Şu an Güncelleme geldi cihaz 10. ayın 24 ünde alınma![]()
Şu an Güncelleme geldi cihaz 10. ayın 24 ünde alınma![]()
Haddinden fazla değer, gevşeği kral eder
34 GE 5563 - BlackGetz
34 KA 0667 - matKAp VTI
41 KK 495 -- KKing VTI
34 TS 8034 -Red King CORSA 1.7 DTI+
10 c güncellemesi ile izlenimlerim ;
Şebeke sorunum vardı gitmemiş (belki benden kaynaklı çekmeyen bi yerdeyim)
Pil performansını daha tam olarak göremedim 3 4 şarjdan sonra düzeleceği söyleniyor.
Ram düzenlemesi muhteşem daha önce 600 700 boş su anda 1 gb boş alanım var ramde.
Kamera odaklaması 1 2 sn öne çekişmiş
60 Fps video da frame düşmeleri yok artık
Hayırlı olsun herkese...
Izlenimler dogru ama bende 10cden sonra hafifde olsa takilmalar olmaya basladi, sistem akici degil eskisi gibi. Internette yorumlara baktim 10c yukleyenlerin hepsinde ayni sorun var. Muhtemelen bir sure sonra sizdede baslayacaktir. Rahatsiz edecek seviyede dgl merak etmeyin. Ben sabirla kitkat surumunu bekliyorum.
Bu sarj isi tamamen muamma bazen 1 gun gidiyor bazen 2 gun
Bende Kitkatı iple çekiyorum fakat şarj konusuna acıklık getirmek gerekirse her hususu göz önünde tutmak gerekiyor bakınız ; ben üst katta salonda iken full diş çeken telefonum şebekeye bağlı olarak 8 saat ekran süresi ve 43 saat kullanım sunuyor fakat alt katta odamda 1 diş çeken şebeke bana 5 saat ekran görüntüsü ve 28 saat kullanım sunabiliyor. Tamamen mekan uygulama ve kullanımla alakalı pil performansı
Ben 10c yi yükledim 5 saat de 100 den 99 a anca düştü kullanmadım elbet ama böyle bi durum söz konusu.
Sarj sorunu yasayanlar bir kereligine acik halde 8-10 saat sarjda birakin telefonu. Biraz olsun etki ediyor
Saat 12.00 da evden çıktım %100 olarak
Şuan eve geldim %56
gün içinde faal olarak foto whatsapp foursquare bolca arama ve gps devamlı açık kullanmama rahmen.
Haddinden fazla değer, gevşeği kral eder
34 GE 5563 - BlackGetz
34 KA 0667 - matKAp VTI
41 KK 495 -- KKing VTI
34 TS 8034 -Red King CORSA 1.7 DTI+
G2 alıcam gıbı ilk pahalı ve tabiri caizse lüks telim iphone 4 tü onu verip lumia 920 almıştım lumiayı verip experia z almıştım sonra o kırıldı s4 mini aldım ve şuan minim var ...
Fiyat performans olarak g2 harbiden ck iyi geliyor aslında iphone a dönmek istiyordum 5s alarak ama bugün g2 yi iyice araştırdım ck kararsızım aslında ama bu konuyu hepsini okudum bi kaç gece çekimi falan koymuş arkadaşlar gercekten Prof makina gibi arabalarımızı Prof makine gibi çekebiliriz dogrusubakalım hayırlısı olsun hakkımda bilgi veren yazan arkadaşlara teşekkürler ve sorum olcak video kalitesi nasıl acaba örnegin gazlayınca araçtan cıkcak sesleri dışarıya nasıl verır bu tel
Video olarak bilgi vereyim 10b güncellemesinde 60 fps video çekiminde frame düşmeleri vardı odaklama sorunu diyelim biz ona video çekerken tekrar tekrar odaklamaya calışıyordu 10c de o problem kalkmış durumda yani fujifilmin yarı pro makinalarına eş değer netlikde 1080p video çekimi var diğer olarak.Ben samsung'un dikdörtgen foto makinalarından daha iyi çektiğini düşünüyorum.
Resimlerin bir çoğu bana ait evet insanlar telefonu alıyor hayatında resim çekmemiş çekmiş isede terlikle , tost makinası ile çekmiş dolayısı ile modlayamıyorlar nereden odak alabileceklerini hangi modda hangi iso ve parlaklık seviyesinde çekeceklerini bilmiyorlar.
Birçok resmimde zaten harbi harbi dslr makina kadar iş çıkardığını görüyorum(çatışmayın benimle dslr dediysek o kadar da değil)
Bknz benden bi kaç çekim :
Bir çok çevremdeki insanlar inanmadı g2 ile çektiğime ancak ayrıntıları göstererek anlatabildim.ekleme yapaym 4.4 güncellemesi geldiğinde kemaranın asıl yetenekleri o zaman çıkacak piyasaya güvenin bana![]()
Abi sana tekniği anlatıyorum![]()
Telefonu full %100 sarj et 1 saat daha %100 iken dursun telefonu çek fişten kapat ve kapalı iken 30 dk da kapalı şarj et aç ve 30 dk daha sarj et...
Şimdi bana soracaklar neden böyle bişey söyledin bknz : Yeni nesil bataryaların içindeki hücreler zamanla uyku moduna geçer yani senin söylemenle sarjım eskisine göre daha az gidiyor gibi bu sayede bütün hücreler tekrar tekrar harekete geçer ve tekrar eski hallerine dönerler bu sayede sarjın uzar ve ölü hücre olmadığı için bataryanın ömrü uzar![]()
Kolay gelsin.
@By crazy Sagol dostum,teşekkür ederim ama senin dediklerini ben genelde yapıyorum.(o kadar kapsamlı değil) Ama bu yeni sürümde bir çok şey iyileşmiş yalan değil mesela çift tıklama kilit ekranı daha iyi olmuş(ben kilit açarken hiç arka tuşu kullanmadım) o yüzden çok net fark ettim.Gül'ü seven dikenine katlanır. Bence telefon daha stabil oldu.
Eyvallah arkadaslar bilgileriniz için zaten piyasada ki çoğu kafa teli kullandim bide buna bakayım bisey kaybetmem insanlarr lg diye biraz düşünüyor ama adamlar yapmış m jetli kardeşim paylaştığın resimler harbiden 10 diycek söz yok siyah alcam gibi akşam bnm s4 miniyi 650 saydılar lg g2 ye 1,350 tl dediler 5.2 ekran falan var gercekten film bile atsan izlenir iyi bi şekilde panel üreticisi lg firması başarılı olacaktır diye tahmin ediyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)