pazartesi saldıracağım onlara
bende şöyle birşey buldum.
Kefil – Gelir Belgesi Olmadan Kredi Veren Bankalar 02.02.14 - A101-Bim-Şok Market Aktüel Ürünler
pazartesi saldıracağım onlara
bende şöyle birşey buldum.
Kefil – Gelir Belgesi Olmadan Kredi Veren Bankalar 02.02.14 - A101-Bim-Şok Market Aktüel Ürünler
Sanirim ben hesaplatsap 100 dahi cikmaz![]()
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
gidin herhangi bir banka şubesine sordurun ama bankalar arası puan farklılıkları olabiliyor.100 150 puan arası oynayabiliyor.sordurduğunuz bankayla hiç alakanız yoks o güne deyin o bankadaki işlemlerinizin gecikmelerine veya düzenine göre değişiklik gösteriyor.
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
Arkadaslar yanlis bilgilendirme yapmiyayim ama bildigim kadariyla risk kriterinizi sorgulatmaniz puaninizi dusuruyor.
hikaye bunlar.... ben aylık 800 tl net kazanıp sırf zengin patronu kefil oldu diye 250.000 tl kredi çekebilen adam biliyorum... yani kredi notu aslında sadece göreceli bence o günden sonra![]()
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Kredi notu sorgulamak değil kredi arayışında olmak bankalara rastgele kredi başvuru yapmak düşürüyor
Kefil olursa /// hipotek /// teminat. Olursa iş değişir ben Türkiye'nin %80 ninden iyi kredi notuna sahipmişim benden kötü puanı olup benim cekenileveğimden yüzlerce katını çekebilecek insanlar varkefil felan olmadan
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Yess doğru ama kriter sorgulaması da düşürüyor diye biliyırum. Hatta ben kriterim yüksek olsun diye 1000 tl çektim ve ödemesi ayın 25inde olmasına rağmen 1inde ödüyorum.
Bahsettiğim kriter sorgulamanın da gereksiz ve puan düşüren bir eylem olduğunu da halkbankasından iyi bir kademede yönetici olan arkadaşım söyledi. O yüzden yanlış yönlendirmek istemiyorum dedim.
- borç bakiyesi
- red başvuru sayısı
Bunların yanında da 2 kriter daha var ama şu an hatırlayamıyorum.
puan yuksek olabılır fakat ödemeler düzensiz ise vermıyorlar kefilsiz kredi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)