yav ben bu telefonu ekimde aldım bana hala bi bokum geldiği yok 10cyi de geç aldım böyle
Türkiye için daha 4.4 çıkmadı , zaten acele edicek pek bir fark yok
G2'sini satmayi dusunen yok mu; telefonumuzu sattik butcemize uygun bisey bulamadik.
"Korkmadık, savaştık"
benimkine nazar değdi. arabadan inerken pantolon cebinden yere düştü. ekran tuz buz oldu. sinirle bide ben vurdum yere20cm den bile sert zemine düşürmeyin. kılıfsızdı telefon
Byte-R
instagram: dogancglr
bende aldım g2 oldukca hoş bır telefon şarj konusundan ıkı gun rahat cıkartıyor zorladım uc gunude gördum
Harabat ehlini hor görme zakir, defineye malik viraneler var.
Benim telefona v20a yani kitkat guncellemesi gelmis ama yukleyip yuklememe konusunda karasizim. Zira suan ramda 800-930mb arasi bos ver kaliyor. Cok daha fazla ram goturuyorsa yuklemeyecegim.
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
Kitkatta telefon ilk acildiginda 800 mb civari bos ram kaliyor, kullandikca 400-500 lere kadar dusuyor. Ancak telefonda ne kadar program acarsaniz acin kasma vs yapmiyor. Bence ram olayina takilmayin, andoridlerde kullanilmayan ram israf edilen ramdir deniliyor. Kitkat gayet akici ve kasma yok. Bence onemli olanda bu. Ama siz bilirsiniz
LG pc suit ten güncelleme kontrol etmek istiyorum 2-3 gündür ''Güncellemenin mevcut olması kontrol edilemiyor daha sonra tekrar deneyin'' diyor![]()
Merabalar iphone2 den beri iphone kullanıyorum artık sıkıldım kullanmaktan şu an iphone 5 var beyaz 16 gb g2 ile takas edebilirim isteyen olursa özelden pn atabilir
Sarjı 2 gun yetenlere hayret ediyorum benim 24 saati zor cıkarıyor
aynıyız. ah ula teknosa
aynı dertten muzdaribiz abi, sabah sarjdan alıyorum ama telefon elimden düşmüyor sürekli wifi açık ve geziyorum sanırım oda arıyor süreklioyun, whatsapp, twitter forum, müzik, youtube derken aksamına sarjı %15 leri buluyor 2 gün nasıl geçiriyorlar şaşıyorum
ya aktif kullanımları benim pasif kullanımım ya da bataryaları 2 katım
![]()
TR - B13
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)