39 promil altı çıkanlara 3.dereceden denklemin kökleri buldurulsun
39 promil altı çıkanlara 3.dereceden denklemin kökleri buldurulsun
ilk yardım çantasına ABAKÜS alalımda geriye dönerken hep beraber döneriz ...
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
benim bildiğim alkolmetreye üflemeyi reddedersen seni hastaneye sevk ediyorlar ve o zaman bu testi yapıyorlar yani durup dururken çevirmede seni hastaneye götürmüyorlar... dersen ben üflemiyorum kardeşim alkollüde değilim o zaman hastaneye götürüp bu testleri yapıyorlar . yapıyorlar derken yapıcaklar yani..
alkol almamış birininde makineye üflememe gibi bir derdi olmaz bence.. bu tip sıkıntılarada girmez haliyle..
ehliyetini vermemekde inat edenlerede alkolden dolayı 2 bin tl artı olarak aracını trafikden men cezası geliyormuş.. kısaca alkollü arç kullanmayan adama zaten etkiliycek şeyler değil bunlar..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Amerikada da yapiyolar ama hersey fulute uflemekte bitiyo, umutlanmayin yani, Ama 50 promil genede cok dusuk... amerikada bile 80.. o kadar hani benzemek icin yirtindiklari, 50 promil olmasinin (55 ten 50 ye dusmesinin) sebebi kesinlikle siyasi ve ideolojik, yobazligin sonucudur, bir iki bira icen adam asla tehlike olusturmaz (eger asiri ilik biri degilse) o yuzden kimse bana iyi yapiyolar demesin sosyal mesaj vermesin, tamam ben alkollu kullanmaya karsiyim fakat 2 bira icen adamin hayatini karartmak serefsizliktir... sarhos suruculerin allah belasini versin ama eger bizi korumak icin saniyosaniz yaniliyosunuz cogu yasa ve trafik cezasi para koparmak ve opmek icin bizi
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Bidaha okudum, yani utanmadan sakirtler 50 promilin altindada ehliyeti kapmaya calisiyo.. afedersinde memura derim direk 50 promilin altinda uflersem ki 50 cok dusuk ama devlet baba opmeyi sever, 50 promilin altinda uflersem ve derseki say 7ser 7ser derim sen say sayabiliyosan ayran kafanla...
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Ohoo 2 bira içildi diye bir de gece gece hastanelerde testlere mi gidicez.Yeminle zehir olur o gece...Bu uygulama hayata geçerse taksicilere yarar..
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
yaa peki 100 den geri 7 yi saydıkacaba o polis amcalar biliyor mu 100 den geriye 7 - 7 geri sayabilcek mi
![]()
İyice delirdi bunlar milletin içkisine yatak odasına herşeyine karışır oldular bunların aklı nereye çalışıyo belli zaten
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)