Bide Timeout cıktı 4mk. Oyuna giremiyoz...
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
sv_timeout 60 orjinal değer
sv_timeout 99 yapın girin beyler sw'ye sıkıntı yaşayanlar
- K -
________
Dr.Ecu
nıye buyutuyorsunuz ya bu kadar rasgele dagılmadı takımlar herkes adamı aldı gectı emre tum el oynadı yenıleceklerını bıle bıle ama buna gerek yok zaten teror olan kotu baslar cbble da bunu buyutmeyın 1 ssat adam almak ıcın beklıyoruz ha bundan sonra ne olur adam alcak kısı bellı olur sen al hemenn alın bıtsın bu dert kımse meraklı degıl adam secmeye herkese tek tek cagırmaya ct gel ct gel dıye spec gecen gıdıyor sıgaraya en ıyısı bızde mı oyle olalım
Berkan reisten özürdiliyorum steam oldugum için sizin mic konuşmalarınız bana gelmiyo o sebeple bi tartışma yaşamıştık.
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
Murat anladinmi simdi benim geçen hafta niye delirdigimi. Ozamanda aynı olay omustu hepiniz güçlü tarafta 13 e 10 oynadik ama. Seninde olduğun Karsi takimdan kimsenin giki cikmadi sunlara geciyim diye 50kere yazmama ragmen. Kimse spece geçip beklememistide... Anlamiyorm takim aliyosnuz kimsenin giki cikmio sonra oynuoruz fark olunca hemen sesler baslio.
Ve ayrica demiim demiim diyorum ama botlar king olmasi kismi hic yakismadi. Tek basina oynamiosn bunu takimca iisenn iisindir iyinjn yada kotusen vuramassn kafan bozuk vuramassn her gunun tutcak diye bisey yok bununda en ornegi draggerdir.
Hic bulasma illah ettim senden kac sene olmasina ragmen hahaha. Hem napcan gel dominos yapalım dublex
[QUOTE=ProdriveSTI;7706417]Bot denilince neden kendi üstüne aldın ki.Senin şu an oyunda frag normaldi zaten.
Bundan sonra öyle bişey olmayacak...qatrio,BadCat,Le10ur,Serkan,Mr.K,Alper abi,E.Bozoğlu vs...bunların çoğunluk aynı takımda olmamasını sağlıcam.[/QUOTE
Ben bunu 1haftadir diorum murat zaten. başına gelince daha net anlamana sevindim.
Değil 1 hafta, 1 yıldır diyoruz belli kişilerin aynı takımda olmama mevzusunu. Bir de adam alma konusu var, dün ne güzel 5dk da aldık herkes girdi 10dk da başladık, bugün duş alıp yemek yiyip sigara içmelik süre geçti resmen maça başlayana kadar. Adam alma işini de belli kişiler yapsın bence, genelde oyunda olan oyuncuları az çok tanıyan (oyun anlamında), zaten sonrası zevkli maç oluyor.
Bknz dünkü cbble , 14vs1 bitti ilk el, sonra 13vs1 ken son eli alarak 13vs2 bitirdik oyunu. Denk dediğin öyle olur bence. Murat şuanki sw yi 32 kapasiteye çıkarmak neye mal olucak bu arada? Söyle bari de ona göre para yatırırız bi dahakine en azından. Veya şu kadar kişilik şu para, bu kadar kişilik bu para diye belirt bence. Bugün sıkıntı yaşandığı en kalabalık gündü baktığımız zaman.
Dikkat ediyorumda son 4-5 gundur bo konuda habire bir tartisma donuyor. Zaten bu tur tartusmalar yuzunden konu kitlendi forumun adina sw almayin dendi bunu en iyi murat bilir zaten. G.t zoruyla minnet rica anca izin alabildi bidaha oyunda olay cikmasin dendi. Ok dedi soz verdi. Oyundaki davalarinizi mahalledeki laf yetistiren kadinlar gibi pat diye buraya yazmayin face de grup kurduk ordan yazin cizin halledin hic olmadi vatsapta bi grup kurar ordada konusuruz ama buraya habire konu tasimayin bidaha konu kitlenir yasak gelirse tek keyif aldigimiz oyundanda olucaz.
Pc yi yaptirip tekrar gelicem sizleri opmeye hadi depisin![]()
DR. OWL
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)