satılık mikili fare10 TL
![]()
http://www.hepsiburada.com/liste/gig...52&SKU=BD78956
bunu alın derım
gayet iyiymiş fiyat-performans açısından. Solda bulunan iki tane tuşla sadece mikrafon vs. yapılabilir. Sol tuşun yanında ayrıyetten 3kez tıklama özelliği bulunsa enfes olurmuş![]()
sanırım bu mause benim kuzende var.benim elime büyük geldi , tam oturmayınca sıkıntı yaşıyo insan cs , call of duty tarzı oyunlarda
Gece olaydı da maç ataydık.Nasıl canım çekiyor.![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Cbble'ın devre arasında "acil bi işim var 2 dk'ya geliorum" dedim. Küfürle karışık bızıklananlar vardı. Dün gece bişiy demedim 1-2 kişi var tekrarını göreyim din iman toz duman olur bilmiş olsunlar. Keyfine oynuyoruz unutmayın.
Aynen abi ilk defe oyun oynayanlar çok vardı bizde kimse dinlemedi taktik yarısı frag kastı yarısı ölmekten korktu 3 kişi taktik vermeye çalıştık ama fazla dinlemediler
yok yok son maç iyidi çıkan olmasa son maçta sıkıntım olmadı yarıda bırakmasaydık iyidi mesela ilk maçta takım kurarken sen bizim takımdaydın sonra karşıya geçtin orda da seslerini çıkarmadılar devam dediler ezdiler bizi
Mertcan yanlışın olmasın ? ben ilk cbble de alper abilerin takımdaydım zaten.
d2 de aynı takımda olduk sonra tekrar cbble donunce beni senin karsı takımın aldı.
Sana kişisel olarak direk söylenildiğini sanmam abi, yani öyle düşünmüyorum. Sigara muhabbetine biz geyiğe çevirdik bize giydirenler oldu, Emre, Kemal ve bana
Kubar bile içerim odamda diyordu birisi hatta
alanya'da ben de balkon harici evin hiçbir yerinde içemem, burda rahatım her yerinde içerim balkon haricinde![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)