dur tekrardan anlatayım arkadaslar
şimdi yokus asagı birinci viteste gidiyorum..kafamdan park edecek yer bulma dusunceleri geciyor...sagda ahada bos yer diyorum

oraya giriyorum...el frenini son haddine kadar cekiyorum...vitesi bosa alıyorum... daha sonra aracı stop etmiyorum cunku gene kayar falansa mudahale edeyim diye...cunku cogu aracta araba stop ettirildiginde frenler calısmaz.bu yuzden oncelikle debriyaj ve frenden ayagı ben bi cekeyim diyorum

cekiyorum bi bakıyorum araba hopppp gidiyor asagı...ulan ne yapacam ben simdi diye tırsarken bi bakıyorum 20 cm sonra kendiliginden durmus...iyi bari deyip lan ne olur ne olmaz su tekerlekleride kaldırıma cevireyim diyorum....bu işlemlerden sonra kontak anahtarımı cıkartıp elime alıyorum...
***** hırsızlar cok o yuzden indash teybin kafasınıda cıkartıp yanıma aldıktan sonra aractan gonul rahatlıgıyla cıkıyorum...kitleme tusuna basıp kitli oldugundan emin olunca aracın basından ayrılıp gunluk rutin işlerime devam ediyorum
simdi ben sunu merak ediyorum...eger yanlıs bir sey yapıyorsam neden yokus yukarı giderken park ettigimde arac geriye dogru kaymıyor

aynı yanlısları yokus yukarı park ettigimde de yapmam lazımki aynı sekilde kaysın....