Bende g pro var sıkıntı yok bırakın kullansın ram ı . bende 100 e yakın oyun uygulama var 1.2 gb falan kullanıyor
Bende g pro var sıkıntı yok bırakın kullansın ram ı . bende 100 e yakın oyun uygulama var 1.2 gb falan kullanıyor
Bendede ayni sekilde. Orjinal rom cok fazla ram kullaniyor. LG doldurmus icini ivir zivirla. Ama telefonda bir yavaslama yok. O guzel![]()
konunun başında sormuştum kıyaslama amaçlı, şimdi karar verdim gibi bende g2 ye![]()
kullananların güncel yorumlar nedir? özellikle gördükleri eksiklikler ve kötü yanlarını merak ediyorum.. artıları zaten heryerde yazılı
garanti konusunda ne diyorsunuz nereler lg garantili satıyor nerden almak mantıklıdır?
YouTubeDR.ECU
Ben ilk defa android kullanıyorum 16 Gb aldım Başarı cıkışlı, böle saniyelik takılmalar oluyor mu ? Mesela rehbere, aramaya falan girerken ios'daki akıcılık yok yani doğrumudur ? hani onca ram falan olunca insanın aklına düşüyor![]()
Sikinti yok onlar olacak elbette ram olayina gelince ramin cok kullanilmasi kotu degil iyi bisey acik uygulamalar ekran arkasi oldgu icin bekleme yapmayacak takilmayin bu kadar keyfini cikarin hatta almanya romuna 4.4 kitkat gelmis cokda hos olmus turkiyeye mart diyolar bakalim kismet
Her konuda oldukça başarılı iyi ki almışım
Lg türkiye garantili 1178 liraya almış olduk.
Nasıl diye soran olursa;
Dh den 100 lira indirim çeki 40 liraya alınır, 60 lira kar.
World Card 111 lira iade var, 111 lira kar.
Telefon 1349 lira, 171 düşersek tamamdır.
Bi 20 lira daha indirimde gideri vardı bkm falan ama uğraşmak istemedim.![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Peki ürünü nereden aldınız ? Bir de LG Türkiye garantili mi(Başarı,...vs) yoksa paralel ithalat mı aldınız ?
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
benimki başarı garantili, Başarı LG ürünlerine bakmadığı için LG türkiye'ye yönlendiriyor. Arayıp telefonla teyit aldıktan sonra almıştım.
Hareketli çekimlerinizde yada telefonu hafiften sallayarak yaptiginiz cekimlerde net goruntu yakalayabiliyor musunuz ?
Spor modda flu cikiyor
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Hepsinde fludaha çok çok üzerinde çalışmaları lazım stabilizer özelliği tm iyi hoşta harekette tam net yakalayamıyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)