Kanka işte adminken bununla uğraşıyordum, 10 kere ss aldım. Bu normal birşey değil.
Kanka işte adminken bununla uğraşıyordum, 10 kere ss aldım. Bu normal birşey değil.
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Hile yakalanan kişiye sxe ban atın bence.
Son zamanlarda bu beni nasıl böyle vurur diye düşünüyordum cidden bak...Demek wallhack kullanıyorlarmış.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Beni bir kere ters bir yerde vurdu, o yüzden ss aldım. Hatta emreyle levent biliyordu uğraştığımı. Zaten fragı 14 e 1 di, ss almaya başladım 15 e 6-7 oldu![]()
Bu nasil bi ezikliktir amk ya , kime neyi ispatlamaya calisiyosun.
Eminim daha cok kisi vardir bu şekilde hile kullanan.
Uykumuzdan feragat edip arkadaş ortaminda oyun oynamaya calisiyoruz. Ayip ya.
Banlamadım ben, sırf maç bozulmasın diye. Aramızda iyi oynayanlarda var kötü oynayanlarda var ama biz kimse iyi ya da kötü diye ödüllendirmiyoruz. Yeri geliyo özgü abi bomba çözen adamı vuruyor, quit atasımız geliyor ama gülmektenGerek yok böyle hareketlere, bileğiyle oynayan adam her zaman kendini belli eder zaten. Amacımız muhabbettir, gerisi önemli değil. Frag kasmak için oynamıyoruz biz, sw de daha çok zevk aldığımız işlerle uğraşıyoruz, muhabbet gibi.. Git başka yerde fragını aç, 7/24 32/32 sw lere girebilirsin.
Hile kullanırsın eyvallah'ta bari forum insanlarıyla makarasına girdiğin'de açmaBenide çok saçma sapan birkaç kere vurmuşluğu var dedim vay anasını nasıl bir gelişme bu
![]()
Baps.
Ha bu arada misafir olarak konuyu okuyorsan anlatayım. Ben b deki delikten çıkarken bu kapıdaki adamı vuruyordu ve adam ölünce birden aim bana döndü bende öldüm. Sonrada ss aldım zaten.
2 gün önce hile olan umutberke, erkancanın kardeşiymiş. Afk olduklarında genelde umutberke, erkanla onurjdm bakkala fln gitti diyordu. Yani arkadaşlar. Şimdi Erkancan sana soruyorum, şuan ne düşünüyor olabilirim?
Çikmadan hs yersin yemesinede bu amkodumn kantirina bi anti hile programi bulamadilar hala , sxe ciktigi gibi delik deşik oluyo.yokmu bunun bi cozumu ? Mac ayarlari aktif olunca wall acamazdin artik odami aciliyo yani
vaybeee bende dun dıyorum bu adam müneccim y...ğı yemiş gibi rakibi buluyor onu takip ediyordum bende adam vurayım diye![]()
Ulan o diilde iskillebmistim ben boyle olemem vs diye varya min 5kisi daha var hile kullanan acik soyluorum bilmemne kac yilsir cs oynuorum ama yakalayamadim hahaha ulan bide hile kullanip oluyonuzya bari olmeyin de rahat anlayalim hauaahauah
- K -
________
Dr.Ecu
oyundan sogutuyorlar amg.bravo en king sizsiniz. en iyisi sizsiniz . Ne geçti elinize . Kac kişiyi soguttunuz amk oyunundan
Su araba ortaminda hile hurda yapmayacak adam aramakda k.rhanede bakire aramak gibi bisey
yazilim yapip yapmadim diyen biz
gizliden nos basan biz
turbo buyutum oem diyen biz
egzantrik takip takmadim diyen yine biz
yakit koyup koymadim diyen biz
dahada uzar gider
Ortam bozuk cocuo ne yapsin![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)