Aman whatsapp kurulmasın, cs harici her konu dönüyor orada.
Bazı arkadaşlar özellikle yeni katılanlar o muhabbetleri bilmediği için buradan yazıyorlar Görkem, topla gel pc yi![]()
Aman whatsapp kurulmasın, cs harici her konu dönüyor orada.
Bazı arkadaşlar özellikle yeni katılanlar o muhabbetleri bilmediği için buradan yazıyorlar Görkem, topla gel pc yi![]()
Levo ekonomik pro 30 +2 70 TL , 24 +2 60 TL
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Hahahah gecen gun macin ortasinda fandan ses geliyo diye bikac vurdun pc ye ekrsnin renkleri kaydi oc takildi zaten chipset hatasida var bana inat gitti aciyom gene kasio en sonunda karadeniz kanim zirve yapti asdf tuslarinin oraya yumrugu koydugum gibi ekranda goruntu gitti pc öldü klavye yamuldu sanirim anakartta nasibini aldi acinca 4 kere bip bip bip bip diye otuyo yarin Antalyaya gidiom verem bakam pc ciye ne dicek babama itelicem onu bekliyom hahahauaha
DR. OWL
Bu arada yazimda arada biyerde oc yazmisim pc olcak o telden yazinca boyle oluyo ban yemeyek simdi kufurden![]()
DR. OWL
murat yeni 32 kişilik server için hesap no yaz tekrar; herkes göndersin gönderilecek para 10 tl bi gün sigara içmeyin ne diyim resmen işkence oluyo, sonrada buraya yansıyo konu. ayrıca benide o bu iyi oynayanlar kısmına almaman derinden yaraladıahasdahf bunuda belirtirim.
saygılar.
Yarın atm ye para ekliyim de şimdiden yolliyim Murat benim payımı, 10 tl fazla olarak para varken cepte. İşkence çekmeyelim spor gazetesi![]()
bende seni seviyorum anambişiy demedim Ahmet kaya demiş bak bütün arkadaşlarıma ve dostlarıma ince bir sitemdir. umarım bunu anlarlar
mevzu 26nın 32 olmasıda degil bence 5-6 kisi farketse nolur. gerisi yada giremeyen yine giremeyecek kalan yine dısarda kalıcak 12ye12de zaten mahalle macı spec takılınıyor 15 e 15 falan kan cıkar valla![]()
1881 - 193∞
dun 23.55 de gırdım oyuna baktım mac hazırlıgı var 00.30 da baslayabıldık maca
murat, leventın dedıgı gıbı topla kardesım paraları yaz hesap nonu yollayalım gunahımızı
bu arada bı arkadas vardı 1 aylık ben alırım dıyen kımdı o ?![]()
[img width=300 height=250]http://img202.imageshack.us/img202/9708/ria.jpg[/img]
Arkadaslar,
OyunTECH Game Hosting Provider 'dan serveri kiralayabiliriz kendileri baya basarili bir firma, 3 ayligi 60 TL 30+2 Server hemde.Oyunyoneticisi hakkinda fake ping kullandigi ve serverlarinda lag oldugu konusunda bir cok kisi soylenmekte..
ve ya Counter-Strike Hizmetleri,Cs 1.6 Server Kiralama Ve CS listesi da oldukca basarili aylik 50 TL 30+2 Server
oyunda masaustu ile oynayıp 100fps alamayan arkadas varsa bana yazsın elimde bosta 1+1 gb drr2 800mhz ram ve csde 10 tane sis icinde bile 100 fps veren ekran karti var. ati 2600xt. taksın kullansin para filan istemem yatagin altindan cikti.
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
Yatırmak isteyenler için hesap no ve iban...
30 +2 server aylık 70 tl
Garanti bankası
017 - 6657992 BAHÇELİEVLER/ANKARA
TR51 0006 2000 0170 0006 6579 92
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)