direk duzelıyo takım
hadi bilemedin 2el diyelim
infernodan nefret eden ben bugun aşırı zevk alarak onyadım mesela
![]()
diyorum ya taktik+taktiğe uyan takımarkadaşı=WIN (H)
- K -
________
Dr.Ecu
Hahaha aynen aynen.Nice maclara o zaman hadin iyi geceler.![]()
Murat CANTÜRK
Renpar Sigorta
info@renpar.net
TT den şikayetçiyimamele gibi önden gönderiyo keklik oluyoruz
hele map değiştik terör olduk napsak ipe diziliyoruz
![]()
aynı takım olarak kendimizi askerde operasyonda düşünüyorum da gülsemmi ağlasammı bilemiyorum
![]()
2 kere uçtum 2 side bizim teamdenbu arada feailik ayrı bi zevk 2-3 kişi feailiğe gidiyo 5-6 kişi alıp geri dönüyo
![]()
DA CORSA 1.7 DTI
Mert'in aklı kalmış gece bizde.Canım benim aradı az önce kanka maç attınız mı diyo.Kıyamam len sana.
![]()
Murat CANTÜRK
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)