User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 20 ile 25 arası

Konu: Bitmeyen LPG sorunlarıma çare olacak Usta :)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    büyük bir ihtimalle aracınız tek nokta enjeksiyonlu ve düz lpg takılı yani bu nedenden dolayı yani lpg nin manifoldtan verilmiş olmasından dolayı bir düzensizlik var gibi, eğer sıralı sistem takılı ise lpg sistemine ait elektirik tesisatını komple gözden geçirilmesinde fayda vardır

emre55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracım 1.6 enjeksiyonlu, sıralı sistem lpg var. son defa aynı yere götürücem, eğer tekrar çözemezse artık önerilen yerlere gidicem hepinize teşekkürler

BurakYozgat. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kartal sanayide (tahsin kaya kısmında) Atiker'in bayisi var.
    Orda Erol ustaya benim ismimi ver elinden geleni yapar üzmez merak etme.
    Real men use three pedals !
    Supercharged e36coupe

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BurakYozgat. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kartal sanayide (tahsin kaya kısmında) Atiker'in bayisi var.
    Orda Erol ustaya benim ismimi ver elinden geleni yapar üzmez merak etme.
    Yok burak hiçbiyer çözemiyor enjektörden diyen var ama, ilk aldığımızda babam başka enjektör deneyip yine bakmıs sorunlar gene aynı. bu motorlarda lpg de bu sorunlar var, hatta kartal oto sanayideki mucip oto gaz a arkadaşın r19 için gittik lpg bağlatmaya, adam ben bağlamam dedi biryerlerden hava alıyor diyorlar motor, bi adam internette gaz kelebeği oring i mi ne varmış onu sıvı conta ile bişeyler yapmış sorun gitti diyor ama bakalım bende deniyeceğim. araba ısınınca pek olmuyor ama bu sorunlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok burak hiçbiyer çözemiyor enjektörden diyen var ama, ilk aldığımızda babam başka enjektör deneyip yine bakmıs sorunlar gene aynı. bu motorlarda lpg de bu sorunlar var, hatta kartal oto sanayideki mucip oto gaz a arkadaşın r19 için gittik lpg bağlatmaya, adam ben bağlamam dedi biryerlerden hava alıyor diyorlar motor, bi adam internette gaz kelebeği oring i mi ne varmış onu sıvı conta ile bişeyler yapmış sorun gitti diyor ama bakalım bende deniyeceğim. araba ısınınca pek olmuyor ama bu sorunlar.
    Ya emre bırak bu sorunları araştırmayı ben tüpü söktüm attım kardeşim inan uzun yolda 4.9 lt (25krş gibi bir rakam) şehir içinde ise 8-9 litre arası değişiyor karma kullanımda.. Hele ki tüp 3.10 olmuş bence hiç uğraşma sök at

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SerhatA. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya emre bırak bu sorunları araştırmayı ben tüpü söktüm attım kardeşim inan uzun yolda 4.9 lt (25krş gibi bir rakam) şehir içinde ise 8-9 litre arası değişiyor karma kullanımda.. Hele ki tüp 3.10 olmuş bence hiç uğraşma sök at
    En son öyle yapıcam bende galiba yemin ederim lpg den benzine geçince tofaştan inip RS e binmiş gibi mutlu oluyorum o kadar az yaktığını harbi bilmiyodum çünkü benzinde o kadar uzun yol yapmadım şehir içi 50 kuruş yakar diye tahmin ediyordum bundan sonra benzinde kullanıcam zaten lanet olsun lpg ye

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)